26

Анонимен

преди 7 години

Нейните родители са виновни, за да избяга за 3 дни от вкъщи и да не каже каде отива, значи до сега или е прекарвала някоя и друга нощ някаде другаде а не вкъщи или СИСТЕМНО е нарушавала вечерният си час (за момиче на 15г най късно да е бил 22часа ). Най виновни са бащите, най лесните жени са тези, които имат нямат връзка с бащите си, (или имат лоша връзка).

25

родител

преди 7 години

Ако тва е добро дете! Какви ли ще са лошите!?

24

вера

преди 7 години

Не е в добро психическо състояние детето, но като знам колко са хаберлии нашите агенции, които трябва да се занимават с проблемите на децата..... Това момиче на 15 години е още дете. За да хукне из страната без да го е грижа за това, че родителите ще се тревожат, значи много има да си връща.

23

Анонимен

преди 7 години

"интелигентно дете, което обича да чете, но в последно време успехът й в училище се сринал"... Първата индикация, че нещо много сериозно не е наред! И че има голяма вероятност причината за сериозното "не наред" да е със синтетичен произход!

22

работещ

преди 7 години

Като гледам човешкият *** дето произвежда масово българина като тва "девойче"! Се чудя от къде ще ми плаща пенсия един ден Бг! Недай си боже да стигна до там и да чакам на тези на 70г. примерно!

21

Радинки

преди 7 години

Само неориентирани отка.чалки са с това име!

20

ддд

преди 7 години

Тъпо парче...

19

Анонимен

преди 7 години

И за здравословно не се знае. Не са я тествали за венерически болести. А със сигурност има какво да й намерят.Наркоманките като са нацепени, не знаят що е пpезерватив.

18

Стефчо

преди 7 години

Мен ми е интересно ако не я бяха намерили от полицията. Щеше да изкара една седмица, да се понапие, да направи 1-2 шведски тройки. Като свършат парите обаче какво става, връща се обратно при мама? Да беше оставила белжка отивам с приятели на море, техните щяха да полудеят, НО НЯМАШЕ ДА ПРАВЯТ ЦИРКОВЕ, да става за резил и да я обявяват за общодържавно търсене. Казаха, че било умно момиче, НО няма как да е вярно.

17

Поклон

преди 7 години

изпитвам уважение към всеки който се извъргаля с този звярне всеки го можетрябва да си готик и доста извратен

16

Анонимен

преди 7 години

"Момичето е в добро здравословно и психическо състояние" ????? Това с психиката го проверете пак , малко ме съмнява ...

15

Анонимен

преди 7 години

Със сигурност се е върнала с някой заработен от тялото й лев.

14

Шматка

преди 7 години

Еййй, днешната младеж как си живее само.Аз ,шматката едно време на нейните години на село цялото семейство гледахме тютюн, чубрица ,зеле и т.н помагах на дядо ми да орем с трактора в къра,л люцерна,сено и т.н за да оцелеем по някакъв начин... и не ми е минавало и през ум за глупости....а сега яко живот и безотговорност за младите и дондуркане от мама и тати ..

13

Анонимен

преди 7 години

Нали майката по същия начин я е заченала. С гастрол по морето.

12

шиш

преди 7 години

дрогата е страшно нещо

11

Анонимен

преди 7 години

Децата на демокрацията...

10

Анонимен

преди 7 години

Родителите да платят всички разноски по издирването на МВР-то!+ Глоба! Радина в приемно семейство да и се наваксат първите 7!

9

Анонимен

преди 7 години

Е отишла е да хвърли ***. Демек хвърлила се е някъде извън София!

8

Анонимен

преди 7 години

Пипирудата литнала, намерила поляната с цветя насред "Лазур", събрала необходимия нектар от цвят на цвят, и накрая е уловена от ченгетата с кепче от тюл/любимия уред на МВР/.

7

шоу

преди 7 години

Сега да тръснат една голяма глоба на родителите че не се грижат за детето и то се е превърнало на мумия.