17

до 29

преди 7 години

Тези всезнайковци не само знаят всичко, но и правят световната политика. Но ги е яд на Вашингтон и Москва, че все още не са ги наели за съветници, да им разкажат колко велико е ботоксовото джудже.

16

Анонимен

преди 7 години

Толкова много разбирачи, сякаш те лично са открили демокрацията и няма нещо, което да не знаят. Пропуснали са единствено това, че само невежите и некадърниците са наясно с всичко.

15

Анонимен

преди 7 години

За тролчета на отвъдокеанската кочинагласувам с червен цвят.

14

Анонимен

преди 7 години

От такива дебати една страна катоСАЩ с претенции да доминира останалия святби трябвало да се засрами. Представляватнякакво организирано заяждане, къдетоучастниците трябва да направят сеир на публикатаза сметка на противника. Отвратително.

13

Troliada

преди 7 години

Davaite trolcheta. Pishete i like-vaite!I razbira se da zivee Putia i Trump v promitite/platenite vi glavi

12

Анонимен

преди 7 години

Хилари Клинтън надви, АМА според платените от нейните кукловоди медии.Всъщност ако им стигнат парите - може и вота да и купят, но това няма да я спаси от кашата дето са си забъркали - в крайна сметка краварите ще изтрещят с рецесия. Сега наддаването е кой ще измъти пачите яйца :)

11

1

преди 7 години

Много важно за един дебат е как опонента сяда, слочи другият опонент и т.н. !В какъв свят живеем !

10

socialen

преди 7 години

Холера (Тръмп) с/у Проказа (Клинтън ) или обратното. Ето до къде стигна Неолиберализмът!

9

До 1

преди 7 години

До EUSSR: Тръмп е част от пейзажа, който дава излюзията за свобода на избора. Е те такова животно нема

8

Анонимен

преди 7 години

Айде избирайте я да обявява войната и да се приключва. То се е видяло, че ционистите сън не ги лови, докато не запалят света. И добре да се скриете в бункерите, да не забравите

7

678

преди 7 години

Този сайт в последно време буди само съжаление с тоталната си неадекватност... или пък умишлена такава!

6

ГолЕм

преди 7 години

смЕх-трябва да бъде поискана отговорност от сирийския режим и руските му покровители...И как ще стане тази работа?

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонименда има ботокс ,но е по *** на" дамата " ,пардон фейса ,на бабата е паднало не само реномето ,но и физиономията

4

Агитпункт

преди 7 години

Всички други медии освен тази и CNN твърдят точно обратното. Пък и CNN е провела това допитване предимно сред привърженици на демократите. Ето така се прави пропаганда и се изкривява истината. Браво новинари, браво !

3

ж

преди 7 години

Изборите лека полека стават безинтересни .Цялата кампания е спечелена още пролетта от Тръмп ,а всичко останало е подготовка на Холивуд и лобитата за помаскаряването му впоследствие .Такива неща станаха и при Буш младши и Никсън преди много години . Тръмп е най -независимия кандидат от ерата на Никсън ,че даже повече.

2

Анонимен

преди 7 години

До 1 и 2Тая "баб" ще разкаже играта на ботоксовото жуже!

1

EUSSR

преди 7 години

Клинтъница ще бъде назначена за президент, както Меркелица беше назначена да управлява Европа, защото са управляеми кукли. Тръмп има собствено мнение и не се влияе от мнението на управляващите света (корпорациите от уолстреет). На банките J&P Morgan, Siti Group, Meril Linch, Saxo и другите финансови акули им е необходим управляем президент който да им позволява да взимат кредити при отрицателна лихва от ФЕД. Да му мислят обикновените американци. Ще имат гарантирано вдигане на данъците.