31

Западноевропеец

преди 7 години

До пeдepyнгeлa написал коментар номер 30Наистина съм програмист и съм от Варна. Постигнал съм много в този живот, а не като русофилите, които се събират между блоковете на по 10 чашки ракия всяка нощ и после се въргалят в локви от собствените си нечистотии. Аз такива комплексирани човенченца направо ги съжалявам, тъй като в главата им е само джуджето.

30

абе путинопитек

преди 7 години

Ти на българитиле ръка трябва да целуваш - ако не бяха нашите медии къде щеше да тролиш за 20 копейки на ден?

29

Ха- ха- ха

преди 7 години

До хохолите капутНякой ходил много яко те е обидил. И по всяка вероятност не само веднъж. Много злоба си насъбрал. Може да се пръснеш. Давай го по-спокойно! Или *** да поживееш малко в Русия за да се успокоиш.

28

Анонимен

преди 7 години

В Азия, щатите им остана само един съюзник-Тайван, който е като китайска македония или руска Украйна. Но китайците скоро ще ги транжират, щото почнаха да се отгъват. Пък американците ще полаят малко и толкова. Не можеш да се периш срещу най многобройната страна в света и срещу най силната армия-руската, която е зад Китай.

27

до западногеец

преди 7 години

Не беше ли некЪв програмист от Варна май си огладнял и преди изборите ти се е отворила възможност да захлебиш и пак драскаш глупости.

26

русия не е в

преди 7 години

изолация, тя просто е в 3-та дивизия и си играе с другарчетата си от 3-та дивизия.

25

Западноевропеец

преди 7 години

До 21"освен това не е имало оплаквания от сирийски власти за цивилни жертви"За пореден път се убеждавам, че вие русофилите не можете да мислите изобщо!!! Ами ти очакваш Башар Асад, диктаторът, който е РУСКИ ПРИЯТЕЛ да се оплаче от раша, която е единствения му щит срещу общественото недоволство в страната му. МИСЛИ МАЛКО!

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23като пидер порошенко,нали

23

Анонимен

преди 7 години

Щатите се компрометираха напълно в Азия. Путин просто им дръпна чергата там. Затова вият като койоти. И простите им пудели у нас им пригласят. ***!

22

Анонимен

преди 7 години

както вече писах относно натиска на ЕС към Русияще направи натиск със задните части на предника на мечокаи ще му стане хубаво

21

Анонимен

преди 7 години

Шизофренното джудже продължава да играе по нервите на цивилизования свят. И накрая знаете ли какво ще му се случи??? ...Хилари ще го омаа както кадъната неговия пилот!

20

хохолите капут

преди 7 години

До Западноевропеецти си украински неонацист ами *** там!

19

до18

преди 7 години

Русия е поканена официално от законно избраното правителство на Сирия за военна помощ.Това стига ли ти? Или кухата ти кратуна, знае друго? Освен това, досега не е имало оплакване от сирийските власти за невинни жертви. Друго?

18

смЕх

преди 7 години

Краварите от обора са бита карта до вчерашните им пудели им обръщат гръб ( Турция , Филипините ) ,а чаршафосаните им марионетки си правят каквото решат виждайки ,че ФАЩ си отива.

17

Анонимен

преди 7 години

Натиска тепърва започва. Вече никоя нормална държава не иска да приема официално военопрестъпника Путин. Жужето вече отложи визитата си във Франция понеже Оланд отказа да го приеме.

16

Западноевропеец

преди 7 години

До 15А джуджето кой го е поканило да стреля по цивилни?

15

nekoj

преди 7 години

Ми тъй де - как да 'заклеймиш' Русия в ООН че по данни на неизвестна правозащитна организация със седалище в централен Лондон при (може би) Руски бомбандировки (може би) са пострадали 17 цивилни - при положение че Американските маши в района просто так изтребват 150 и раняват 500?Неудобно някак си?

14

Анонимен

преди 7 години

Този ,,евроатлантик",очудващо ми прилича на,,професора",същия посредствен и злобен ум.

13

Анонимен

преди 7 години

И защо кравария трябва да си вре гагата в Сирия? Някой канил ли ги е там? Путин да ги изпраща обратно с мощен шут.

12

Патриот

преди 7 години

Русия освободи света от ФАЩ!