125

Pinochet

преди 7 години

ИЛИ НИЕ ИЛИ ТЕКато преброи човек коментарите за и против Добре се вижда, че макар и бавно, но народа се осъзнава и такива статии не могат да го баламосват........УБИВАТ НИ НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ ПРИ ГЛАСУВАНЕТО

124

Кукувица

преди 7 години

Винаги има две положения. Или Европа ще се огради и няма да пуска повече социалтуристи и терористи или ще стане като Индия, Пакистан или Афганистан.

123

хюго бос

преди 7 години

Ами немците да си събарят границите, кой ги спира? само да не ни натрапват и нас либерастията си. И какво сте завалили западноевропейците- те нас жалят ли ни, гледат на нас като втора ръка, то визи, то ограничения, то унижения. Нека им сега- бурки, джамии, атентати, изнасилвания, терор. Щото 70 г си поживяха добре- богато, охолно, спокойно, докато ние опъвахме тук под съветския ботуш. разглезиха се, изпедерастиха се от нищоправене, а сега малко да се стреснати д авидят на нас какво е.

122

Анонимен

преди 7 години

Ордите са тръгнали и никой не може да ги спре, защото на всеки гладен колкото повече му даваш, все повече му се яде. Ойде коня у ряката Норбертчо дребен джуджак.

121

Анонимен

преди 7 години

Изключително интелигентен изказ и умна статия, само че човекът е пропуснал основното: да, Европа заприличва на единна супер държава, но други държави извън нея воюват с Европа. Той говори вътрешните граници, но услужливо е пропуснал да спомене, че става дума за натиск по външната граница,т.е Шенген. Самата Европа си е издигнала Берлинска Стена срещу третия свят, който иска да я унищожи. Подобни изказвания е трябвало да ги прави на среща между полски и немски фермери при спор за пасище.

120

помните ли как беше

преди 7 години

Евала на африканските маратонци не им пука ни ит бойко мутрата нито от шенгенските визи нито от *** британски журналисти дето чакаха наплив на българи и румънци , спомняте ли си промити бг мозъчета опашките за туристически визи , все още визите за америка , помните ли , едно десетилетие ви промиваха мозъчетат с шенген и на края едно голямо нищо...... гарантирано от родната политическа *** по долни и от африкански си колеги , ***.

119

анти

преди 7 години

Тоя скапан политик нищо не каза - само глупости ръси.Истината е че нахлуването на тия бежанци не е случайно.Те идват в християнска Европа с едната цел - да я унищожат.Кой ще каже защо същите не се насочват към страни изповядващи тяхната религия.Кой?Аз лично смятам че под слънцето на земята има място за всички хора.Но великите сили с техните икономически и политически интереси доведоха до тоя хаос в Европа и на Балканите както и за самите хора - малки и големи тръгнали към неизвестността подлъга

118

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 7 години

До ТРЕЗВОМИСЛЕЩЗабравих ... не от мизерията а от фанатизираният ислям а и от исляма изобщо ... терорист не се става за месец два .... това е втълпено от рождението ... замислете се.

117

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 7 години

Да трябва да се огради и то спешно. Освен това трябва да спре да се кланя на САЩ и компания!!!! И да даде пари за да имаме армия .. каквато имахме преди защото точно заради Европа сме на тва дередже !!!! Е и заради нашенските хайдуци и депотати на първо място.

116

Анонимен

преди 7 години

Капиталът от Европа и САЩ разсипаха процъфтяващи спокойни държави със завиден стандарт и социална и здравна система, защото се полакомиха за природните им богатства. Сега народите сърбат лютата попара. Спрете войните. Всек да си се прибере в родината и там да работи за своето и националното благоденствие. Богатите да поемат солидарно с бедните граждани тегобите на кризата, предизвикана от тяхната алчност. Да се въведе строг контрол върху раждаемостта сред бедните прослойки във всички държави.

115

Анонимен

преди 7 години

Както ние гладуваме 30 години, така и *** от целия свят! Бегайте си от къде сте дошли!

