133

Господинов

преди 7 години

До до Movie в Света Анна няма линейки на Спешна помощ

132

до Movie

преди 7 години

Гледай си филмите и не ги бъркай с действителността. Какво ще се случи ако човекът почине в колата ти. Вкарал си го в колата си жив, а го стоварваш в болницата мъртъв. Невинен си готов за затвора.

131

рИформи нон-стоп

преди 7 години

Спокойно, бе хора. Москов прави сериозни рИформи и всичко ще е ОК. Някога. Когато дойде светлото бъдеще. Когато комунизма победи!!! О, извинете... грешка на езика. Съжалявам много. Когато ДЕМОКРАЦИЯТА победи. Ура! Ура! Ура!

130

предложение

преди 7 години

За всеки грешен адрес по една сгрешена заплата! Айде сега шофьора да каже какво става ако сбърка адреса на повикване на таксито дето врътна докато не е "парамедик"! Изритват го...

129

добре че...

преди 7 години

Е тая ракия тука в Бг иначе до сега да съм се побъркал!

128

Movie

преди 7 години

Ako sa bili pozitivni i dobri horata okolo nego, stiaha da go zakarat s sobstven automobil, ili da sprat parvata minavasta kola i da go zakarat v bolnicata. Ama sa bili prosto marzelivi i negativni.

127

Дисциплинатор

преди 7 години

Малко им е боя!

126

Hilti

преди 7 години

Tolkova sa iskali da pomognat, a im dosvidialo da viknat edno taxi, stoto tam trebe i da si platiat za dobrotata cash.

125

реалист

преди 7 години

Една статия описваща живота в България

124

до 142

преди 7 години

Факт! В 21 век не умират хора от такива неща от който умират в днешна Бг! В Бг е като в 16 век в почти всяко едно отношение! Само дето нашата инквизиция я провеждат чалгари!

123

Анонимен

преди 7 години

Така е, като се дават пари за лимузини, вместо за линейки. И когато в семейство с четирима члена има по 5 автомобила, които задръстват до дупка улиците на града и подсигуряват невъзможността линейката да пробие при никакви обстоятелства. И решенията за тези проблеми са изключително лесни, но непопулярни, защото хората са мръсни гадни селинджъри.

122

защо!?

преди 7 години

В една "изостанала" Румъния! Подобна случка е не мислима! Дори дрехите на техните парамедици няма тука! Да не говорим за останалото! Но там Отпечатъка не е правил реформа!

121

Анонимен

преди 7 години

За 6-7 години се върнахме в 16век!

120

Анонимен

преди 7 години

В тая България линейки няма,а онея постоянно крещят за високи възнаграждения!Май не ги заслужават!Грозната истина е следната,ако си в критично състояние и някой не те закара навреме си заминаваш!

119

нормално

преди 7 години

Какъвто лидера такъв и народа! С цинизъм се стига до върха на държавата ние харесваме такива хора! Пържолите за следовото куче дето трябваше да ги купуват родителите на убитата Мирослава помните ли!?Цинизъм! Рибата се вмирисва от към главата!

118

ГЕРБ СА ВИНОВНИ ВЕ

преди 7 години

БОЙКО И ГЕРБ СА ВИНОВНИ! Преди 2008-***, всичко беше прекрасно. Бецепе, Костов и царя, построиха портали, чрез които лекарите, които не бяха емигрирали все още, можеха директно да се явяват на мястото на случката. Дойде лошия БОКО и развали нашата цъфтяща държавица, без нито един емигрант до 2008-***. БОКО И ГЕРП СА ВИОВНИ КАЗАХ ВЕ.

117

Анонимен

преди 7 години

Цялата истина за живота в България в една история! Ето това няма смисъл да се обяснява словестно - достатъчно точно и ясно е описано!Не се чудете, че Българите са настръхнали към лекарите.Но не само!!!Само вътрешна промяна може да промени БГ!

116

Бай Иван

преди 7 години

Вие какво си мислите: простотията ще гони умните и кадърни хора от държавата и всичко ще е наред ... е няма да е наред... и тоя дето сега краде в общината и за него ще пристигнат същите "лекари", по същото време, със същия мерак да му помогнат.

115

Анонимен

преди 7 години

Значи ако сте в непознат град и ви стане лошо, по-добре се молете на всевишния, защото ако не кажете точен адрес от 112 изобщо няма да се занимават с вас.

114

не, ти не разбираш

преди 7 години

че просто няма контрол над хората, които работят в т. нар. здравеопазване, какво са виновни демократите, комун-те, масоните ,депесарите, че повечето хора са *** и независимо какво работят, ако няма контрол нищо няма да свършат.