25

Анонимен

преди 7 години

Кандидатирай се бе. С голям кеф ще гласувам против теб.

24

простака

преди 7 години

Борисов - президентТомислав - министър

23

Анонимен

преди 7 години

Много ми е интересно, ако Боко стане президент кой ще бъде премиер. Има два варианта-Цецо или Бъчварова. Ще стане веселба на жълтите павета.

22

Хм

преди 7 години

Бойче, то не може и премиер и президент мило! Трябва разделение на властите, а сам на себе си вето как ще налагаш.

21

БАБА КУНА

преди 7 години

ДВЕТЕ ЧУДЕСНИ КАНДИДАТУРИ НА БОКИЧА СА ГРОЗОБОЙНИЦАТА ЦАЧЕВА И КУКУКУНЕВИЦА.

20

Анонимен

преди 7 години

Що за г.лупак трябва да си, за да твърдиш, че презедента трябва да е партиец! Що за и.зкофял трябва да си, за да вярваш на тия приказки! Хора, Президента, трябва да обединява и представлява нацията, ако искате да сме *** с Бай *** на него, си избирайте партийни прислужници, пък били те и "лидери" на тия партии.

19

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНе се изненадвай това са същите пъпчиви модове които са същите в ахато и там триеха снимки на воля

18

бай Петко

преди 7 години

б.б. яростно се бореше за стола си ...кой смее да седи на моя стол...Сега май му припари стола и иска да е на по -"безотговорна" работа, "отговорния политик".

17

анти

преди 7 години

Борисов дава приоритетно бюджетният излишък на северозапада,като че ли североизтока е много дръпнал и добавя ,че ако няма сътресения в държавата ще има и по колко милиона всяка година за саниране.Това подсказва че не бива да роптаеме срещу управляващите а северозапада с тия пари да си помислят кого ще подкрепят на изборите.Но да оставиме изборите и да помислим как да си опазиме границите и държавата.

16

Анонимен

преди 7 години

Хора! Алепо падна! Тая новина не можете да намерите, понеже не искат да я знаете. Вижте в тубата как се радва народът на Алепо.

15

Бойко Порисов

преди 7 години

Я съм беПонеже международното положение е сложнои България я откарах с 16 млрд. към фалитгледах гледах и от мен по-достоен не видехи реших Язе че се кандидатирам като Президент.Така хем няма да ме обвинявате за фалита (Орешарски е виновен by default)така като ве ззнам колко сте прости и че ме изберетеи че имам имунитет да не могат да ме съдят за държавните престъпления,които ще се разкрият след моето напускане.Моята кандидатура че Ви я кажа по-късно,за да Ви изненадам

14

SpaceX

преди 7 години

18 Много ми се искаше да имам избор този път защото 2001 загубих от Гоце , 2006 въобще не отидох на втория тур , кого да избирах тогава агент Гоце или Волен , 2011 на втория тур избрах Плевнелиев като компромис тогава за да не е от БСП . Не сгреших защото Плевнелиев се оказа добър Президент , но днес не е в играта и не виждам за сега кой ще играе сериозно . Може би ще се случи най-очакваното и ББ ще стане Президент разбира се след балотаж защото ГЕРБ нямат 1,8 млн гласа . И тогава КОЙ ще е ПРЕМ

13

охага

преди 7 години

И три варианта да има все тая , няма стойностни хора в екипа си само гепарди и косатки.

12

грешка

преди 7 години

безработните НЕ искат да работят за без пари а работодателите искат ако може , работниците да им плащат , че са им позволили да работят .грешката на дянков беше , че не сви поне с 40% излишната администрация !! просто ряза недостатъчно и не където беше нужно. това , че държавата работи е мит виждайки ширещата се престъпност и корупция

11

SpaceX

преди 7 години

Бойко Борисов ще се кандидатира . За това и ДСБ до момента нямат предложение в РБ ,а останалите предложения на реформаторите са неизбираеми. По всяка вероятност блокът ще подкрепи ББ , Въпросът е срещу какво . КОЙ ЩЕ БЪДЕ ПРЕМИЕР

10

Анонимен

преди 7 години

Както е тръгнало ще ни го кажат на другия ден след изборите. В бюлетината ще пише: кандидат на ГЕРБ. Това за гербажийския електорат е достатъчно.

9

Анонимен

преди 7 години

тоа г.....й само президент не е бил.със здраве

8

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 7 години

Ако Тиквата се кандидатира за президент, това означава само едно, далаверата е свършила, пари в държавата няма и че Тиквата търси къде да спаси кожата си, както от народната любов, така и от наказателни преследвания ! Защото, повярвайте ми, идва време да връщаме дългове дето политическата мафия тегли, еврофондовете са спрени, заради корупцията и далаверите, няколко банки са доведени до положение на фалит както КТБ, става страшно и Боко Тиквата почва да го разбира !!!!

7

BURZUM

преди 7 години

Тиквата ражда тиквени семки,и от тиквените семки израстват тикви....това е ПРОСТА ботаника...

6

анонимен

преди 7 години

Аз мисля, че е по-добре ГЕРБ да не излъчват кандидат. Плювналиев ни беше повече от достатъчен