104

душата на компанията

преди 7 години

- душа дава за наука, за свобода; но не свойта душа, братя, а душата на народа! И секиму добро струва, само, знайте, за парата, като човек - що да прави? продава си и душата.

103

Анонимен

преди 7 години

Майката на нацията ще е... майката на нацията.

102

Анонимен

преди 7 години

И ква стана тя? БеКаПеТо Ми е по-добро от БеКаПеТо Ти!

101

Анонимен

преди 7 години

Цачева(бивша стругарка) президент. Борисов(пожарникар и бодигард) премиер. Цветанов( учител по физкултура) съден и разбира се невинен, с незабравими фрази като" Ботев е бил убит от турски представител" са хората на върха. Наистина ли има още хора които мислят че България ще се оправи? Това е една пародия на държава, само че тези некадърници си играят с живота на милиони хора и само народа може да ги измете от там. Не да гласува за тях.

100

Край

преди 7 години

Трайчо като са искали да го правят президент да не са го кръщавали така - президента Трайчо. На всичко отгоре името си му отива. Генерал Радев е човека - казвам го като човек който не е пропуснал митинг на СДС от 90те. години.

99

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен112Някъв герберясъл *** се опитва да пробутва сарказми ,но му се отдава толкова колкото са благозвучни пиянските песни на баба му Цецка !!!!

98

Анонимен

преди 7 години

Обръзът на майката на България ме връща в детсвото, света на приказките - помните ли яркия образ на баба Яга? Готина, земна и душата на компанията...Аллах акбар!

97

Анонимен

преди 7 години

Цецка да каже колко милиончета гушна мъжа и от приватизацията на Булгартабак,която се извърши по негово време и по нейно време също(като шеф на парламента).Само да не ни будалка,че нямат нищо общо.

96

жажа

преди 7 години

Смъртта като видяла Цачева веднага се престорила че коси трева!

95

Анонимен

преди 7 години

Ще го разорите руското посолство бе! Само не знам кво ше ги правите тия рубли

94

Край

преди 7 години

Как ще пееш "цъфнал Герб" на селска вечеринка с ентусиазма с които преди 90г. си правил стенвестници и сега ще ставаш президент. Тази лелка е смес от одъртял инфатилизъм, кариеризъм и простоватост. Отива и да пече чушки по мръсен пеньоар с ролки на главата. Комунизма живее в нея повече от колкото в К Нинова и ММанолова взети заедно.

93

Анонимен

преди 7 години

готина земна и душата на компанията :D

92

До 120

преди 7 години

Това е описание на човек, с който бих седнал да пресуша кило ракия -не си прав друже, бих седнал с Цецка след литър мастика, отлично средство за изтрезняване.

91

BILL

преди 7 години

Хора, гласувайте за Трайчо Трайков. Всички други са играчи на Русия.

90

Анонимен

преди 7 години

Сексапилната Цецка е двойничка на Мерилин Монро!

89

Анонимен

преди 7 години

Това същата ли е дето каза, че съдебната реформа била направена и чече всичко е вече е ОК ? Ако същата, не я ща не само за президент, ами и въобще на територията на България ! А физкултурника Цветанов да се занимава с ремонт на някой от 20-те сиу апартамента закупен с парите на пенсионираните си родители, место да пробутва травестити за презитент на държавата.

88

Край

преди 7 години

Искам да видя кой ще гласува за тази женица. Да му видя очичките на човека който смята че тази жена става за български президент. Съмнявам се че Борисов ще гласува за нея. Ако случайно стане президент после вече никой няма да иска да става.

87

Няма

преди 7 години

страшно. Ще я смени.

86

DOG

преди 7 години

щом нямат по добро предложение значи тва е краят им радвайте се

85

Анонимен

преди 7 години

Борисов ще разчита и на подкрепата на Пеевски.Станаха много гъсти напоследък.Всички медии на Пеевски възхваляват Борисов.Не случайно студентите в Лондон му зададоха въпроса като се погледне в огледалото не вижда ли Пеевски.Така че,бъдете сигурни ,че ДПС ще го подпре.