33

26 Г., РУШЕНЕ

преди 7 години

Какво е допринесъл Е. Бакърджиев за България ?САМО ПРОДАВА , И РУШИ ?

32

izvoza

преди 7 години

Е все пак ДС си е свършила работата, т.е. накараха народа да се вълнува м/у Бокова и Георгиева - и двете с потекло от голямата номеклатура. А като видиш това си представи кои ни управляват. Пък и да си слуга на двама господари - /Русия и Германия/, без да има полза за България, а само за лични нужди е престъпление.

31

до 43АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Па он си е глупув....

30

азе

преди 7 години

Евгени Бакъра трябва да бъде осъден в Страсбург , за рушене на паметници , МАВЗОЛЕЯ В БЪЛГАРИЯ ....Ако иска да събаря , нека да си построи собствен мавзолей , и да си го събаря колкото иска .

29

Анонимен

преди 7 години

Поредното предателство. И тъй като за пореден път е трудно да се прикрие този срамен факт, платените лаладжии се опитват да замажат излагацията с тезата, че не било от голямо значение кой ще е шеф на ООН. Съвсем за *** ви мислят вече.

28

защо се аБИМЕ?

преди 7 години

Всичко е решено много отдавна. Ние не сме там .

27

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

До АнонименТрол, поне научи руския бе;))) хем си мал.омен, хем си безобразно ***, хем и на руски с еопитваш да говориш. Бе научи го тоя език, бе, нъл ти плащат, дай пари и мини курсове, стани грамотен!;)))

26

АнтиЕС-АнтиГЕРБ

преди 7 години

Каша? Кашата е забъркана, още с позволението на Дьорд Шорош да бърка манджата в българската политика! Най-големият финансов престъпник (то не че всеки евреин не е такъв), казва какво да става в България.

25

Анонимен

преди 7 години

"неумно" ли, товарищ? :D

24

Анонимен

преди 7 години

Зарежете ООН-то, а вижте какво са ни подготвили за президент от ГЕРБ - Цецка Цачева, докато вие тук си бистрите коя от двете комунистки е по-свестна изборните бригади на ГЕРБ уреждат победата на Цачева!

23

Анонимен

преди 7 години

Тиквата, Митов и Сталинка забъркаха кашата, с която ни изложиха пред света, после оня Миленко и другия Путин ни били виновни. Неумно племе.

22

Иван

преди 7 години

Тази *** Сталинка, ще загуби още в началото! Бокова може и да не спечели, но продължавайки надпреварата ще излезе пред текезесарката Сталинка. Кристалинчето е толкова тъпо и нагло същество, че дори не може да прецени реалните си шансове и да си направи сметката. Алчността за власт обаче заслепява! Лошото е, че загубата в крайна сметка ще е за България! Хора като Сталинка, дори и да бъдат унизени поради самите себе си, винаги продължават на пред, защото селския манталитет и наглост, помагат!

21

Анонимен

преди 7 години

"смяш", "сейр"...Ама, нормално. За тия пари - толкова.

20

Анонимен

преди 7 години

Голем смехБившият комунистът ББ, издигна бившата комунистката КГеорг., щото Ир,Боко. била бившата комунистка.

19

Анонимен

преди 7 години

Стига с тия бежанци, бе, паникьор. Притрябвала им е България. То българите се изнасят оттук с пълна газ, ти искаш бежанците да стоят. Точно тия са ни най-малкия проблем. Я *** в Солун да видиш какво означава да имаш бежанци. Нашите при първа възможност духват на Запад, тук нямат какво да правят.

18

Заради герб

преди 7 години

Грандиозна каша,станахме за смяш и тези който не ни познават вече ни видяха сейра.

17

ЗАЩО?

преди 7 години

Бойко ни хариза на Меркел? И за какво? Какво ще ни направи една абсолютно бита карта като нея! Тя е минало и всяко обвъзване с нея и пагуната и политика, е най-малкото крайно недалновидно! В случая обаче, това е предателство към България. България беше подарена на Меркел! Как Бойко ще защити интереса на България от псевдобежанците, си отговорете сами. Меркел предизвика единствено смърт и ужаси в Германия със своята пагубна политика. Тя е провал във всичко. НА ПРАВИЛНАТА СТРАНА ЛИ СМЕ?

16

Ддааа.

преди 7 години

И Бокова , и Кристалина,...загубата ни е в кърпа вързана .Русия ще гласува против К. Георгиева , а САЩ с/у Бокова .Е, И ?

15

до 25

преди 7 години

Шанса е по-малък от 1 на 1000. Друга е сделката и скоро ще разберем точно каква е тя. Както и защо това кадруване, което трябваше да си остане под масата, така грубо влезе в битието на простолюдието през основните медии.

14

Анонимен

преди 7 години

Трудно ми е да повярвам, че антрефилето Евгениево е шашнало ЦРУ и МИ-5,6,7,8 и т.н. и те изведнъж са скочили и са решили да проучват коя е тази Бокова всъщност.Ясно е, че *** оплеска нещата, но да се твърди, че Михайлов е повлиял и с 1% на цялата работа, е смешно.