82

Анонимен

преди 7 години

*** Путин верно ли си е помислил, че като сключи споразумение с тая *** и те ще го спазват. Ми то и децата вече разбраха, че няма. Свикнали са да си разиграват коня по целия свят и всички останали да им ръкопляскат, независимо какво л.....но сътворят.

81

Анонимен

преди 7 години

Чуркин чуркин не разбрахте ли или се правите че не разбИрате че с краварите с добро не става? Ако беше Леонид Брежнев щяха ли да си развяват коня краварите под носа му? Едва ли щяха да смеят да се бъзикат с него както се бъзикат с вас! Ама вие сте си за бъзикане защото сте много компетентни! Горбачов ви насади на пачи яйца а още е жив и си харчи млионите за които ви подаде без бой!

80

Анонимен

преди 7 години

А Северна Корея няма ли да направи грешка с някоя ракета.ЧАКАМ да видим какво ще запее ООН Медиите и НПОта

79

Анонимен

преди 7 години

Също и Трънп да идва по бързо на Власт и да ваведе ред и справедливост.И да вкара виновните в затвора

78

Анонимен

преди 7 години

Господи моля те слез на земята и си вземи версиите.Вече не се живее мн. ЗЛО има на земята

77

до 119

преди 7 години

На бас, че никога не си ходил в Русия? "Руска ***" е някакво тролско определение за тази красива страна. Посети ако имаш възможност Москва, Санкт Петербург и другите големи градове да видиш за каква архитектура и история става въпрос. Аман от промити тинейджърски мозъци.

76

Българин

преди 7 години

Няма по-гнусно племе от американското. Не съм видял САЩ някъде да се бори за мир. Единственото, което САЩ искат са конфликти и разделение на населението (разделяй и владей). Само че този път удариха на камък в лицето на Русия и Путин и скоро ще сърбат попарата за всички нещастия, които са причинили по света.

75

Тъй

преди 7 години

Руснаците и на Ердоган скочиха за самольота, ама след няма година турчинът взе Путин за булка!

74

Анонимен

преди 7 години

Гаврата с руската кочинаа е пълна :))))))))

73

Абу Али™

преди 7 години

Мога да се обзаложа, че в числото на тия 60 утрепани и 100 ранени, ще се окажат няколко бъдещи Героя Росии. И няколко бъдещи просяци в инвалидни колички и с моряшки фанелки в московското метро.

72

Анонимен

преди 7 години

До до 106забучиха сонди за нефт по границата си, и цуцаха нефт от Иракска територия. А нефтеното поле е на Ирак---------------На вашето внимание, Дами и Господа, обяснение на рузки ***.Да видите логика и изказ.

71

Анонимен

преди 7 години

Що ми се струва, че Русия ще отговори подобаващо на тази терористична операция.

70

Анонимен

преди 7 години

Ако са нацелили стотина рузки наьомники, това ще бъде голям празник.Сто "+Груз 200+" е хорошая новость.

69

до 106

преди 7 години

Саддам окупира Кувейт, защото онези наглеци забучиха сонди за нефт по границата си, и цуцаха нефт от Иракска територия. А нефтеното поле е на Ирак. Щатите защо през 1991 г, след като в отговор на това, анексираха Ирак, пък оставиха Саддам на власт. И изгониха всички чужди компании за нефт, вкл. Шел, Тотал и Бритиш петролеум, за да лочат сами нефта.

68

Анонимен

преди 7 години

На никой не му пука за русия. Да си седят в кeнeфа който сами си сътвориха.

67

Анонимен

преди 7 години

До ЯсновидецОсъзнаваш ли колко си ***?!

66

Анонимен

преди 7 години

До КазълбашевА каква е "опозицията" на Асад бе, мозък? Знаеш ли, че 90% от тях не са сирийци, всички са чарфосани алаакбари и ..... финансирани от "най-демократичните" страни в света - С. Арабия и Катар!? Даваш ли си сметка на чия страна си?

65

Ясновидец

преди 7 години

Очаквам сега Мария Знахарова да съживи убитите войници! Щото вмай не са сирийски, а руски като чувам крлемълският кански вой?

64

Балтаджиков

преди 7 години

Не забравяйте че пръв наля масло в огъня Садам хюсеин, като нападна кувейт. Ако това *** беше си кротувало в Ирак нямаше да се стигне дотук.

63

Казълбашев

преди 7 години

Всички ползват даеп като оправдание да бомбят в Сирия , и никой не бомби по даеш реално. Путин думка по опозицията, Турция и щатите думкат по Асад, Тук пуъинофилчетата изкарват армията на асд "добрите", но и те са същите главорези като даеш.