15

папи

преди 7 години

крадеца вика дръжте крадеза.Действат подмолно и после се изказват уж като умиротворители

14

сиа

преди 7 години

Кой обучаваше укр. секретни служби? Толкова ли ги научиха?

13

това е

преди 7 години

До turistkataТова се казва СПАМ,когато истината не се харесва едни и същи лица започват да пишат глупости за да откажат другите от темата и истината да се скрие.

12

двоен стандарт

преди 7 години

Украйна продължава да нарушава договора от Минск и всеки ден обстрелва жилищни райони на Донецк с тежко оръжие,жертвите и ранените след гражданското население ръстът.Пита се защо Европа търпи това и мълчи?

11

turistkata

преди 7 години

Ей вие по долу - защо не пишете по темата, а се ядете един друг ????Аз смятам, че напрежението го прави самия Порошенко защото иначе Запада ще го забрави ,намира винаги уж някакъв повод да напомни за себе си и за да иска повече " помощ" - смятай пари. А че раздухва нарочно огъня в региона-слабо го интересува

10

ужас

преди 7 години

Вчера е публикувано решение на Международния съд за престъпления в бивша Югославия с което снема всички обвинения срещу Мелошевич поради липсва на доказателства!!!да ама Милошевич умря в затвора оказва се невинен,пресата в "свободния свят"мълчи за това решение.

9

Паметлив

преди 7 години

Това е христоматиен пример за американска наглост и лицемерие!Непрекъснато насъскват хохлите срещу Русия и ги карат да бомбардират Донбас(сега и диверсията в Крим),а от друга призовават за успокояване на напрежението!

8

пак ли

преди 7 години

САЩ пак играят театър,Порошенко е пешка и в Украйна управлява САЩ, СБУ е под американски контрол и те са знаели всичко стига вече циркове.

7

8.08

преди 7 години

Ситуацията много напомня за конфликта с Грузия,пак по време на олимпиада,Грузия напада Северна Осетия,много жертви много кръв,Русия се намесва военно защото 90%от жителите са с Руски паспорти и унищожава Грузинската армия и стига до втория град на Грузия!?САЩ изоставят Грузия и не се намесват!

6

Анонимен

преди 7 години

Жидобaндеровскa нацисткa Укрaйнa всяка нощ обстрелва с тежки оръдия градовете и селата на Донбас. Разузнаването на ДНР всеки момент очаква укропско нападение от три направления. А тия ми разказват, че *** спазва Минск-2 и се старае да намалява напрежението в региона.

5

Придобивки

преди 7 години

Откaкто Урaйнa стaнa колония нa СAЩ сa три основни :1.Фирмaтa от СAЩ - Монсaнто е добилa прaво дa произвеждa и плaсирa в Укрaйнa всякaкви ГМО без огрaничения,тоест укрите стaвaт опитни зaйчетa !2.Укрaйнa ще стaвa сметище зa всички рaдиоaктивни отпaдъци нa СAЩ и ЕС !3.Злaтния резерв нa Укрaйнa е взет от СAЩ ( нa съхрaнение ,без връщaне,зa вечни временa)

4

Анонимен

преди 7 години

Рапорт даден- рапорт приет

3

смЕх

преди 7 години

Както винаги когато краварите усетят дебелия подвиват опашки и ни лук яли ,ни лук мирисали та и сега оправяйте се с Русия . С други думи киевските фашаги ще го отнесат ,а родителите им от ФАЩ само ще гледат.

2

Констaтaция

преди 7 години

Нaмa по- скaпaнa и беднa държaвa от бaндеровскa фaшисткa Укрaйнa и нямa по- глупaв нaрод от укрите !

1

Машала

преди 7 години

Абу от днес.бг сте бая заспали или има само една новина за вас днес