102

до 133 от славянин

преди 7 години

Тотални санкции ама не им изнасят тоталните санкции, ''демократично'' дегенератче, това не става само с мераци, трябва и акъл!

101

Анонимен

преди 7 години

Жужи се мята като муха в паяжина. Ама колкото повече се мята, толкова повече се оплита. Спешно му трябва пак някой "нов враг" за да баламосва оскотелия народ. Този път ще яде хурката.

100

славянин

преди 7 години

Пък и напоследък традиционни съюзници на отвъдокеанските *** като Турция и Саудитска Арабия нещо май им обръщат гръб!? Що така бе, ''демократчета''!? Кога ще вдянат гладките ви мозъци, че не сте център на Вселената!?

99

славянин

преди 7 години

На срещата на Г-20 в Китай преди месец се видя кой е световно изолираният - маймуняка от страната на неограничените ***!

98

до 133 от славянин

преди 7 години

Достатъчно е да погледнеш географската карта, за да разбере гладкия ти мозък колко е възможна изолацията на Русия! Според вашите пророчества само след 6 месеца от началото на санкциите Русия трябваше да фалира, вече минаха две години и половина, а фалитът и още не идва!

97

Боби

преди 7 години

До vsc 133Умнико за каква изолация говорим? Само Индия и Китай са почти 50% от населението на света, Китай е икономика номер 1 и то не на гърба на десетки други страни дето САЩ ги граби икономически а чрез своята производствена мощ. Индия уверено е тръгнала по същия път. След като тези 2 страни търгуват широкомащабно с Русия за каква изолация говорим?

96

vsc

преди 7 години

Извода е тотални санкции срещу руския свинарник и изолация от всичко!Ясно е, че плешито Жужи вече не изнудва САЩ и ЕС-а директно се конфронтира, поставяйки неизпълними условия! Затова-ТОТАЛНА изолация до момента в който Плеши е готов да го *** навсякъде, само да се отменят санкциите!! Това е начина-бой през пръстите за наглото поведение и слабите му възможности! Русия се отъждествява от 1 година насам с държава от Третия свят и това твърдение не е далеч от истината!

95

Боби

преди 7 години

До Анонимен 130Пак неточно за Русия и ИндияДа рафал спечели пред МиГ-35 конкурса, Обаче Франсетата не искаха да намалят цената в последвалите преговори и Рафалите от над 300 останаха 60 двуместни а останалите пари отидоха да се интегрира в новата версия на Су-30 Брамос ракетата и съответно закупуване на още бройки Су-30.Сооори назад си с новините

94

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Кремъл поиска освен това САЩ да му изплатят компенсации за всички загуби от западните санкции и контра санкциите които той сам прие????? Ама какви загуби бе друзя-нали убеснявахте че санкциите ви правели по-силни и способствали за гигантски скок на икономиката ви??? Ами гледайте кисельовската телевизия и раша тудей -там всичко е обяснено...Хайде сега-излагаме се...Загуби..

93

Анонимен

преди 7 години

Един там - Това, че в Русия има вътрешна стегнация измерено в долари е ясно - няма пари у населението. И у нас е така. Това във план на вътрешния пазар облагодетелства естествено собствениците на долари. Във външен, Русия не изнася почти нищо освен енергоресурси и нискокачествена пшеница, за да има значение по отношение конкурентноспособност. Даже традиционен копувач на руско оръжие, като Индия се отказа от руски самолети и се насочи към френски.

92

Анонимен

преди 7 години

Петролът повече не може да върви нагоре, напротив ще върви трайно надолу, не за друго, а защото Европа повече не може да плаща тези надути цени. На европейските бюрократи им се иска, защото акцизите пълнят бюджетите и подържат гигантската бюрократична пасмина, но вече няма кой да дава кредити при тази степен на задлъжнялост. Тъй че Путин, кво забърса - забърса и какво накака - накака. Близкото бъдеще ще е на МНОГО евтините американски иновационни *** плод на чисто роботизирано производствол

91

Анонимен

преди 7 години

До един тамВземай си тогава хонорара за троленето в рубли, какво се занимаваш с прогнили евраци! Спрете да повтаряте като папагали това фоб-ство, никой не се страхува от руските консумативи! Все едно да се страхуваш от *** - да, неприятни са и искаш да ги изтрешеш, но не представляват заплаха за теб и няма от какво да се страхуваш!

90

Анонимен

преди 7 години

Путин няма една стинка *** си да обърше ! По почти всички икономически критерии държава като България мачка русия здраво ! България!? Да , точно така ...нашата държава в почти всички икономически критерии мачка русия здравооо! Който мисли обратното значи е популист и не се интересува от икономика!

89

До 98

преди 7 години

До до 96И къде видя този ръст в икономиката на Русия?? Ахм??И какво разбираш под спиране на Русия да се развива? Значи русия да се развива, анексирайки територии и подклаждаща военни конфликти в Украйна и Сирия?И останалия свят да стоим и да гледаме простотиите на джуджето??Все пак Запада е по-разумен от кагебистката мафия и води икономическа война, докато джъджето трака с бомби и оръжия и показва мускули.

88

един там

преди 7 години

До виц на деня,Не е виц, а си е самата истина! Какво изнася примерно Саудитска Арабия, освен петрол и газ?За фобчетата е много актуално да изтъкват колко се е свило БВП-то на Русия! Малка подробност е, обаче , че това е отчетено в долари! Същевременно, обаче изтъкват, че в Русия имало и солидна инфлация! Още една малка подробност- инфлацията отчита повишението на цените на стоките в рубли, а не в долари, а отчетено в долари- всички стоки, особено произведените в Русия- намаляват!

87

До 101

преди 7 години

До SpaceXКога на руската кагебистка върхушка и е п укало как живее народа?!!Питам и отговор не искам.

86

Анонимен

преди 7 години

очевадно нищо не разбираш от санкции и икономика .. очевадно е , че или ти плащат да пишеш глупости или си неук ! Къде по точно прочете за ръст в Руската икономика макар и санкциите да нямат нищо общо с икономиката на русия!?

85

Боби

преди 7 години

До виц на деня 108САрабия 85% от БВП е петрол - тука не говоря колко е износа и колко са приходите Говоря за БВП - реално 85% от всички транзакции/оборот в САрабия са свързани с петрола. Все пак малко почнаха да се очовечват и те преди 5 години 90% от БВП бяха свързани с Перола. Но Шейховете почнаха и в други активи да инвестират включително и ВЕИ

84

Do 112

преди 7 години

До хехеАми, то с ненормалници се опитваш да се разбереш известно време...след това ти писва и ги оставяш.И само да кажа...не са единствени САЩ, които се разграничават напълно с политиката на джуджето.Общо взето цяла Европа, Австралия, Канада, скандинавските страни...прибалтика...и да не изброявам.Така че...айде пак *** да не тълкувате фактите, както на вас ви е удобно.

83

Степовая/САЩ/

преди 7 години

Кажи от где се обаждаш?