65

Анонимен

преди 7 години

КМЕТКА - МАРИОНЕТКА.ОСТАВКА, МУТРЕНСКА ПОСЛУШНИЦЕ НЕКАДЪРНА !!!

64

Анонимен

преди 7 години

не съм съпричастна ! и не мога да преодолея страха! -не работя на жълтите павета и не ме пази охрана,както и всички софиянци. А МИСЛЕХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА ФАНДЪКОВА,АКО Я ПЕДЛОЖАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ- за което се извинявам.

63

Анонимен

преди 7 години

Кога най-после ще ликвидирамефи3ически олигофреNската пасмина, питам?Имам предвид гоWното от снимката и сие.Друг начин виждате ли?М?

62

Анонимен

преди 7 години

Жестоката истина обаче е, че и пишещите тук коментари няма да гъкнат против ако разговора е очи в очи. Официалното обществено мнение,както винаги спазва директивите на властта и то е, че проблем няма-не чул, не разбрал, не минавам от там, не знам нищо......Така че пак и отново никой не ни е виновен. Никой тези изказвания отдолу няма да ги повтори в действителност на живо. А властта много добре ни знае.

61

Анонимен

преди 7 години

Ако оWцата на снимката и господарят и- олиго са столичаните-да.Останалите 2 милиона сме против!

60

Анонимен

преди 7 години

Една шайка сте си подсигурили комисионни от готови пари и ни обяснявате само колко е добре. Добре за кого? Станахме по-зле и от колония. За 160 милиона евро ще напълните България с тарамбуки. А заемите? Или те са за да има излишъци? Продадохте интересите на България за жълти стотинки и комисионна.

59

Анонимен

преди 7 години

Аааа, кметице! Няма да се разберем! НЕ СМЕ СЪПРИЧАСТНИ !! Просто няма начин да съчувствам на крадци, влезли през прозореца и да им слагам масата и да ги храня и поя като най свидна рода!!! Не може да изопачавате истината по целесъобразност, писна ни!! Оставка!

58

Анонимен

преди 7 години

кметке, Не е честно ! вие се движите с охрана, вашите деца са по чужбините, вие се лекувате в чужбина ,вие сте тъпкани с пари и не ви е еня за народа , Ами не ги искаме "бежанците" в центъра на София . На сто метра са от вас , пратете си вашите деца пеша покрай Халите и пазара към 22ч ,пък тогава толеранствайте

57

Анонимен

преди 7 години

До настоявамЦеца първо да види колко ще й определят за ядене, че сега 1700 на месец не й стигат

56

Изумен

преди 7 години

Как така става, че като трябва да се говори по някоя тема, всички управляващи политици я наизустяват и повтарят едни след други. Дали вечер или следобед не получават едни листове с еднакви неща които да говорят на изуст! Все по-често така си мисля. Освен това медиите угодно пускат едни и същи лица говорещи еднакви работа. Срамота. Комунизма нали си беше отишъл или отново се е върнал? Защо всеки един политик не приме епо едно семейство мигранти в тях. това, ще са около 1000 човека.

55

OCTABKA!!!

преди 7 години

OCTABKA!!!

54

ЦСКА СОФИЯ

преди 7 години

Да изчистим всички бежанци от София и България!Кой избра Фандъка за кметица?!!!

53

безплатен съвет

преди 7 години

БСП ако иска властта - да ни отърве от бежанците и ще вземе 99 процента.

52

Анонимен

преди 7 години

ФАНДЪЧКЕ, ТИ ЛУДА ЛИ СИ ИЛИ ДА?

51

Анонимен

преди 7 години

Цецо

50

Възмутена

преди 7 години

Аз не съм съпричастна към бежанците. Това са троянски коне, които ще погубят Европа. Не ги искам в дома си, така, че да си се връщат по земите си и да си бранят домовете.

49

Мишо

преди 7 години

Софиянци цяла България е с вас. Вън бежанците.Край на мечтата на САЩ да ни напълни с послушни джихадисти.Вън САЩ от политиката на Европа.

48

Анонимен

преди 7 години

ТАЯ Е ЛУДА !!!тая има нужда от урок от народа ... и народа ще и даде този урок

47

i'm

преди 7 години

Говорят пълни глупости!!! 99% от хората не искат тези бежанци!!!

46

Анонимен

преди 7 години

Прави ли ви впечатление, че по повод днешния протест, изненадващо се заговори за "толерантност" и "съпричастност". Г-жа Фандъокова е поне третото лице само за днес. Другите бяха Борисов и шефа на полицията. Нямам възможност да присъствам на протеста, но го подкрепям изцяло и пожелавам на протестиращите да бъдат като глухата жаба от приказката - да не слушат какво бръщолевят по медиите, а да бъдат сплотени в исканията си - "бежанците" вън от България!