9

Анонимен

преди 7 години

Тези цветове са объркващи. Маркировката е с бял, жълт или оранжев цвят, акто всеки цвят си означава нещо.

8

Анонимен

преди 7 години

Повечето българи нямат усещане за красиво и изкуство. Дай им мръсотия, пръжки, чалга и ракия и са щастливи. А, и да плюят и да се оплакват от всичко.

7

Анонимен

преди 7 години

Малко ми прилича на Кристо. Никой не се интересува от творбите му, но той ни ги навира в очите.

6

МАЛКО

преди 7 години

Малко се пресилват нещата .Не виждам талант в Художника , по-скоро е жажда за слава .Ако беше Талант щеше да направи 3D на пътеките .Това е работа на бояджия , и сигурно Ром .

5

Анонимен

преди 7 години

То в Търново има една главна улица, с десет пешеходни пътеки по нея. Ще му останат доста кофи боя неиползвани. А ще трябва да рисува по дупките на афалта. Няма град с такива разбити улици като Търново! Дори на центъра пред театъра, на всеки пет метра по улицата има напречно прокопани траншеи, все едно е фронтова линия. Видими резултати!

4

Не

преди 7 години

В България не обичаме да е красиво и цветно,искаме си мръсотията и мизерията,мръсните сгради и разбитите улици.Чувството за красиво сме го изгубили отдавна,особено нашите управляващи.

3

Анонимен

преди 7 години

Много ясно че институциите няма да бъдат съгласни нали живеят в каменната ера още. Човека жъне успехи в чужбина, тук го отблъскват.

2

Анонимен

преди 7 години

"Доста хора се оплакваха, че това е подигравка с емблематичен знак. Не е вярно, защото тя се превърна в център на дебат"Кактосе казва глас народен- глас божи. Като народа не харесва пешеходните пътеки създадени от теб нямаш правото да натякваш и дори и да твърдиш, че са красиви си оставаш малцинство. Пък и пред пешеходната пътека хората - и шофьори и минаващи трябва да са отговорни, а тази пешеходна пътека не е там за да забавлява децата и другите хора. За забавление си има музеи и изложби.

1

ДинТошев

преди 7 години

Дали упоменатия Христо Гелов не е син на известния народен художник от НРБ Никола Гелов живял и преподавал във Велико Търново? Моля, дописниците да уточнят и съобщят, важно е !