85

:)

преди 7 години

Този път *** уцелиха десятката. Тиквун е тотално потиснат, защото няма как да бие генерала на избори. Колкото и чували с бюлетини да пренесат ГЕРБ депутатите, колкото и протоколи да подправят Цецовите хора... погромът ще е брутален. Като падне на президентските, ГЕРБ отива в канала на историята, защото на парламентарните ще бъде смазан от Славчо, който ще се качи на вълната на недоволството. ГЕРБ е в историята. Калинки, спасявайте се!

84

Браво на генерала

преди 7 години

Още когато се опълчи на предателството на Тиквун, казах, че ще гласувам за този генерал, ако влезе в политиката. Така и ще направя. А Тиквата.. отива в шеста глуха при НДСВ.

83

Бузку

преди 7 години

Разочарован е , че всички стават като него :)

82

Анонимен

преди 7 години

Точно пък Борисов да говори за "мъжка постъпка", я моля ви се... Толкова години на власт и само знае да прикляка, да се ослушва като стрелян заек и да чака какво ще му заповядат "големите началници". Е това пък ако е мъж...

81

анонимен

преди 7 години

До 101:"който" се пише ,когато се отнася за единствено число,а "които"се пише при множествено число.

80

Анонимен

преди 7 години

А Ненчев наистина е за затвора. Похарчи луди пари за ремонт на тези негодни за нищо железа. кой де ги види и ги сваля като врабчета.

79

до 105

преди 7 години

Братята Американци да ни подарят тогава нови ЕФове с много часове ние ще ги приемемНа Атомни подводници и Самолетоносачи също няма да се МръщимАма Американец знае само да Взима кога стане въпрос за даване му се дърпа ф.ъ.ш.кия.та

78

Анонимен

преди 7 години

Просто Баце се притеснява, че ген. Радев се явява много силна кандидатура и може да победи кандидата на Герб за президент, затова са тия вопли.

77

Анонимен

преди 7 години

Интересно кое е достойна постъпка за Борисов. Когато неговото протеже Плевела пет години продава българските национални интереси на Сащ и Турция дума не каза, само повтаряше колко добре се разбирали с Президента. Сега Радев наистина остъпи мъжки и Боце започна да реве.

76

Анонимен

преди 7 години

Няма друг такъв смешен самолет като Миг-29 с 300 часа ресурс на двигателя.

75

пепи готиното

преди 7 години

На кои ВВС да бъде командващ генерал Радев? На тези дето Тиквата и Ненчев съсипаха ли? На двата ни самолета, които са приземени и повече никога няма да литнат ли? И зад кой се крие БСП? А ГЕРБ не беше ли създадена от генерал? Или Тиквата от Банкя има къса памет? Впрочем той никога не се е славел с ум...

74

Анонимен

преди 7 години

Не се прави на по-глупав, отколкото си. И ми покажи един българин, който е съгласен Турция да му "пази" небето. Ако на Борисов това му харесва си е негов проблем.

73

2233

преди 7 години

Скоро НАТО освен небето ще пази и дуупето на банкянския крадец...от народната любов.Краят на всички диктатори е един.И Цветелина ще се наложи да връща заграбеното ,че вече половин България е нейна.Май ще се задавят тези безхаберници.

72

нормално

преди 7 години

Къв Генерал на Българското въздушно пространство може да бъде човек Без собственна Военновъздушна ФлотаБаце да си Назначи Генерал на Гаргите и Гургурите да си ги Направлява и да им задава точните маршрути на Патрулиране

71

Анонимен

преди 7 години

Банкянския сигурно е забравил , че още е член на тази 125 годишна партия и като такъв и до днес не се е деполитизирал.Постъпката на ген.Радев е честна и мъжка , защото човека не иска да става краварски слуга.За Банкянския *** обаче слугинажа си е професия-има стаж при Царя ,Маджо ,Живков и къде ли не.

70

Анонимен

преди 7 години

ФФФ, за тебе ако е добре "ччужди самолети" да хвърчат в българското небе за българите не е. Защо не каза чии са тези саболети. ТУРСКИ самолети не желаем да хвърчат над Бългаария, турчино.

69

Цървена Звезда

преди 7 години

Айде звездооооооооо, смачкай турската орда на Домус бей ! Цяла България е със Сърбия против турците от лодокорец !

68

реалист

преди 7 години

Тиквата стана генерал от простоват пожарникар с указ на Гоце.Преди това беше личен слуга и шофьор на Тато.Срамота е такъв мишок да се прави на мъжкар и да ръси поучения.А трудовака с присадения перчем Ненчев , си е обикновен слуга на краварите.Този тандем е пагубен за БГ!

67

Анонимен

преди 7 години

Никой не може да ви надмогне прос'тотията. Само като видях кой сложихте за министър на образованието и нещата станаха ясни. И малкото достойнство, което имат хората, унищожихте. Няма ли подходящи овчари за този пост г-н Борисов?

66

Србия

преди 7 години

Айде звездооооооооо, смачкай турската орда на Домус бей ! Цяла България е със Сърбия против турците от лодокорец !