56

Анонимен

преди 8 години

Еееххх, носталгия по отминали времена когато живеехме с лозунги.

55

до 78

преди 8 години

Народа Български обича Русия. Мразят я само шепа наркоманизирани хомосексуалисти в София.

54

sgh

преди 8 години

*** като го гледам на каква изсъхнала стафида мяза, еле пък като му прочетох и нещастните лозунги-направо ми падна в очите тоя ***!! Руските роби ще докажат, че са напълно изкуфели ако го изберат това Жуже за Президент республики! Освен дето е луд, Жужето доказва, че е тотален *** с подобни отвратни лозунги-сякаш руската кочиня все още е в 1917 година.За пореден път профаните руски доказват, че не могат да скочат по-далеч от блатото в което са!!Освен бедни, са и доста умствено изостанали!

53

коци

преди 8 години

Що се пънете бре бракя коментатжори ? Русия ще я има вечно а ние и България сме на изчезване ! От толкова много демокрация !?

52

Анонимен

преди 8 години

До анонимен 68То какъв артефакт да има от землянки, и дървени кокошарници със сламен покрив,Може би дървени лъжици?

51

Анонимен

преди 8 години

Научно доказано е чрез ДНК тестове , че ние не сме славяни или тюрки , а сме един народ със северна гърция и северна италия и разбира се македония . Но на нас продължава да се вменява вина , че сме предатели спрямо русия . На никого не дължим нищо . Всичко сме си платили че и в повече !!! Българи бъдете горди !!! Трябва да се оттървем от русия завинаги и да престанем да се поддаваме на хибридни дезинформации !!!

50

Анонимен

преди 8 години

До Ха-ха-хаСамо не мога да разбера какво общо имаш ти с БВП-то на Ню Йорк,че се радваш.Защо не даваш за пример БВП на България.М.Ъ.Р.Ш.А ***.

49

Анонимен

преди 8 години

Нещастнико дори и в Русия има статистика и там пише колко е средната пенсия в Русия, дали съм допуснал правопесна грешка цифрата от 13 000 рубли е вярна.Е верно не е 179 евро, а е 180 евроТова по богати ли прави руските пенсионери?

48

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

"Единна Русия" не можелa да използва лика му в кампанията,ама иначе в този сайт, всеки ден му гледаме бледоликия сурат.Руски ***.

47

11

преди 8 години

До Анонимен 59Като те гледам колко си грамотен за пенсиЙте, изниква един въпрос - как изобщо се мъчиш да смяташ? А какво инСексация - нещо като секс с пенсионери ли, какво, че не ти се разбира, неграмотнико?

46

Анонимен

преди 8 години

Руснаците бягат на Запад - ЕС и Америка.Никой не емигрира в Русия.Това показва, че дори нормалния руснак не понася Русия.И после ми говорете колко било хубаво в Русия, какъв хубав живот имало там :)))

45

Анонимен

преди 8 години

Браво Днес.бг! Можете да бъдете спокойни! С проруската си пропаганда, вече изпреварихте колегите си от Блица.

44

Анонимен

преди 8 години

До Ис инската история "Ис инският" ИстЕорик, а българите, какви са? Че както гледам, ти още малко, ще изкараш австралийските аборигени за българските прародители. Па може, ти имаш вид на техен наследник.

43

Енгибар Енгибаров

преди 8 години

Трета поредна година Газпром свива добива на газ. Новите модели руски коли ги има само на снимка. Да не говорим за GSM, телевизор или лаптоп. В порноиндустрията масово кльощави рускинчета.

42

Анонимен

преди 8 години

Македонците са с промити мозъци, с много силна намеса на комунисти и агенти на Сърбия.Мачкат ги години наред.Червените фашагги разделиха България, с помощта на Русия.

41

Незнайко

преди 8 години

Гледам, тоа много го показват. Къв е ? Некъв известен ли е ? Не ще да е футболис, много дрът изглежда. Сигур е от теа,"бизнисмен" май им викаа. Сигур си е купил отбор по футбол.С теа знамена отзад, такава ще да е работата.

40

Анонимен

преди 8 години

До анонимен 46 Глупав си ти, че и неграмотенСредняя пенсия в Россий - 13 000 рублейПравим елементарно конвентиране рубла - евро и получаваме грандиозната сума от 179 евро. Обръщаме евро в лев и получаване некъде наум сметам 360 лева. И това при положение че храната и особено зеленчука и плодовете са по скъпи.И това след инсексация на пенсийте.

39

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 51А сега, кой ги прави македонци, модра шишарко, вие ли, или вашите господари. Кой направи косоварите? А ако са българи македонците що не си се присъединят сега към България, а, тъno napче?!

38

Анонимен

преди 8 години

"Куршавеле" вместо Куршвел кефи - явно нашата Борянка е била толкова силно омагьосана от първите три букви, че омаята е обхванала и останалите...;)

37

Исинската история

преди 8 години

Македонците са българи.Руснаците са скандинавци, а не Славяни. Племето Руси са угро-фински племена.Руснаците лъжат, че са славяни, а после чрез тях македонците станаха отделна държава - за да е малка България и откъснаха тази част.Прочетете за Руси, Варяги ...Русите са били скандинавските роми, прогонени в безплодните степи на днешна Русия.Затова не ги наричайте братушки