12

Анонимен

преди 7 години

Калфин изключително много се компрометира след министерстването си в кабинета Борисов. Гоце и той, с коалицията - Борисов. Сега очаквам тези двамката да подкрепят кандидата на герб.

11

До №14 Корнелия-умна

преди 7 години

Много точно казано! Нинова не само си навлече омразата на целия ВС на БСП след сделката с Гоце, а сега и проигра единствения смислен ход, който имаше. Не очаквах от нея такова неадекватно поведение. Явно има и натиск от страна на маститите партийци, които се чувстват унижени, но един политик би трябвало да си изиграе картите по-добре.

10

Анонимен

преди 7 години

а АБВ ще спечели ли

9

Анонимен

преди 7 години

Това май беше планирано и очаквано. Сега Гоце и Калфата могат отново да си се кандидатират като се оправдаят с Нинова. Другият вариант е да се залепят пак за Бойко със същите оправдания. Смешки за ***, но не и за мислещите.

8

Настъпление Другари

преди 7 години

Губим битката за БСП и Радев. Отрицателните мнения надделяха! Скачайте на минусите по най-бързия начин!

7

Бай Васо

преди 7 години

Ако Радев загуби, кой ще носи отговорност? Дали ще е другарката Нинова? Или ако спечели печели за цяло БСП ако загуби, губи само за себе си?

6

Архонт Гоце

преди 7 години

Който ме е подценил е стигнал да под кривата круша. След тази изцепка обаче другарката Нинова и дотам няма да стигне.

5

Анонимен

преди 7 години

Ами ако утре таваришч Вова ги извика на червеното килимче. Знаят ли как ще им издърпа ушите и на Калфин и на Нинова.

4

Ментора

преди 7 години

Калфа , Нинова излезе по-тарикат от Вас и Ви хвана за топките!Бързичко изтичайте до Борисов и му докладвайте , че минавате към план "Б" - т.е. директно подкрепяте ГЕРБ /както си беше и до сега/!А за БСП не бери грижа , тях има кой да ги подкрепя , виж Бойко съвсем изгуби козите......завалията!

3

сминдух енд чесън

преди 7 години

Комунисти не понасят комунисти,безценно.

2

Винету

преди 7 години

Ха-ха-ха, БСП ги загуби още преди 10 години, а с номинацията на недоразумението Радев просто затвърди загубата. С вас и без вас загубата щеше да е почти една и съща.

1

Анонимен

преди 7 години

Както и да го извъртат, Радев си остава пионка на Гоцю. Какво ще ме баламосват тука, че е само на БСп кандидат. Осетиха дебелия и мъчат да се откачат ама няма да стане!