12

Relaxi

преди 7 години

11 haresa mi :) bravo

11

tatunger

преди 7 години

в 2 часа през ноща екперименти със свински опашки???

10

Анонимен

преди 7 години

Предлагам да се въведе нов спорт със залагания- късане на свинска опашка с вратни жили- застраховки живот не се предлагат.

9

Анонимен

преди 7 години

Нека всички кифли, които искат да си оправят живота с дупе и тяло да видят какво ще им се случи като остареят, погрознеят и станат неприятни за гледане. Мили златотърсачки вижте какво ще представлява живота ви като станете на 50. Да ви зарежат и намразят ще е най-малкото с което ще се измъкнете.

8

обратното на скромен

преди 7 години

"беше един скромен и честен човек" скромен???....снимки на скъпи дестинации, луксозни коли, брак с 12 години по-възрастна, но богата жена...масажи, коктейли, мотори,екскурзии......скромен?

7

Анонимен

преди 7 години

Демек сам се е удушил и няа дори "по непредпазливост". Адвокатите са страшна работа. А Динко няма ли да се обиди, че му отнеха патента с това "Майзерки"

6

Бан Янука

преди 7 години

Тъмна и дълбока ТИНЯ е цялата история и пресонажите в нея.

5

Край

преди 7 години

Верно е че на свинските опашки трябва да им се вика вече Мейзерки. А госпожа Мейзер да бъде осъдена да пази турската граница 10 г. от бежанци. Много е добра на мейзерките.

4

Анонимен

преди 7 години

Това коя поред версия е, че нещо им загубих бройката?

3

анонимен

преди 7 години

Ей, докога ще ни занимавате с тези свински опашки и свинщини! Айде свалете тази новина, че ни омръзна да гледаме Джалма!

2

varg

преди 7 години

Анита Мейзер-майката на грубият секс.

1

Nightmare

преди 7 години

Keleshi, detsky akyl, maloumna rabota, myskyli myskyli ei ti gi na, kat nqma akyl, napravili igrata, ot golemi hora prostotii, nenormalna rabota, da i voidisva na akyla na taq ***... 4e ne i stiga normalen seka , ot kade go e izmislila toq glavunqk taq prostotiq