50

Анонимен

преди 7 години

Това са точно туристи! Тези хора нямат нищо общо с професионалния спорт! Да държавата ни не е толкова силна в спорта както преди 89та, но пак дава доста пари за медали и т.н. И пак няма нищо за нас... пак.... мрънкащи несретници

49

Бразилиеро

преди 7 години

Олимпийците са отишли да се возят на пръчките на бразилските момчета. Щото е екзотично. А се оплакват защото в Бразилия няма чалга клубове.

48

Клоунада

преди 7 години

Тези нашите кои ги спретна в червени жакетчета и сини панталони / полички - нещо средно между сафари туристи и жокей на конни състезания. ? Не можаха ли в едни спретнати народни носии да ги облекат. Хем интересно хем национално!

47

Анонимен

преди 7 години

Сърбите ни счупили? Сърбите нямат и те един медал.Автрия, Финландия, Норвегия - богати страни пак без медали, ама там "медийите"н яма да ги изядат с парцалите.

46

Пчуяев

преди 7 години

Проблемът на българският спорт е не толкова в държавата, колкото липсата на спонсори от частния сектор, които да помагат. И тук въобще не става въпрос само за спорт, ами и за култура, образование, наука...и т.н. Колко богати хора у нас даряват пари за университети например ? Още повече, че от същите университети ще пристигат бъдещите им служители ? За болници и болни деца няма смисъл да говоря. Държавата дава каквото може, но само с държава на става

45

Анонимен

преди 7 години

Премиите са под световните стандарти. Защо не кажете колко са на другите страни, че си подкрепите фактите ?!

44

Kou3Hae

преди 7 години

Съгласна съм с коментар 43. Държавата не прави нищо за своите спортисти, готвят се сами с малки изключения. Не мога да коментирам, но за Сърбия зная, че плащат наспортисти още от юноши , за да тренират, а при нас си плащат такса към клубове, за да могат да тренират. Статията наистина е срамна. Нека дългогодишен спортист да коментира и списва подобни статии.

43

рускиня

преди 7 години

И още нещо - автора на статия заместо на плюе, да вземе сам да покаже класа в някоя дисциплина и да защити честта на страната. Иначе в кръчма , с бира в ръката - всеки може да си изживява като капацитет.

42

оставка

преди 7 години

Спорта не върви, чужди войски ни охраняват въздушното пространство, здравеопазването е под всякаква критика, образованието даже не ми се коментира, демографска криза /всеки ще се сети за поне десет човека които не са в бг/, корупция т.нТука само си ни облъчват с евтин пиар, а аз ме мога да се сетя за едно нещо с което да вървим на пред.Как успяха да промият така мозъка на българина че не вижда какво става

41

рускиня

преди 7 години

Статията е направо срамна. Български спортисти, даже и не е заели първи места полагали усилия за тренировки в доста мизерни условия. Какво има срамно,че не е заели място?Държава харчи милиони? All Inclusive? да, но не спортисти , а голяма групичка чиновници,които заминаха там на екскурсия покрай спортисти. И главния дебелия министър на спорта, дето не може да диша от кирограми. Защо това го няма в статия. Скандали с допинга също много съмнителни. Успех на български спортисти!!!! Кураж!

40

оставка

преди 7 години

Не мога да повярвам че това е нашата държава . На времето беше даденост да има медали на олимпийски игри в дисциплини като Вдигане на тежести, борба, лека атлетика, а сега какво стана. Спомням си че само на зимните игри не се представяхме добре, а сега един бронзов медал не знам дали ще съумеем да спечелим.Министъра на спорта трябва да си подаде оставката, защото политиките за насърчаване на младите спортисти и предоставяне на бази си е ангажимент на държавата.

39

Край

преди 7 години

А и стига пропаганда на "изнасянето" от България щото сега на 3ма "американци" съм запазил часове за лекар и зъболекар в "скапаната" ни държава. Терминал 2 е отворен - визи-мизи няма. Който нещо не му харесва и не ще да се бори с него тук - да напуска по тихичко.

38

Анонимен

преди 7 години

Ще имаме само да си спомняме с умиление за Румяна Нейкова

37

Край

преди 7 години

Е ми не може да се казва "скапана държава" "*** народ" "***" и пр. глупости по всички медии и после да искаш някой да си скъса жилите да тича - скача - хвърля-бие за тях. В тези спортове не парите са основния стимул- само че от 25 г. ни се втълпява, че извън парите няма нищо. няма Родина, няма дълг няма чест. С това мислене - толкова. Е вижте министъра що за кебапчия е- тържество на материализма и консумирането.

36

Анонимен

преди 7 години

Вчера единадесет деца донесоха единадесет медала от олимпиада по математика. Без големи претенции, без наливане на средства, без излишен шум. По същия начин, тихо и кротко ще се изнесат след време от България, която остава за брадясалата, остригана, татуираната, натаралежена арогантна пасмина от батки и кухи плеймейтки, изявяващи се като елит на обществото.

35

Анонимен

преди 7 години

ЕХОООО с тези условия, това заплащане, с тази издръжка, с тези инвестиции в бази и хаи тек технологии, с тази подкрепа и активност ама направо ми е чудно как все още има някакви кандидати да защитават и да се явяват на такива състезания. Вероятно за чужди страни или с бизнес много по добре ще се реализират. ТА даже и ги плюеме.Ало социализма мина, не мож го върнем - там можеше да сеочаква.В момента е капитализъм и демокрация - усмихвайте се и гледайте положително, или телевизия...ТАКА Е ...

34

Минко

преди 7 години

Преди всичко помнете, че това са спортисти. На тях не им трябва особен интелект, затова го и нямат.

33

Анонимен

преди 7 години

Добре де, колко ни струва цялата веселия.

32

boby

преди 7 години

Малко прекалено много се плюе в тази статия и се слагат всички под общ знаменател. Факт е, че за някои спортове дори самото участие на олимпиадата е успех. Жалко е наистина, че българския спорт е ударил дъното и дълбае, но все пак да не омаловажаваме усилията на тези атлети, които са на олимпиадата ВЪПРЕКИ, а не ЗАРАДИ "подкрепата" на държава, федерации и т.н.

31

Ф.С.В

преди 7 години

Авторът на статията -Георги Пешев-- е написал много точно и ясно всичко - Уцелил е десятката точно ! Точно това искаме да кажем и ние обикновенните хора - това е истината - разглезени спортисти с много високо самочуствие и никаква скромност - Поне да бяха гледали малко Йовчев- човека старец акробат - скромен вежлив и интелигентен с голямо сърце и желание за победа- Той сега съжалява че не е с 10 г по млад-- не с 20 г !! (той е на 43 ) Всички шампиони му дават интервю когато ги помоли !