56

Анонимен

преди 7 години

Е като не можем да си купим пищоф то поне видеорегистратор ще си купим защото аман от такива *** като този с потника

55

Az

преди 7 години

Аз ако бях изобщо нямаше да му спра на тоя селянин с мерцедеса. Щях да си карам и толкова. Като ми застане пред мен. Звъня в полицията и минавам през него. Какъв е тоя, че ще ми набива спирачки от пред и ще ме спира. Праскам му един клаксон и кат не се махне му влизам в багажника. Никакво спиране на такива - минаваш през него и спираш после директно в районното. Казваш, че си бил нападнат и т.н. Никой нищо няма да ти направи ако не си спрял, за да те бият. А има и куп свидетели

54

Анонимен

преди 7 години

вижте го само какъв грозен и изгърбен квaзимодо е

53

хахахах

преди 7 години

Щом му трябват 10 човека да пребие утрепания от път чичка с рейса, смятай за какви турбо-батки става въпрос...

52

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

До до ГУРБЕТЧИЯ!Та като ти видях ника се сетих-какво стана с килърите дето щеше да ги пращаш на Перата и Динко?Стана смешен с твоите изхвърляния!ПРАВИ КАКВОТО ТРЯБВА ПЪК ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ ! АЗ СИ ИЗПЪЛНИХ ЧОВЕШКОТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ И КАЧИХ КЛИП НАПИСАН НА АРАБСКИ ЕЗИК С ОПИСАНИЕ НА ПАТРИОТА-ОБИРДЖИЯ ,КАК СЕ КАЗВА ,СНИМКИТЕ МУ ,ДОЛУ-ГОРЕ РАЙОНА КЪДЕТО ЖИВЕЕ И Т.Н. ! А ДАЛИ АРАБИТЕ ЩЕ СТАНАТ ДА СИ ОТМЪЩАВАТ ТОВА СИ Е ТЯХНА РАБОТА ! МОЖЕ БИ ЩЕ ИЗЧАКАТ ДА ИЗТЕЧЕ ДОМАШНИЯТ МУ АРЕСТ ?!

51

Ганчо

преди 7 години

Това е жестоката истина. Малки самозабравили се нещастници, които имат сила благодарение на бащите си. Това са новите мамини синчета. Това са тези които смятат, че са богопомазани и всичко им е разрешено. Карал с 250км/час, като стане белята и легне на операционната маса, става мекотело което реве и само повтаря"докторе ще ме бъде ли". Това е трансформацията която е задължителна . Смелчаци когато са на два крака, когато полегнат стават безформени и мекотели.

50

до ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

Сравнението с бай *** не е много уместно!Ако беше чел произведението,щеше да знаеш,че за времето си той е бил бизнесмен,обиколил Европа,знаещ няколко езика и макар и брутално и просташки(не кой знае колко по-различно от сега) влиза в политиката!Във всеки случай не бил навлек чакащ помощи в чужда страна!Та като ти видях ника се сетих-какво стана с килърите дето щеше да ги пращаш на Перата и Динко?Стана смешен с твоите изхвърляния!

49

пак

преди 7 години

До ВасилевКато гледаш сина какъв мислиш му е бизнеса,не копае ниви някакъв бандитски ще е "бизнеса"

48

Да се започне от вид

преди 7 години

Като е син на бизнесмен няма ли пари поне за една тениска. Полицията не трябва да допуска полуголи шофьори и смрадливи пътници в обществения транспорт където в България е пълно.

47

До 57

преди 7 години

КАТ няма как да бъдат на всеки километър ... други бяха на всеки километър, та затова я докарахме до тук!

46

boko bo

преди 7 години

На тати синчето дето по цял ден кеси във фитнеса. И акъл за стотинка няма. И после той ще поеме татиният бизнес. Квито са хората в държавата такюкава и е икономиката. МВР си прави ПР с тази акция и нищо повече, като го пускат може и златен талон да му дадат.

45

Анонимен

преди 7 години

За мен съмнение във вината на шофьора няма, но това не оправдава действията на екшън героя. Виновен или не, саморазправата в такива случаи е признак за липса на елементарна култура и усещане за безнаказаност която видимо поставя една група хора в положение на диктат и унижение а други в ролята на господари. В кой век и на кой континент живеем?!?! Крайно време е държавата да се намеси и отстрани въпросните ***! Ако няма промяна скоро ще има революция.

44

Закривай

преди 7 години

Абсолютно съм съгласен, че липсва какъвто и да е контрол по пътищата, затова започват и тези нагли саморазправи, КАТ просто липсва ! Това е просто една структура за регистриране на нарушения, ако вевнтуално не си дал рушвет, за да не те глобят. Ако се закрие никой няма да разбере освен че няколко плужека ще обеднеят.

43

Анонимен

преди 7 години

Такива случки са пряка последица от факта, че КАТ не работи. Ако КАТ работеше нито мерседеса щеше да се движи с превишена скорост, ното автобуса щеше да засича.

42

Анонимен

преди 7 години

голяма свободия и цинизъм

41

Анонимен

преди 7 години

клизма за успокоение направиха ли му, да му държи ладно и лабилно, когато следващия път реши да се прави на жена!

40

nina

преди 7 години

До #42Един дол дренки сте с наглия и *** бабаит.И на двамата ви липсват както интелект,така и първите 15 години,не само 7 възпитание.А колкото до бабаита,вероятността живота му да не е дълъг с такова поведение на пътия, е голяма.

39

Бойко

преди 7 години

Интересно - един такъв батка с Мерцедес и потник онзи ден скачаше на шофьор до румънското в София. Дали е същия...

38

до 46

преди 7 години

Защото са свикнали да ги мачкат.

37

Анонимен

преди 7 години

Дано има справедливо наказание но се съмнявам, че такова ще последва. Не вярвам в съдебната система!