9

Анонимен

преди 7 години

До славянинДругарят Путин го е измислил. Космонавтът удря две три водки и така всичко минава без проблеми.

8

славянин

преди 7 години

''В обстановка на най-строга секретност Русия изпитва хиперзвуковия летателен апарат Ю-71 (Yu-71), който 10 пъти превишава скоростта на звука и е способен да носи ядрени бойни заряди, пише Washington Free Beacon с позоваване на доклад на военноанализаторския център Jane's Information Group.''

7

Анонимен

преди 7 години

Лигавите се вие, ама руснаците имат планове за колонизиране на Луната след 10-15-20-30-100 години ... И освен това Русия е най Великата Космическа Държава сега и завинаги. Има и планове за полет до Марс но все още се обсъжда дали си струва толкова лесна цел ... Най реалните планове на руснаците са за полет до друга галактика. Лично обещано от Путин.

6

славянин

преди 7 години

Само не ми ясно как космонавтът ще издържи натоварването в ракета излитаща със хиперзвук!? Хиперзвукъв е скорост над 5 МАХ- над 6000 километра в час!

5

Анонимен

преди 7 години

До славянинРуските ракети даже са с ултра хиперзвукови двигатели. При това поразяват целта още преди да са изстреляни. Велики са руснаците.

4

славянин

преди 7 години

Австралия е ''доказана'' космическа сила, няма начин да няма такъв двигател!? А Русия отдавна има такива, новите и ядрени бойни глави са с хиперзвукови двигатели и преодоляват всякакво краварско ПРО!!

3

Анонимен

преди 7 години

Те руснаците сега са се еманципирали да развиват Лада, в момента са стигнали някъде ниво - средата на 90-те. В космическите технологии са още по-назад. За щастие на всеки нормален руски гражданин, са на челни позиции в производството и употребата на водка.

2

Мечтател

преди 7 години

2000 на килограм, аз съм 90 кила, ще ме метнат ли горе за 180 хилки?

1

Ха-ха-ха

преди 7 години

"Индия влезе в престижния клуб на страните, притежаващи такава технология", заяви доктор Кумар. Досега само САЩ и Австралия бяха извършвали успешни изпитания на подобни двигателни системи, отбелязва ТАСС."Ами Рассея няма ли? Не може да няма , ама е толкова секретен, че дори не са го изпитали от секретност дали може да лети.