32

Анонимен

преди 7 години

ами варна да минава към румъния, заедно с целия североизток. румънците поне си решиха проблемите с корупцията, със сигурност много ще се зарадват на още 200 км морска ивица и още едно пристанище.

31

Анонимен

преди 7 години

Американсти бомбандировач лети над България. Единият пилот поглежда на долу и пита: -Абе, ние тук бомбондирахме ли?- Не, тука си е така! - отговаря другия.

30

Професор

преди 7 години

Орешарски съсипа страната. Милиарди евро външен дълг, КТБ, Спря и Южен Поток.

29

Анонимен

преди 7 години

АМ Хемус и АМ Черно море - Кога?! До кога варненци трябва да си трошат колите по трагични междуградски пътища?! Ама на Лилито не й пука... тя на плаж около Варна не ходи!----------Станишев ще ти ги построи ето сега, след като пак дойде на власт и намали тока с 2 (два) лв.

28

Съд за Орешарски!

преди 7 години

Който строи открива, който като Орешарски доведе България до национална катастрофа сега само може да мълчи и да клепа с очи!

27

Професор

преди 7 години

Колко км. построи Сатанишев? Нула! Построи и един гьол в Белене.

26

:)

преди 7 години

Открива се ЦЕЛИЯТ път. Боко "открива" всеки 2-3 километра. Долен манипулатор на кухи тикви. Няма да забравя случая в Плевен. Там цар Тиквун отишъл да открива отсечка- 500 метра РЕМОНТИРАН път, а местните велможи от ГРОБ посадили палми около пътя. Дошъл Тиквун, рязал ленти, шипал журналистки (или кметове:), плюскал и си тръгнал. И какво мислите се случило. Вдигнали палмите и си ги отнесли някъде, даже дупките останали 2-3 седмици. ПЪЛЕН МАЙТАП СМЕ! НЕ СМЕ И В ТРЕТИЯ СВЯТ!

25

Професор

преди 7 години

Колкото и да *** *** Бойко ще продължава да ги мачка.

24

Наблюдател

преди 7 години

От Бургас до Благоевград, през жк Люлин.. Поредното малоумно изказване на малоумния милиционер. Не ми се вярва някой бургазлия, който пътува за Благоевград по магистралата, да реши да се отклони през северната дъга на околовръстното, вместо направо да запраши направо в посока Перник по южната дъга, въпреки тапите преди бизнеспарка в Младост и на кръстовището на Борис и Н. Петков.Същата работа като метрото - от летището до центъра, ама през Младост.***, по-***, най-***, гербаджия.

23

Морски

преди 7 години

Не се ли накрадоха тия от ГЕРБ!!!Бойко вече трябва да е милиардер.Но ще дойде Видов ден!

22

да

преди 7 години

от Благоевград до Бургас 17 пъти е рязана лентата за пускане магистралата, и не знайно колко пъти затваряна магистралата за ремонти след рязането.

21

художника

преди 7 години

чета коментарите и се убеждавам, че "бедния" българин до такава степен е озверял, че не може да се зарадва на нищо положително. Чета по-долу коментари: Крадци били, били за затвора, клоуни и т.н. Добре бе хора, на вас /вечно недоволните/, кой и какво ви взе? Ама искам персонален отговор! От 27г. насам нещо се прави и пак сте недоволни. Ами след тая разсипия на БСП, ДПС и СДС ... кое по-напред? Айде у лево.... МРЪНКАЧИ !!!

20

Анонимен

преди 7 години

А в другата България кога? Там също плащат данъци...

19

Анонимен

преди 7 години

и сега чакаме статия след 3 месеца , участъка на дъги, не очаквали такъв товар да минава.

18

Тони

преди 7 години

И всичко това се случва в 21 век в Европа ?

17

Анонимен

преди 7 години

Браво на Ленторезец Храбър.

16

Анонимен

преди 7 години

Варна останахме Монтана на черноморието. Откъснати от света. Караш до София с 60 зад някакъв стар камион. Талибанска работа

15

дане

преди 7 години

Турските гастарбайтери вече си имат персонална магистрала. Да живее дружбата със сатрапа Ердоган.

14

Браво ББ!!!

преди 7 години

Ами освен Браво и Благодаря, какво друго да кажа!? Голям си Борисов, много голям Премиер!

13

живко

преди 7 години

тея сичките са за затвора