52

Симеон Дянков

преди 7 години

наречен българският шрьодер - отказа да дава показания срещу делото за ГАЗПРОМ, защото работеше за ВТБ - русия.Симеон дянков, който тръбеше колко лошо са предните управеления сега работи с Милен Велчев във ВТБ.

51

2

преди 7 години

От какво ни давате да избираме, ....един кариерист - европейски чиновник - безродник, който работи да се "обогатяваме " с емигранти т.е. срещу страната си...и една комунистическа скумрия, която точно по партйна линия ,а не по някакви лични достойнства мъти години яйца в УНИЦЕФ,

50

Сталинка

преди 7 години

какво постигна?-изказване че 100 000 афганистанци ще ни оправят генофонда- присмех над нещастието на хората нас село Бисер.- изказване, че трябва да стягаме коланите, защото ЕС ще ни спре парите, въпреки че точно парите са в нейния ресор и я изпратихме там с надежда за повееч пари.какво постигна племенника - Симеон дянков- ограби с 2 милиарда НЗОК- тръбеше стабилоността на банките, а КТБ изгърмя с 4 милиарда-говореше как ще шляпа руснаците, а отиде да работи в най-голяма руска банка

49

Местан - спасителят

преди 7 години

ХАХАхахаха думите ч_у_ *** и плу_жек са недопустими!Слава на *** и техните *** господари!

48

ksarax

преди 7 години

Все тая

47

Анонимен

преди 7 години

хора като Сталинак и Методи АНдреев много ме дразнят - тя бивша комунистака - сега от Герб, прави се на американска. той бивш седесар - сега гербаджия. Ами Евгени дайнов? навремето бе един от върлите комунисти, сега е пръв седесар и изнася гадости срещу Бокова. Как з една нощ се "пребоядисаха" тези хора. Бокова поне е почтена, като запазва своята идеология. Гнус ме е от ренегати.

46

Анонимен

преди 7 години

77 Кристалина няма никакъв шанс, Русия никога няма да допусне човек който не й е верен, на този пост, а той зависи в огромна степен в разбирателството от Русия, Сащ и Китай.Кристалина е комунистка, която е сменила боята и сега се представя за проамерикански настроена, но а абсолютна кукал на конци. би могъл да се съгласи за Елена поптодорова - беше посланик в Сащ, но има собствено виждане, не е да й дърпат конците от САЩ. но кристалина няма собствен мозък.

45

Анонимен

преди 7 години

андреев не е добре! да иде на кардиолог.психолог.невролог!да говори пове4е с жена си сущо

44

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Бокова като е имала мераци за шеф на ООН да не се беше разхождала с георгиевска лента на парада пред Кремъл...Ама то за това акъл се иска-само правилният произход не е достатъчен...

43

Паметлив

преди 7 години

До коп елеЩо за човек трябва да си,та да си кръстиш детето Сталинка?????И то след смъртта на Сталин?Така че тея приказки че едната била потомствена комунистка,а другата-демократка не вървят!И двете са един дол дренки,ама едната нагло лъже,познайте коя!

42

германия е никоя

преди 7 години

те не са постоянен член на ООН и нямат право на Вето. Меркел в моменат трепери и да не й направят вътрешен преват, а ние треперим пред Меркел????!Великобритания ден след ден отслабва с това излизане от ЕС, Президентът наФранция е безгласна буква, ако Сащ, Русия и Китай се договорят за два часа ще решат да е Бокова.

41

еделвайс

преди 7 години

Цял свят сега вази гледа, български политици! Умазахте се! Умазахте се! Умазахте се! С катран! Ама ви е все тая - след три дни ще сте забравили.... Само че в световната ИСТОРИЯ петното ще остане. Завинаги!

40

Факт

преди 7 години

КриСталинка има шанс колкото и Бокова,т.е. минимален.По-интересно е друго-някой я разкарва от битката за президентското място по елегантен начин!Което в случая е добре за ГЕРБ,защото тя е рискова кандидатура.Високия и рейтинг се дължи най-вече на това,че хората нямат представа какво всъщност върши тая.Е,ако бъде кандидат за президент ще се намери кой да информира обществото и резултатът няма да е никак добър за нея и ГЕРБ.

39

Анонимен

преди 7 години

до 70 по какво стана ясно че няма шанс Бокова? кой го реши това! Трябва да има съгласие на петте постоянни членки - Русия, китай, великобритания, Франция и сащ. Русия вееч се е произнесла за Бокова, ако я сменят ще приемат само подобна на нея фигура - човек близък по идеи до Москва. следователно ситауцията е в цайтнот, те могат да си заседават и десет години, щом Русия не е съгласна, а това че през януари се овакантява поста на Бан Ки Мун нищо не знами - просот той ще бъде като и.д. шеф

38

Анонимен

преди 7 години

пак това изкуствено деление, и опорни точки. Какво е Русофил.дядо Вазов който е обичал Руската култура и душевност е бил русофил, но тоав не му е попречило да защитава националния интерес от Русия която се е била срещу нас. Стихотворенията му са забранени от Съветската власт, за не се говори сме "От Дунав до Егея, од Добруджа до Шар" и "тамо дето искър, сТрума...." . така че човек може да обича руската култура без да е путинист, както може за е германофил без да харесва Меркел.

37

Анонимен

преди 7 години

От пещерата на ББаба досега излизаха калинки, но тия дни изпълзяха тлъсти охранени ***. Отърване няма - напаст след напаст. Как може в една обикновена тиква да се роди толкова голямо биоразнообразие?

36

д-р

преди 7 години

Да не би да ремонтират лудницата, че Мето отново шета по улиците и подлудява медиите с параноичните си халюцинации?

35

Анонимен

преди 7 години

Случаен човек не може да бъде избран за генерален директор на ЮНЕСКО - организацията на обединените нации заобразование, наука и култура. Дори за един мандат. Ирина Бокова изкара цял мандат на този пост и беше преизбрана. Що се отнася до Кристалина Георгиева - нейната кандидатура за еврокомисар беше наложена на България с извиване на ръцете на премиера Борисов. Както и тогава, така и сега, зад нея стоят кръгове, които очевидно имат много основателни причини да не правят номинациите си открито.

34

Анонимен

преди 7 години

до 59 - това не е оправдание а факт. някои хора измислят изкуствено деление на комунисти и некомунисти. Няма такова нещо. Искам да ми посочите поне една некоминстичесак партия в България - няма такава. Което значи, че няма за какво да се делим, просто целият политически елит е гнил и за удобство дели и народа. Виждал съм надежда михайлова и сергей станишев да пият на една маса,докато бяха председатели на партии . знам за опити БСп да преговаря с Борисов., всичко е само за параван.

33

Анонимен

преди 7 години

Няма значение коя от двете, понеже никоя от тях няма шанс да бъде избрана!