9

ЛОЛ

преди 7 години

Абе хора, вижте как се разминават колите в насрещното, това не са повече от 120 км, при 320 всичко е замазано, летиш като куршум, кой знае каква врътка е направил със скоростомера. Отделно не мисля на Тракия че има участък където може да се развие тази скорост и да се задържи повече от 10 секунди.

8

Дон Корлеоне

преди 7 години

Тъй сме от фамилията. Караме бързо, живеем бързо и си отиваме от тоя свят набързо!

7

Бъни

преди 7 години

То и в Германия максимално засичат 272 км но пак ловят такива джигити ! А тоз момък как е взел изпита за да шофира ? Доколкото помня беше с купени права

6

Анонимен

преди 7 години

Нещо не ми се вързва. С Х6 според мен е невъзможно да се вдигнат 320 км/ч. С М5 например, без електронен ограничител на скороста теоретично е възможно.

5

Анонимен

преди 7 години

Ало сайта- стигнахте дъното. Да изтипосвате някакви смешни клипчета на хюм.ненца е жалко и грозно. Вие знаете ли какво е 320 км/ч по наша магистрала в тъмното? И само като видях как минава прекъснатата осева линия и ми стана ясно, че автомобила се движи с не повече от 180.

4

Дарвинист

преди 7 години

Тоя е готов за наградата Дарвин посмъртно. Дано само да няма косвени жертви, можем да прежалим някое дърво или билборд за него а баварката на моргата за скраб!

3

Анонимен

преди 7 години

Жалко че е стигнал!

2

Анонимен

преди 7 години

Индикатора който свети ако не се лъжа е за ниско налягане в някоя от гумите - хитър е да кара с меки гуми с 320. С тоя акъп няма да стигне далеч

1

i'm

преди 7 години

"...Факт е, че камерите на КАТ нямат техническа възможност да засичат подобна скорост и нарушителите остават ненаказани..."Това шега ли е?