46

Factor

преди 7 години

България не може да се оправи. Страна с намаляващо и затъпяващо население никога няма да просперира. Кофти материал както каза бат Буда.

45

Анонимен

преди 7 години

""Нищо не виждам в средносрочен план, което да успокои света. Хороскопът на света е лош.Това, което се случва и със спортистите на Русия, нищо чудно да застраши и световното по футбол", каза още премиерът."Думи на министър председател???!?! Мъка, мъка, мъка, мъкааа............

44

Анонимен

преди 7 години

М/у другото кой с кой воюва и за какво, някой е казал, че му е по-голям от на другия ли, на мен въобще не ми дреме като цяло, някакви световни лидери подклаждат напрежение м/у тях си и трябва задължително и народа да се води по ограниченият им акъл изостанал във времето, до кога? Нямам нито притеснения, нито страхове, въобще не мисля да участвам в простотиите създадени от мн по-глупавите от мен, това е пълен абсурд, в 21 век с начин на мислене от 15-ти :D *** жалката и-змет :D

43

Ние можем

преди 7 години

До Анонимен60-ти, разпознавам добре клакьорите на тактиката на страховата психоза, която тече обилно от радиа, телевизии и сайтове. Ти си от тях.Ние можахме да вдигнем Априлско въстание срещу (сега виждаме от събитията в Турция на живо) каква озверяла фанатична варварващина.Ние победихме училият във Френската военна академия Сюлейман паша.Нашият премиер Стамболов ходи при султана, но говори с него като равен с равен.Ние бяхме икономическото чудо на Балканите.Ние можем, стига да поискаме.

42

Анонимен

преди 7 години

След 49 години армиите ще служат само и единствено да спасяват хора в бедстващи райони причинени от климатичните промени, които човека сам си създава, колкото и да не иска да види как точно това се случва докато е потънал в илюзиите си на алчност и егоизъм.

41

Ние можем

преди 7 години

Борисов иска да ни внуши безизходица и страх, страх и безизходица. Видите ли, аз големия силен мъж съм провесил сополите, нищо не може да се направи, само Ердоган да се смили.Как не го е срам, но той срама няма.Помнете, винаги има изход, не сме в безизходица, нито има от какво да ни е страх освен от самият страх, който ни внушава това дебело подсмърчащо мекотело.Смяна на политическата система с честни и родолюбиви хора. Можем да го направим.

40

Анонимен

преди 7 години

ЕВРОПОООООООО , ИМАШ МОЩНИ АРМИИ , ЗАЩО САМО ГИ ХРАНИШ , МИ НЕКА СИ ЗАРАБОТЯТ ОГРОМНИТЕ ПАРИ ЗАДЕЛЯНИ ЗА ТЯХ , НА ПРАКТИКА ВСЕ ЕДНО НЯМАШ АРМИИ , ........АМИ НАШИТЕ ....ЛЕЖАТ В КАЗАРМИТЕ И ТОЛКОЗ , НАЛИ ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ , ХРАНИМ ГИ ...АЙДЕ НА ГРАНИЦИТЕ И ТАМ ЩЕ ИЗЯДЪТ СЪЩАТА ХРАНА И СЪЩИТЕ ЗАПЛАТИ , НО ЩЕ БЪДАТ НА ЧИСТ ВЪЗДУХ , ПРИРОДА , ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ....

39

Анонимен

преди 7 години

Между САЩ и Мексико има сериозни огради и лустини даже има но това не спира мексиканците които са решили да отидат да живеят и да работят в САЩ нелегално.

38

Българина

преди 7 години

Най тежкия проблем на България е човека на снимката. Паникьосан се е. Ако Тервел се беше паникьосан така...... Единствено което е способен да направи е да отърве кожата. Само че като я отърве ще е за сметка на България! 200 депутата националисти

37

Отговор

преди 7 години

До ПичСтига пропаганда. Пари има. Пари има и в банките - пращят от влогове и от държавните приходи. България преди 1944 е теглила заеми 98% само за армията и военна логистика.Вместо да се теглят заеми, които ги прибира партийната върхушка на всички партии, да се насочат там, където е нужно. Сега е нужно за армията. Може да се вземе и вътрешен заем.Ти пари да искаш. Пари има, ум няма, честност няма. Седнал да ми реве като сополанко.

36

Анонимен

преди 7 години

Армия. полиция, жандармерия, доброволци - всичко каквото имаме трябва да се мобилизира за опазване на границата ни от т.нар. "бежанци", тъй като това са де факто и де юре престъпници, които нарушават държавната ни граница и за това престъпление по закон се стреля на място и без обяснения. Който иска да влезе в България - има си КПП.

35

Анонимен

преди 7 години

Пацифист по душа виждам колко евтино се търгува Мира.Агресията ,която носим в душите си се материализира в постоянни войни.Сякаш сме жадни за кръв като диви животни.

34

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДавам отговор. По същия начин, по който го правят САЩ.

33

Анонимен

преди 7 години

Не разбирам! Ограда за 150млн; ?6,000,000,000 подарени на Ердоган. И пак - хващаме бежанци на 50-100 км навътре в територията ни. Да обясни оядения човек това скъпо недоразумение! Ако не се справя - оставка! Опазването на държавата е важно нещо!

32

Анонимен

преди 7 години

"отказваме да приемаме бежанци" Как става това?Никой не дава отговор.

31

До 26

преди 7 години

С какво могат да бъдат в полза на обществото тези бежанци. Дайте само един пример. Ще ги интегрираме, както интегрираме ромите ли, като последните са родени и израсли тук.

30

Динковата стринка

преди 7 години

Не към Ердо, към Ямбол да тръгва.

29

срам

преди 7 години

тоя за нищо не става ама обстановката била лоша - ти нали за това си начело на държавата.. за да се справяш с трудни ситуации.. ама май ставаш само за откриване на метростанции.. а, че гранична полиция са на границата.. знаем - нали те се занимават с прекарването на бежанците бизнеса да върви

28

На Динко стринка му

преди 7 години

Ще търсите Динко, кратуни с кратуни!

27

Лесно решение

преди 7 години

България веднага трябва да спре да приема бежанци. Толкова е просто, ефективно и логично, що се отнася до бежанците.Премиерю, защо аджеба продължаваме да приемаме бежанци?За да ни стресираш с тях ли? Че да те мислим за Спасителя? Ако недай Боже нещо стане, ти ще си първият, който ще изчезне яко дим и ще си лежи на милиардите отмъкнати от нас. Както и Плевнелиев твоят прецедент, който поиска турски самолети да пазят българското небе и народ.