25

ха-ха-ха-ха...

преди 7 години

До 31Както винаги, голи путлерастки заплахи бе никакво покритие. Като си голям ербап, айде, давай, идвай с 45 калибър... След като ти е беден речника и не можеш да приемеш истината и да спориш, а предпочиташ да решаваш всичко със сила, ясно е какъв путлерастки *** си, типичен комунист. А най-хубавото на вас, путлераските пенсии е, че си отивате по природните закони съвсем закономерно под земята и намалявате ден след ден. Даже и процените на БСП и ХАтака го доказват красноречиво, ха-ха..

24

до 34Пенсионер

преди 7 години

Къв пенсионер си като си съ родил след 1989 година ?. Да не си съ фалшива инвалидна пенсее?.

23

Анонимен

преди 7 години

Компютърът е измислен от българин, но няма значение, важното е да се говори. Рано или късно някой щеше да го измисли и някой после щеше да го използва. Като гледам ние обаче само гледаме тези процеси и коментираме...от същия този компютър. И без компютър животът е бил хубав за някои, и сега е хубав за някои. Не компютърът ти осмисля живота, нито това че Джон го е измислил, защото той е само средство, а не цел. Разбира се има изключение. За съжаление.

22

до 32

преди 7 години

Ако си ги направте в къщи може да бъдат истински.

21

Пенсионер

преди 7 години

Коя България точно обичате господа другари милионери? Тази, в която избихте хиляди достойни българи без съд и присъда? Или тази, в която хранехте прасета с телата на умъртвени политически затворници? Или тази, в която бяхте разделили хората на "партийни другари" и "класови врагове"? Или тази, която за малко не стана 16-та република на СССР? Или тази, която оглозгахте до кокал с ненаситната си лакомия?

20

Анонимен

преди 7 години

Това е работа на САЩ, искат да подкопаят законно избраната власт от народа с кебапчета!!

19

razgradski pop

преди 7 години

има ли място в БГ, където се правят истински кебапчета....навсякъде полуфабрикати...даже в луксозни ресторанти използват замразени кебапчета, купени от супермаркет...не ги ли е срам тези хора...

18

до 28 ха-ха-ха-ха...

преди 7 години

Имате беден речник. Свършиха ви думите и започнахте с обиди. Желателно е да си мерите думите защото може да ви ги " коригират" с 45 калибър.......

17

Анонимен

преди 7 години

До до 22ха-ха-ха-ха...Ти постоянно си дрогиран от руската пропаганда, дурак!

16

Анонимен

преди 7 години

Кебапчетата и бирата са истината. Разните му там ценности не *** бригат. Питайте човек от улицата какво ще иска и ще се убедите , че са кебапи и бира.

15

Анонимен

преди 7 години

До до 15ЯВНО СТАНИШЕВ Е ПОЕЛ ДОСТА" ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ "ЦЕННОСТИ

14

до 15

преди 7 години

Много сте ми " съмнителен". Да не сте от " нежните евроатлантици"?.

13

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До до 9Предпочитате другари, обаче нещо и Путин взе да иска работа. И не одобрява леж па яж. Бори корупцията. А в Китай направо ги отстрелват лежачите.

12

Берлин

преди 7 години

Социалистите винаги са гладни.

11

Анонимен

преди 7 години

До до 9евроатлантиците точно там ще ви сложат кебапчетата и бирата

10

до 9

преди 7 години

Предпочитам кебапчетата и бирата , евроатлантическите ценности да си ги слагат там негде демократете.

9

Анонимен

преди 7 години

До до 1АМИ ДРУГАРЮ ТЕ КАТО ГО РАЗПРОДАВАТ ЗАЩО ВИЕ ГО КУПУВАТЕ? НАЦИОНАЛИЗИРАЙТЕ СИ ФИРМИТЕ И ОСТАНЕТЕ КАТО ДЯДО ВИ БЛАГОЕВ С НЕГОВОТО ИМОТНО СЪСТОЯНИЕ.

8

до 1

преди 7 години

Като гледам до сега 25 години " демократите" не могат да се наядат като разпродават построеното за 45 години от комунистите. Не се пробвай да коментираш неща от времената когато още даже не си бил заплануван.

7

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Тренират за изборите.

6

Анонимен

преди 7 години

Отгоре натовската авиация ще ги поздрави