32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 30Грешиш."Курск" не потъна. "Курск" се самоуби със собствените си "безаналогови " торпеда.

31

джуджето фашист

преди 7 години

Браво на джуджето фашист ! Реже и той лентички, а народа тъне в мизерия, наш Боко Тиквуня го имитира в тази позьорска дейност !

30

нн

преди 7 години

Може и зле економика в русия бг нека спи спокойно тук всичко е наред

29

Руско качество

преди 7 години

Най-качествения Калашник е китайско производство.Дотук с руското качество в оръжията.А, сетих се - новия им танк не може да запали още ;)

28

Осторожно с video

преди 7 години

Очен Важно полная проверка за терористическая техника в том числе камери проникающие скенери и голограмние оружия.Ранше в Москва и Киев метро било великолепное.В София терористи увреждают каждого с помощи голограмно декодирующие оружия камери обемние скенери..Страшно

27

Анонимен

преди 7 години

На запад 5 къщи ще ги построят с например едим милион долара, в Русия 5 къщи с 200 хил. Продукта е един и същ, но в БВП в единия случай влизат 1 милион, в другия 200 хил - Русия има 5 пъти по-нисък БВП и 5 пъти по слаба икономика, но 5 къщи има и на двете места. С такива елементарни задачки по аритметика ни обясняват колко зле била икономиката на Русия.

26

до 17 фена на герб

преди 7 години

Назови поне една читава магистрала на която да не ти изпаднат пломбите.Назови поне една улица или тротоар който на не се е разпаднал.

25

тт

преди 7 години

Вас какво ви влиза в работа има пари или не гледайте себе си

24

Анонимен

преди 7 години

Армата не пали.Самолетите на Русия падат или сами или от турски изтребители.Джипката е със строшени брави.Курск беше велика... ама потуна като камък.Всичко им е некачествени на руснаците.Всичко.Военен бюджет:Сащ 2017 - 602 млрд $Русия 2015 - 81 млрд $Кой сега е силния и богатия ?

23

до 27

преди 7 години

До до 20Боби, ти ли , чадо???

22

до 20

преди 7 години

Русия въпреки че има десет пъти по малко бюджет произвежда и вкарва на въоръжение първокласна техника. А какво е произвела сащ за тези пари? Буклука Ф-35, който отказаха да произвеждат Канада, Австралия и Израел, невидим кораб за 2 млрд, който ще го направят учебен, защото за нищо не става.А в Русия започват серийното производство на най добрия изтребител в света Т-50, танка Армата, нови 9 стратегически подводници, комплекса С-500....

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 25Около 800 "КаМ-за" пълни до горе.

20

Анонимен

преди 7 години

2млрд$!!! Това колко тона рубли са?

19

Анонимен

преди 7 години

И тук похарчиха толкова, за едни криви бордюри и афалт на вълнички. Запазена марка на крадците от герб. И те се готвят да шашнат матрияла за избори, които ще загубят безславно.

18

Кой е все пак първи?

преди 7 години

Ядрени реактори:САЩ -99Франция -58Япония-43РУСИЯ -34!!!Китай-28Корея -24

17

Браво!

преди 7 години

БРАВО НА ПУТИН!!! ИСТИНСКИ ДЪРЖАВНИК!

16

Анонимен

преди 7 години

Хайде, да ви видя русофилите да тръгнете към Русия! Плюете по Европа, но при първа възможност бягате там! Отивайте там и да "цъфнете " и да "вържете!

15

Кой е големия ?

преди 7 години

Военен бюджет:Сащ 2017 - 602 млрд $Русия 2015 - 81 млрд $Кой сега е силния и богатия ?

14

хахахахахахаахах!

преди 7 години

Вземете калкулаторите бре!!!!!!! Смятайте!!! Нали се сещате, че НИКЪДЕ по света няма надземна/а даже и подземна/ железница с цена 400$ на........САНТИМЕТЪР!!!!!!! 40 000$ НА МЕТЪР!!! Всъщност нищо ново под небето -"легално" финансиране на предизборната кампания с "наши фирми". И тук го живяхме ама в по-малък мащаб -фирмите на Пеевски.

13

Патриот

преди 7 години

Била банкрутирала а ,ако тва им е банкрутирането на руснаците дай боже на всеки !