114

Гого

преди 7 години

До Анонимен 126Блюм посочва откъде идва основната опасност за народите: "срещу глобалния финансов капитализъм (ГФК) изобщо няма национален лек" . Борбата сега е между ГФК и ГО (гражданското общество, доколкото го има ). Прав е, много смело изказване на Блюм. Отделно държавите трудно ще се приборят с корпоративния финасов капитал, който алчно е зинал уста, за да погълне цялото земно кълбо и си спретва "печеливши" войни тук и там.

113

анонимен

преди 7 години

До анонименИ КАКВО ОЩЕ 4АКАТЕ ---НЯКОЙ ДА ВИ ..ОПРАВИ...ГРАБВАЙТЕ ТОЯГИТЕ И ИЗГОНЕТЕ ВЬЛЦИТЕ ОТ СТАДОТО

112

Кратун

преди 7 години

Не, "идиотщина" е да виждаш как всичко се разсипва до степен на въпрос на оцеляване и да продължаващ да твърдиш, че си прав!

111

АTAKICT

преди 7 години

До Някой ЗАБРАВИЛ СИ И --БЬЛГАРИТЕ ---ГОТОВАНЦИ

110

12

преди 7 години

Националната държава може и да е идиотщина, но е по добре от ислямската държава. Тоз се ангажирал бил с проблемите на бедните и на хората на труда. След неговия ангажимент всеки беден човек на труда ще храни 20 ислямисти с по 5 деца, които ще лежат и ще чакат да опънат дъщеря му и да резнат зелката на сина му защото не е мисилманин и не говори техния език а и има кола а те нямат. Единствено европейските граждани трябва да спрат политиците си докато не е късно.

109

анонимен

преди 7 години

А нашата мизерия отчита ли се? Знаете ли, че в провинцията работим за мизерните 420-500 лв.? Такава е средната работна заплата за цяла България, без големите градове! Как да помогнем на тези"бежанци", като на себе си не можем да си помогнем! Икономиката на държавата е съсипана, няма предприятия, нищо не се произвежда! Но една част от нас стоим тук и не разчитаме на другите държави!

108

комон сенс

преди 7 години

Чешия,Полша, Австрия, Унгария са доказали здравомислието си, както признава и чичката. Защо не допусне, че и сега са прави, вместо да намеква, че са си загубили изведнъж разума? Европейските национални държави доказаха, че могат да живеят в мир и разбирателство. На някой това не му хареса и започна пак да се прави на социален инженер. И ето, крехкото единение отиде на кино. През 30-40 години ни спретват по един джумбиш, от който страдат милиони, все с добри намерения и силна пропаганда иначе.

107

Анонимен

преди 7 години

Абе,фашаги,американски слуги!Защо не го кажете това на американските си господари,които си изграждат не ограда,а оградище и не дават пиле да прехвръкне.А кажи на тези демократи,които разпространяват с оръжие демокрацията по света,националисти ли са?Ама ще се окаже,че по угодничество и сервилност, надминавате и такива като нас.Стига този,пред който сервилничите,да е по-силен от вас!Или може да се правите на "голама работа",пред подарените ви от господаря ФАЩ палета,като нас!

106

zaw12929/ Blog.bg

преди 7 години

Национализмът разбира от власт, от блясък и от слава, но не разбира от човещина-" И КОЙ НИ ГО КАЗВА- ЕДИН ОТ ДЪРЖАВАТА НА НАЗИОНАЛИЗМА. сНЕС НЯМА НАЦИОНАЛИСТИ- ИМА ПАТРИОТИ, КОИТО ИСКАТ ДА ОРГАНИЗИРАТ РАЗВИТИЕТО НА ДЪРЖАВИТЕ СИ. В УСЛОВИЯ НА КРИЗА, НА САНКЦИИ, НА НЕРАВНОПОСТАВЕНОСТ НА ДЪРЖАВИТЕ В ЕС- ЩОМ И ВЕЛИКОБРИТАНИЯ СЕ ВЪЗМУТИ- НЕ ИСКА МИГРАНТИ А МИГРАНТИТЕ НЕ НИ МИСЛЯТ ДОБРОТО САМО ГЛУПАЦИТЕ НЕ ГО РАЗБИРАТ