23

Анонимен

преди 7 години

Нещо се е объркАло... За рептил 68 г. си е младежка възраст, я на Дейвид Ротшилд как за шести пък му трансплантираха сърце, а е на 99 години чилякът!

22

д-р

преди 7 години

След мозъчното сътресение на Х.Клинтън през декември 2012, има обосновани подозрения, че тя страда от деменция. Хилъри страда от дефицити на паметта, неконтролирани конвулсии и затъмнено съзнание.

21

ля ля

преди 7 години

това е нещо друго а не пневмония! и ние тука я имаме ...

20

Хммм

преди 7 години

Тая все е болна. Май ще е първия американски президент който е умрял по време на мандата.

19

Божидар

преди 7 години

Явно най-накрая почнаха да я застигат клетвите и проклятията на всички хора чиито животи е съсипала, както и тези които текущо се чувстват застрашени от опасността Килъри да стане президент...

18

Анонимен

преди 7 години

Тия пенсионери не си гледат старините и внуците, ами тръгнали света да управляват. Амбицията може да е доживотна, но човешкото тяло се амортизира - факт!

17

Анонимен

преди 7 години

Нашата земя милаприбра Людмила.Няма да е лошо...

16

франко фере

преди 7 години

БорисоФФФФ ще и подготви смяна имаме си Телето например винаги на скамейката очаква включване .

15

гербист-столичан

преди 7 години

Дано бързо да оздравява, защото много работа има още по демократизирането на света. Все пак всички ние сме за демокрация, а ако изберат Тръмп, той е републиканец и пет пари няма да дава за демокрацията по света. А демокрацията е нещо което трябва да бъде наложено, къде со кротце, къде с тупаник, демокрацията не пада даром.

14

до 19

преди 7 години

Че тои си има подкрепен о него кандидат с здравословни продлеми. Оня не но рма лник Тръмп кво е ако не пси хично бо лен . Фен на путин садам асад явно са с една диагноза ше си менкат хаповете без проблем

13

Хасан Азис

преди 7 години

Няма ли някой от вас мислители да се запита как точно на 11 септември и се случва тази работа? Да не би Господ Бог да връща дължимото на всекиму,макар и със закъснение? ;)

12

до 14

преди 7 години

Кви са тия заклинания бе. да не си сталинист или атакист.

11

Анонимен

преди 7 години

Лошо - двама кандидати за президент със здравословни проблеми. Единият закъсал физически, другият - психически.

10

Анонимен

преди 7 години

Това сигурно окончателно ще наклони везните в полза на Тръмп. Хилари просто има лош късмет. Когато беше в разцвета на силите си, се появи първият сериозен чернокож кандидат, което й попречи да стане президент. 8 години по-късно, явно вече силите не й достигат чисто физически за кампанията, която в Щатите е сериозно изпитание и натоварване. Явно новият президент на САЩ вече е известен - казва се Доналд Тръмп. Дано не сътвори някоя голяма глупост, която да ни засегне, щото нали сме "приятели".

9

Анонимен

преди 7 години

при това положение тя би трябвало да бъде подкрепена от Путин. Президент на САЩ, със здравословни проблеми ще бъде изгоден за амбициите му. Да си припомним ролята на президента Рузвелт.

8

гербист-столичан

преди 7 години

Пневмония се лекува, нищо толкова не е станало. Дано партията ни скоро да се сети да изпрати пожелателно писмо за да ѝ пожелаем по-бързо възстановяване. Все пак САЩ са дали демокрацията на света, редно е да продължат по пътя на демократизиране на света.

7

:(

преди 7 години

Господ на никой не прощава, а Килъри има доста грехове. Дано отиде в ада преди да успее да запали Третата световна война.

6

Анонимен

преди 7 години

Дано час по-скоро пукне това проклето и безформено животно, директно отговорна за създаването на т. н. Ислямска Държава и за кръвопролитията в Сирия с цел събаряне на законното сирийско правителство, за смъртта на стотици хиляди цивилни граждани. Бившият `и мъж, Бил Клинтън (дето мудухаше в Овалния Кабинет стажантката Моника Люински) също е директно отговорен за вероломните бомбардировки над Сърбия и смъртта на над десет хиляди мирни граждани! Смърт за тия войнолюбивиизроди!!!

5

Д-р Зиков

преди 7 години

Възможно е да е бременна .....

4

jhh

преди 7 години

Жената твърде вероятно страда от паркинсон или подобно сериозно заболяване. Всичко се прикрива с цел да бъде избрана. Великата демокрация дори не дава право на гражданите си да знаят медицинското/психичното състояние на президента си.