13

Анонимен

преди 8 години

А бе форумите сте много силни, всичко знаете, как е било през турско, за света неделя и т.н.Всъщност сте едни мързеливи комплексирани ***,които освен да плямпат не са кадърни за друго

12

българина

преди 8 години

Основата е важна а тя обяснява нещата и стига са ми философствали. Исус е умрял на кръста за да изкупи греховете на другите, а мухамад е направил банда с която се е върнал в Медина след 10 години, след като са го изгонили, за да си отмъсти и наложи измислената от него религия сщне с приказки и убеждение а с меч. И двама са пратеници на бог, е кой е сатрапа питам? Исляма си е наръчник на терориста стига сте шикалкавили

11

Анонимен

преди 8 години

Защо ми се струва, че случилото се в "Света Неделя" служи за оправдание на всички следващи злини. Отделно, че там този терористичен акт не е бил на религиозна основа.

10

Анонимен

преди 8 години

Тези хора извършват престъпленията си с "Аллах акбар" на уста. Гордеят се със злодействата си, дори си правят селфита с това. И на това трябва да се даде отпор. А как ще се нарече не е толкова важно.

9

лъже

преди 8 години

Ами лъже ,като всеки фарисей лъже.От дърветата не вижда гората .И пак лъже. А ти дрисло дето го защитаваш си ми най -противна.

8

Анонимен

преди 8 години

Бре,бре,бре, "попа лъже " ,"така са говорели през турско поповете ", бе много сте войнствени, вземете вие да оправяте света тогава.За съжаление именно разсъждения,като вашите водят до сблъсъци и войни по целия свят.

7

изроди

преди 8 години

През турско ,когато изнасилели жена е тия попове ходили да успокояват мъжете.Ония вземали пушките и в гората ставали хайдути .А тия попове ги издавали на бейовете . А кажете какво искате от тия .

6

ген.Жуков

преди 8 години

Рядко умно мнение, евала !!

5

война

преди 8 години

Когато убият детето ви ,изнасилят майка ви на гроба...Така ли ще говорите бе попове ........... Вземахте паричци от ДПС и вие да лъжете народа,страхливци .Само да избухне боббата и вие ще сте в ислямисткия лагер. Хора,не им вярвайте .Тия предадоха апостола на свободата .Тия качиха и Господ на кръста.

4

събуден

преди 8 години

Този поп лъже !

3

Пиночет

преди 8 години

Има реална война на религиите. Тоя не е много млад и трябва да помни, че 1984 нашите мирни турци са готвили преврат. Всеки е имал списък кого и колко БЪЛГАРИ да убие.Да спрем да назоваваме истината с други имена.Исляма е античовешка религия

2

от Мохамед

преди 8 години

Всъщност има война на една религия срещу останалите .Ислямът води тази война 1400 години .Ако се чудите как е паднала България и защо все пак поробителя е оставил православни черкви вижте този хубостник .Е така са говорели поповете и тогазе ,докато са изнасилвали ,палили и убивали нашите деди разни ислямски бейчета.Не случайно тези хора не искат Левски за светец .Мислете.

1

напротив

преди 8 години

Ужас .Напротив,ислямът е такава религия .Този човек е вреден за разбирането на проблема.Да влизаш в контекста на Обама,Меркел и папата е грешно и води само до нови атентати .