31

художника

преди 7 години

Добре! Да приемем, че Българите и Македонците с хилядолетна история. Тогава какво делим? Един цар /Самуил/, една земя, един език??? Защо в България няма поруган македонски паметник? Гоце Делчев е национален герой и на двете страни. Гръцката армия е тази, която опожарява родния град на Гоце. Докато гроба на Яне до Роженския манастир и до днес е непокътнат. Прости хора с промити мозъци... сърбомакетата.

30

Анонимен

преди 7 години

Македонци мислят ше ние всички сме потурчени , а ние си мислим че те са сърби

29

Анонимен

преди 7 години

що бе божо,що се лютиш,нали с милеко сте се пръкнали от един коминтерн от една партия пък и двамата сте русофили. трябва да се тачите

28

АТАКИСТ

преди 7 години

Македонският българин е за презрение- ФАКТ.Чудя се обаче коя прослойка повече ненавиждам- македонските българи или потурчените българи! Между два огромни *** е трудно да вземеш решение кой е по-голям.

27

Анонимен

преди 7 години

божо и миленко трябва да ги съберат в някоя клетка в зоологическата градина

26

2000 Evro

преди 7 години

Никакви Документи на Македонци повече , да ходят да си купуват Документи за самоличност от Хърватите за ЕС

25

Един българин

преди 7 години

Божидар Димитров не вярвам някой да иска да го уволнява. Според мен е по-добре да се пенсионира вече, мисля че отговаря на всички критерии за пенсия - и възраст и стаж и всичко.Виждам, че вече го гони деменцията, или Алцхаймер, или склероза или нещо подобно.А че това е акт на вандализъм, вандализъм си е, спор няма. Само че с това трябва да се занимава македонското МВР.По отношение на членството и в ЕС, не вярвам скоро да стане, а пък си има и обективни критерии които трябва да се покрият.

24

Анонимен

преди 7 години

Нормално е та тоя е някакъв туземец.Има много острови по светът където *** стрелят с лъкове и хвърлят камъни по тия дето ходят да ги изследват и описват.

23

художника

преди 7 години

До До художника 19Ти си глупав човек.....--------------------------------------Лесно се лепят етикети, пич! Ама само да попитам, ти в коя държава живееш та си по-умен от мен???

22

Анонимен

преди 7 години

39, Мозъчен!

21

Анонимен

преди 7 години

Абе ти насила християнизирам ром в български имена, кръвта вода не става

20

аа

преди 7 години

Какъв им е проблема на тези хора ?

19

християнин

преди 7 години

В новата си книга Османо-Римска империя, българи и тюрки Стоян Динков изследва общата история на България и Турция от времето на Атила и налага теза, която влиза в противоречие с общоприетата представа за турското робство.

18

Анонимен

преди 7 години

Ами това е така защото Македонци мислят че ние чедата на Аспарух сме славянизирани/християнизирани Роми , историка Божидар Димитров да си оправи книжките

17

Анонимен

преди 7 години

Хахахаха

16

Опасен Осман

преди 7 години

Между другото може да чуете похвали за мен по youtube стига само да напишете Опасен Осман :D

15

TOP SECRET

преди 7 години

Божидар Димитров кога ще си признае за насилственното Славянизиране по време на Византия по нашите Земи , с Манипулация и Дезинформация не се стига далеч , само един смел писател написа Книга за Истината по време на Византия , писателя Стоян Динков новата си книга Османо-Римска империя, българи и тюрки'' от Изд.Сиела

14

Опасен Осман

преди 7 години

Изкам от бате Бойко да ме закара до мъкедония и да ме затвори в една стая с тоя на снимката чисто голи за 24 часа ако не го направя български патриот може и бате Бойко да се присъедини към нас.

13

АТАКИСТ

преди 7 години

до 25Моите сънародници дадоха навремето и образование и култура и съвест на моите родители!Но като гледам теб, на твоите родители нищо не са дали....понеже манталитет и акъл не се наливат с фуния!

12

TOP SECRET

преди 7 години

Много Истини се крият от историята на България , особенно за произхода на този ром Цар Киро тоест славянизираните/християнизираните роми по време на Византия , тези неща трябва да се изучават в учебниците по История а не да се крият в Тайна от Комунизма и ДС