110

Анонимен

преди 7 години

Това ще да е пак някое самозабравила се калинка.

109

Анонимен

преди 7 години

Преди години въпростаната Деница беше забъркана пак в скандал - искаше да прескочи няколко позиции в кариерното израстване, защото.... еми защото!

108

Васо

преди 7 години

Риганина си остава риганин, колкото и образования да има. Живота и практиката го доказват, като при нас етническите българи. Дипломите не създават интелект и не променят гена. Би могло да се очаква нещо по-различно, ако средата на живот от най-ранна възраст е друга, не риганска. И пак няма гаранция. Битието може да промени гена, но трябват поне 500+45г. И това се доказа категорично, без научни изследвания. ъй Това е философско понятие наречено "изначална правдоподобност".

107

Люта чушка едно

преди 7 години

тази (теме)рут така и не си намери читава пиар агенция, за да я лансират с нещо по-креативно от махленски свади, наркоманщини и голям нос ?!?!

106

Анонимен

преди 7 години

Най-драматични са свадите между роднини

105

Един от Северозапада

преди 7 години

До тук беше с мита за експертите и административния капацитет на Герб.Лошото е, че кучетата, тоест, ние, си лаят, а кервана, тоест , те, си вървят,и на бас, на тая експертка нищо няма да и се случи, и ще продължавате да живеете според експертното и мнение, както за българите, така и за България.Но, ако е само тя-с мед да я намажеш. Не познавам гербаджия, станал такъв, не заради някаква далаверка, на местно или централно ниво.За образователен ценз-не може и да се говори, Калинка е нарицателно.

104

98960

преди 7 години

В МВнР не трябва да работят граждани с двойно гражданство, а също и такива в брак с чужденци.

103

Анонимен

преди 7 години

Инвестирал 100 милиона ама като му халосаш една тръба зад вратът все тая дали е дал 100 милиона или 100 лева. Много ме дразнят такива тарикати. Много богат ама му вдигнали колата, аз пък нищо не съм инвестирал в държавата ама моята кола не са я вдигали. Царвул

102

ined

преди 7 години

Ромката като се е омъжила за арабин вече се мисли за голямата работа

101

Един от Северозапада

преди 7 години

До Свиролюб Курвозие ами, приятелю, най лесно е с търговийка и далавера.не се изисква кой знае какво образование и познания.А производството е трудно.Трябва знания, опит, трудно връщаши се инвестиции, постоянно да си на щрек.Най-малкото-трябва да се легализираш, и да знаят хората кой си и какво правиш.а търговийката-блага работа, мижи да те лъжем. Това е грешката на държавата-стимулира мошениците последните 25 години, а не знаещите и произвеждащите.Те загиват ако са извън обръчите.

100

А.Смукачев

преди 7 години

Какъв драматичен мюзикъл драги зрители..

99

Един от Северозапада

преди 7 години

Последните две изречения обясняват всичко. И за капацитета на Герб, и за дългата им резервна скамейка. Но, нищо не ме учудва-в министерствата, в администрацията-все такива. Както се казваше в един стар виц, в администрацията и министерствата няма секс през работно време, защото всички са роднини. Да не забравяме, че външния ни министър се назначава отвън, а не ми се мисли, тая, как са я назначили, заради особени заслуги.

98

Свиролюб Курвозие

преди 7 години

Такива са нашите служителки,... не само във външното!Вжното да се хване някакво инвеститорче" на 100г и кариерата тръгва нагоре.Защо не инвестира в българското производство, а инвестира в банките, защото банкта работи с чужди средства..

97

жалко

преди 7 години

повечето от хората коментират но не виждат системно релевантното в тази статия!СЛУЧКАТА СТАВА В БГ!Ние говорим за нещо което не се случва в някоя демократична арабска държава. Българина винаги е бил поклонник на чуждото, защото няма като нормалните европейци а дори и руснаците самочуствие!

96

Анонимен

преди 7 години

госпожата не е права само в едно.нямаш право да снимаш някой,който изрично ти е казал че не желае да бъде сниман.товане важи само за обществени органи,като мвр,които имат право да те заснемат и без твое съгласие

95

Анонимен

преди 7 години

Ако България иска бъдещето трябва да превъзпита подобни българопитеки като тази жена на арабин. Като че ли не е българка. Има много други страни, защо не живя там?

94

Анонимен

преди 7 години

Верно прилича на Илияна Раева .И Сираков може да е арабина ?

93

Анонимен

преди 7 години

Ромка?ХахахахаРомка - това звучи гордо... и доста смешно :)

92

Анонимен

преди 7 години

Деница е красива хубава и може да са бие добре .Обичм та *** Деницо !Бий ги наред певиците до крак .Знам че ва тренират добре в министерството и такива като Руд трябва да бъдат пребити.

91

Burg

преди 7 години

Ромката веднага да бъде изритана от заеманата длъжност.Много толерантни сме станали към тея кърл.жи.Имала часовник, ама как ги е изкарала тия 30 бона,сещай се...Рут да я осъди и да си финансира следващия проект с парите.Колко беше тиха и свенлива във Стъклен дом тъмното Минди , а сега вече с Мерник бръмчи и на арабски колец се вози.Бангоооо,банго!