51

МЕРАЦИ, МЕРАЦИ...

преди 7 години

1. Снимката - не е редно да се посреща гостенин на стъпалата, и да се подава ръка за здрависване, докато госта е на 2 стъпала по-ниско!2. Турция наистина е велика сила, но дали ще "погълне" България, както всички в Турция мислят, че е редно (пропаганда), това не го решава Ердоган!3. И те вярват във Всевишния - е живота е такъв, че само за секунда всички планове рухват! Пожелавам им успех, да се оправят първо със себе си!

50

Анонимен

преди 7 години

Този глуповат и неграмотен безбожник трябва да ходи на Шипка и Плевен преди всяка визита в страната на султана. Язък за хилядите жертви , като гледам как се е присвил в краката на Ердоган. Срам !

49

до 45

преди 7 години

Като не и пука на Европа за нас ,за какъв х.й сме в ЕС ? Стигнахме до просешка тояга от изискванията им, обезличихме се ,като народ. Турците притискат цяла Европа, но защо ние да правим теманета, а не Меркел напр ? ,

48

Анонимен

преди 7 години

До 47 Всеки прочел повече от 1 книга е по-подходящ.(от Борисов)Доста време мина и доста се видя от това, колко са подходящи прочелите повече от една книга като управленци-аматьори.Засега Борисов е единствения, излязъл в самостоятелна международна политическа акция, за разлика от предишните безличници.

47

Кратун

преди 7 години

А съм сигурен, че има и много родолюбиви българи, които доброволно ще отидат запас един месец да пазят границата. Аз съм готов да отида!

46

Ф.С.В

преди 7 години

Той се навежда (на снимката) - защото иска да е на властт- до невежите - ситуацията е такава че сме пожертвани от Европа и хвърлени в ръцете на Падишаха който оцеля и прави всякаква вендета за да остане- Император на Османската Империя- Очаквам да се обявим и за провинция на Турция -- е това е НАТО и ЕВРОСОЛИДАРНОСТ ДАМИ И ГОСПОДА невежи Евроатлантици Полярници и всякакви тъповидни срещащи се на всеки ъгъл в БГ !! Бг е сама в нищото - плю на Русия (Плевнелиев Ненчев) изоставена от Европа и САЩ

45

до Анти Трол

преди 7 години

Не турците идват при нас, а Бойко им отиде на крака.Е, кого да осъждаме повече ?

44

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражиста"Ще останат в България ли? Да не са луди?"Ще останат не защото искат, а защото няма да им позволят да отидат другаде. Това, което не могат да накарат Турция, ще накарат да го направи България. Ще си ги дундуркаме вовеки веков.

43

52

преди 7 години

Армията ни е слаба, но за това ще и стигнат силите. Стена по границата и постоянни въоръжени патрули, които стрелят на месо - това ни трябва. Независимо от мнението на дъртофелницата Меркел и другите западни тарикати. Ясно е, че искат да ни направят буфер между талибаните и подредения си свят, но българите няма да го позволим. България е над всичко!

42

бръм...

преди 7 години

Актуално и в настоящето - НАРОДЕ ???? /по Левски/Може би Апостола е поставил въпросителни пред НАРОДА, защото каквито избере за управляващи ,така ще живее.Да си помислим добре и ние. Ще продължаваме ли да сме без характер на държава ?

41

АнтиТрол

преди 7 години

Интересно как всички коментари осъждат Борисов за нещо, което не е казал и не е направил, а не се намери никой, който да осъди Турция и турските управници, които несъмнено са вдъхновили тези откровени лъжи в зависимата турска преса.Предполагам, че толкова ви струват акъла и "родолюбието".***!По-лошо - турски ***!

40

Анонимен

преди 7 години

Със сложна задача се е заел Борисов - иска да се надупи едновременно и на турците и на запада. Ама той *** един, а посоките противоположни.

39

Киро кофражиста

преди 7 години

Хайде стига плашихте с тези мигранти, дето щял да ги пусне ЕрдоганИ като ги пусне какво?Ще останат в България ли? Да не са луди?

38

Кратун

преди 7 години

Дали ще влязат в Бъглагария е въпрос на воля на управляващите. Какво направиха македонците? Пратиха войската и бой и сополив газ, докато се откажат. Ако тръгнат на юруш има гумени куршуми, има и истински. Ако имаме воля да заявим, че това е нашата граница и ние ще я пазим, никой не може да влезе! Как беше по соц-а? Да не би да минаваше кой как си иска? Имаме някаква армия, имаме тахника имаме и най-много полиция на глава население в цяла европа! Смелост и твърдост нямаме...

37

Анонимен

преди 7 години

До 49Щото едно време армия имаше, сега - няма. Ония атлантическите "приятели" се постараха да закрият армията ни.

36

47

преди 7 години

Всеки друг ще се справи 100000000 пъти по-добре от наведения пред Запад и Турция мутрафон. Всеки прочел повече от 1 книга е по-подходящ.

35

Анонимен

преди 7 години

Ето затова контактите с Турция са бомба със закъснител. Ти мислиш как да им помогнеш, те мислят как да ти заграбят държавата. Най-вероятно австрийският премиер е прав - прекъсване на всякакви контакти с Турция. Турците трябва да бъдат поставени на място. А който си мисли, че върху Турция не може да бъде оказан натиск, се лъже - в момента Турция се ползва от облагите на митнически съюз с ЕС и 90 % от турските стоки влизат безмитно, това може да се промени.

34

45

преди 7 години

Ципрас и гърците са в много по-лошо положение. Защо Ципрас не взе вазелина и не се предложи на ислямиста Ердоган? Защо не изпратим цялата си армия на турската граница, пък да го видим Ердоган как ще праща талибани. Едно време и пиле не можеше да прехвръкне през турската ни граница. И сега може така да стане.

33

ДО ГЕРБ

преди 7 години

Борисов трябва да знае че България е във Война с Турция от 1394 година .Тези терористи са избивали българи в продължение на 500 години . Това трябва да се помни от децата ни .Трябва да владеем Турция още 400 години за да сме квит .Иначе жертвите от това робство са сравними с Нацизма и Еврейте , дори повече .Истината е че трябва да се върне задължителната Казарма , гадно е за майките и бащите на Войниците , но това е единствения начин да защитим България за Поколенията .

32

Дано

преди 7 години

Тиквата е най-глупавият, неподготвен и неморален премиер, които е имала България. Дано Господ ни освободи от него и мафиотската структура ГРОБ, преди да са унищожили Майка България.