47

SpaceX

преди 7 години

52 Да така е само няколко години въпреки, че и в началото на века има период на възходо до балканските войни , после България влиза в спиралата на войните а след 1919 когато комунистите поемат лениновия болшевишки курс и на практика стават руски агенти се заражда такъв антагонизъм в обществото който за ъжаление е жив и днес и няма да спре да се развива и проявява докато наследниците на комунистическата партия не бъдат изметени на бунището на историята.

46

ДК

преди 7 години

Днес, 26 години след комунистическия терор, партийните секретари и доносниците на дс все още вземат най- високите пенсии, като най- заслужилата част от обществото, докото техните жертви от Белене и Скравена умряха в "демократична" България от глад и мизерия!СРАМ И ПОЗОР!

45

Ха

преди 7 години

Глупости ...

44

бкп

преди 7 години

45 години не стигнаха!Още ни управат тените наследници и клонинги на БКП.Затова сме последни в ЕС.До това доведе мирният преход.

43

SpaceX

преди 7 години

50 Патрио муерте стига си се изказвал неподготвен

42

До 48

преди 7 години

Бла, бла, бла...Това е въпрос на наколко години само.През цялото останало време е било пълна мизерия, няколко войни, стотици инвалиди, хора без пенсии и средства за съществуване, продажба на националните богатства в чужд интерес... Само да припомня, че пъвите концлагери ги прави правителството на Стамболийски. Негов министър харчи 1/2 от държавната хазна за свадба на дъщеря си. После терора на земеделците. После фашисткия терор. София - в руини от USA бомбардировките, хилади интернирани и т.н.

41

SpaceX

преди 7 години

48 Баба ми е казвала за онова време през 30-те че тогава по улиците на София се е разхождал Господ После идва войната а след нея комунистите и така чак до сега

40

Патриот

преди 7 години

по големи *** от наште "антикомунисти" няма!

39

SpaceX

преди 7 години

43 Защо какво лошо ти е направил Костов или пък да речем Ал.Йорданов той пък изобщо не се е и докосвал до икономиката . Виж за Първанов Станишев съм съгласен , останалите са дребни риби

38

Анонимен

преди 7 години

Въпреки тежкия за България ньойски договор и комунистическия метеж от 1923 години, България успява да се възстанови от последиците на 1-та световна война за относително кратко време, като в средата на 30-те години сме на 6-то място в Европа по БВП на глава от населението, а демографските показатели в този период са сред най-високите в света, годишно са се раждали по над 200 хиляди деца, а София се превръща в една от най-красивите и уредени столици в Европа

37

Недоумяващ!?

преди 7 години

Протестиращите, повече от 10 години ви пръскат с биологично оръжие кемтрейлс от ниско летящи самолети в прехвалената ви демокрация !! Защо не протестирате против този ГЕНОЦИД над вас? Защо? Или си мислите, че това е шега и измислица? Отворете си очите! Вижте какво става около вас с храни, напитки и отрезвявайте!!! Няма време!

36

Анонимен

преди 7 години

Било е дикататура, така че черния цвят е уместен

35

бкп

преди 7 години

Ами заради Чернобилския геноцид? Стотици хиляди умряха и умират от рак.Особено набор 1986гНе че днес сме цъфнали и вързали! Но демокрацията не е виновна за това.Ние сме си виновни като народ свикнал да го лъжат и мамят.

34

До 38

преди 7 години

А, бе, гледам те, че през няколко поста си повтаряш тъпата мисъл, като развален грамофон. Добре, разбирам те. Плащат ти да правиш инсинуации тука, плащат на пост, повтаряш...Ама я дай кратък списък какво точно са построили земеделското и после фашистките правителства в България, което е било полезно за хората и за държавата.Ако изкараш поне 10 обекта, които са били полезни и хубави, ще хванеш Нобелова награда

33

->самозабравилите

преди 7 години

НРБ никога не е била развита държава. Вижте си конгресите и пленумите, дори и ръководителите на БКП не са си позволявали да изказват такива очевидни лъжи.

32

До 36

преди 7 години

А по времето на фашистите жандармерията направо на ливадата режеше на пачета несъгласните. Режеха и глави.Палеха и къщи. Разстрелваха цвета на нацията - *** виж парка "Заимов" където карахахора с камиони и ги разстрелваха. Там тогава беше военно стрелбище.Кво да правиш - демокрация, нали?Е, после им се върна тъпкано. То не може - волът рие, на гърба му пада...

31

кк

преди 7 години

Хвалят се, как са построили ненужни и нерентабилни заводи и фабрики...... с парите от заграбените имоти на можещите и знаещите.Днес е черна, тъжна дата за България - раждането на червеното недоносче, което унищожи дyxa на българина, превърна го от трудолюбив патриот с духовни ценности шв мързелив тарикат-атеист.

30

препоръчително

преди 7 години

Който не е живял при развития социализъм, няма основание да коментира за него време.

29

бг

преди 7 години

Ако беше диктатура сега нямаше да драскате по сайтовете!Или пък Белене щеше да е пълно с такива като вас- храна на прасетата?

28

кк

преди 7 години

Комунизмът трябва да се заклейми в България, също както германците заклеймиха нацизма.