23

Анонимен

преди 7 години

"Лекарката обаче не осъжда родителите, според нея те най-вероятно имат много сериозни причини, за да не дойдат." Причините са, че не им се гледа болно дете и не им се дават пари. Ще си родят още. Така разсъждават някой "хора".

22

Анонимен

преди 7 години

Ако някой е решил със това клето дете да измести фокуса от продажната си политика то ще му се върне.Първо това дете,вчера с върнатите километражи и оня алкохолик руски къде изкупувал България.Темата ,основната тема е защо Бойко излъга българите и ще строи ислямистки центрове ,ето това се опитват да скрият а тиквата се е снижил

21

язека

преди 7 години

Щом се казва Мустафа, би следвало да ви е ясно какви са родителите му и защо е изоставен. Жалко за детето, но на някои би следвало да им се забранява да имат деца....Както виждате не употребявам думата хора, щото тея които са го зарязали са в друга категория.

20

Всички

преди 7 години

знаем кои си изоставят децата.Но те разчитат на българската доброта,и все още номерът им минава!

19

зяпнал

преди 7 години

"Лекарката обаче не осъжда родителите, според нея те най-вероятно имат много сериозни причини, за да не дойдат." ?????............Какви причини могат да са основателни за да изоставиш болното си дете????Разстрел за такива изверги!

18

ДС

преди 7 години

Пуснете една банкова сметка да преведем по някой лев.

17

Красимир

преди 7 години

Хора, съвземете се!!! Това е дете, то няма етнос или социална принадлежност, става такова, каквото го направим ние!Мислете как да му помогнем, а не кой какъв е!

16

правилно!

преди 7 години

След като децата са все по- болни, и то сериозно болни, след като държавата нехае, а се чуди какви бюрократични спънки да измисля, след като сериозно болни хора остават без животоспасяващи лекарства- трябва да се постъпва именно така! Да, жално е за детето, жално е и за родителите от подобна раздяла, но държавата трябва да разбере че не може да бяга от отговорност за здравето на нацията! Днес опериран човек със сложна операция- на следващия ден изписан?! Ако живее сам какво става?!?!?!?!

15

Анонимен

преди 7 години

Стиге сте плюли !Мюсулманче, турче или дори марсианче да е, мислите ли, че това дете заслужава такава съдба?!Рак, изоставено на 9г. възраст... Дано оздравее. Ето, помогнали са му и християни. Като порасне ще знае, че човек е добър или лош независимо от религията, която изповядва.

14

Анонимен

преди 7 години

До *** 21Българите няма да изчезнем не се притеснявай дори да отидем в чужбина пак ще ни има. Ама вие образовани и културни никога няма да станете. Срещу гените не може да се бориш, когато българите сме имали държава, твоите деди са били просто племена който са преживявали от плячкосване, като пааразити, каквито сте и сега.

13

Анонимен

преди 7 години

Кой е завел детето в болницата?

12

мда

преди 7 години

Горкото дете :( едно от най-големите човешки нещастия е човек да остане сам. А той го е усетил на такава възраст... Дано лечението му мине успешно и дано един ден да стане добър човек, който да знае как да се грижи за децата си.П.С. Жалките опити да се делим под такава новина са повече от неуместни, но не мисля че всички ще разберат какво имам предвид.

11

Анонимен

преди 7 години

Искрено се моля детето да оздравее, името му в случая няма никакво значение.Никой не заслужава такава съдба.И точно под тази статия е неуместно да се делите на турци и българи.

10

Анонимен

преди 7 години

Всички се възмущавате от родителите на детето и пропускате друга подробност, която е спомената към края на новината и между другото, но всъщност е гвоздеят на програмата. Става въпрос за езиковата бариера. Детето е на 9 г., а не знае български. Ето това е важното в случая. То трябва незабавно да се отнеме от родителите, дори само заради това и след като оздравее да бъде научено на български и дадено или в приемно семейство, или за осиновяване ако има желаещи, но задължително в българско семейств

9

додо

преди 7 години

кретеноидният български гражданин е дълбоко убеден, че раковите заболявания са заразни... в следствие на което се покрива, изчезва, снишава се, офейква... подобно поведение се наблюдава и при смърт на човек, който до предния ден му е бил близък.....

8

shady

преди 7 години

Какво е това звучно българско име Мустафа. Я да си ходи при Ердоганя да го оправя - нали уж имал много добри болници.

7

Ани

преди 7 години

Много се радвам, че вече детето има всичко необходимо. Заделих дрешки, които явно няма да успея да изпратя, след като вече има призив да не се изпраща. Единственото, за което съжалявам и искрено се натъжавам, че детето е само, снимката му във Фейсбук беше изключително трогателна, макар да не се виждаше погледа му, си личеше, че е тежък, заради тъгата. Макар, че нямам никаква пряка връзка, бих искала да благодаря на всички хора за бързата им реакция и за доброта им. Благодаря!

6

Потресен

преди 7 години

Как така изоставено, при това тежко болно дете... Няма ли предвидени в НК и НПК наказания за такова гнусно деяние? Горкото дете, дано да се оздравее!

5

bai hoi

преди 7 години

inache dano se opravi deteto!!!nikoi ne izbira kato kakuv da se rodi,v kakvo semeistvo i t.n.

4

bai hoi

преди 7 години

zashtoto kogato e glagol oznachava neshto drugo ;)