55

Анонимен

преди 7 години

"ако живееш като скот и се задоволяваш само с едно ядене и сламен покрив над главата..."И прозвеждат междуконтинентални балистични ракети, развиват космическа програма и изстрелват спътници, имат собсвена ядрана енергетика, дори собствена марка автомобили, смартфони и таблет - всичко това в сламените колиби с едно ядене на ден, нали така...

54

Спонсор

преди 7 години

До до 60Ти бил много...................Като се правиш на толкова информиран, светни ни моля, дали американските ракети могат да стигнат до Пекин? И още нещо ни разясни - дали ако ядренните държави започнат да си разменят ракети, ти ще можеш да ни споделяш великите си мисли? И ако стане чудо и все пак си жив, дали ще има други живи хора, на които да разясняваш коиракети докъде могат да стигнат? Т.......р!

53

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКато скотове живеят в евроатлантическа България където пенсионерите ровят в кофите с боkлуците за огризки от храна. В Северна Корея за всеки е осигурен нормален живот и работа с която да задоволява всички те си нужди.

52

Анонимен

преди 7 години

За 60 години икономическа изолация и ембарго гладуваща Северна Корея увеличи населението с от 10 на 26 милиона. За 25 години евроатлантизъм и американско партньорство населениети на просперираща евроатлантическа България намаля от 9 на 6 милиона.

51

Анонимен

преди 7 години

До 71 да бе устояли.Да ако живееш като скот и се задоволяваш само с едно ядене и сламен покрив над главата...мерси.Живота е един и е глупост да живееш като скот само за една пропаганда.На какво са устояли...че си изживяха живота като скотове а лидерите на ком.партията като царе.*** живееи в гората като пърч,и после се хвали че си устоял..Освен съжаление,нищо повече не ще предизвикаш сред хората

50

Анонимен

преди 7 години

Защо САЩ се плашат? Ми нали Северна Корея е бедна нискотехнологична страна където хората гладуват?

49

Българина

преди 7 години

Северна Корея стига са плашили, да мятат бомбите най сетне, само заплахи никой не ги взема на сериозно. Един ден просто ще се присъединят към Южна тихо мълком

48

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА кой забранява на евроатлантическа България да изнася за ЕС, защото освен миячи, чистачи на улиците и евтнини пpocтитутки да задоволяват мераците на богатите западняци друго евроатлантическа България не изнася.

47

Анонимен

преди 7 години

До 72 Прав си пич.Те Турция,Иран,Сирия и те са защитници на славянството.....и най много милеят за него. Ха ха ха

46

Анонимен

преди 7 години

До71 Абе кой забранева на Северна Корея да изнася за Китай.Как си го представяш това.Ама май няма какво да изнесат.Те Китайците Ориз си имат в изобилие.

45

Анонимен

преди 7 години

Откакто Русия направи съюз с Иран,Турция и Сирия ,вече найстина защити славянството.Да живее'Русия защитника на славяните.

44

Анонимен

преди 7 години

До 67 Оооо Велики Мислителю .Севрна корея са изцяло на 100%насочили производството към вътрешни си пазар и са цъфнали:-) :-) :-) .А защо към вътрешни,защото никой на вън не ги иска,за разлика от Китай

43

Анонимен

преди 7 години

Е тоя на снимката показва реалноста.С ватенка и *** гледа изтрелването на Ракета.Ужас ....

42

Анонимен

преди 7 години

Ким пин пин.Нищо не може да предложи,,икономически,, на Китай.Китай каде ще си продава дрънкулките ---на гладните Севрно Корейци ли,дето и така са самоукопирали и са забранили внос на всякакви стоки.

41

Анонимен

преди 7 години

До 62 абе ти от каде изпълзя.В кой век живееш.Китай повече от2/3от оборота им с ъс САЩ,знаеш ли колко им дреме за Ким.

40

ODESSA

преди 7 години

Не, във момента съм във Хамбург. Моя град, моя отбор. St. Pauli. :)

39

Анонимен

преди 7 години

Напишете за славянските ценности на Русссията която ги пази като майка орлица в съюз с Турция,Иран и Сирия.

38

Анонимен

преди 7 години

Нещо не се вижда и Волен.Откакто Русия направи съюз с Турция и Иран и Сирия му се изчерпаха опорните точки.На батакистите свят им се зави.не знаят какво и каде да вият

37

Анонимен

преди 7 години

Абе каде сте бе Русофили,да защитите Ким.пър пър.Каде са ваште манипулации за Русия като опора и спасители на,,славяните,.Сега като Русия е в съюз с Турция и Иран...какви защитници на славяните са?Каде сте бе.Яко ви го ....на опорните точки Русия.ха ха ха.Русия защитника на славянитем в съюз с Турция и с Иран,и с най-голямата джамия в Европа.

36

Анонимен

преди 7 години

По скоро Боко Тиквата им плаща на американеещите се българи