18

Надето Н.

преди 7 години

Аз ви набутах в ЕС и НАТО, а сега вие нямате сили и воля да се измъкнете от това блато. Дори другарете от БеСеПе не смеят да обяват в предизборната си програма курс за излизане от ЕС и НАТО защото ги е страх какво ще се случи след това.

17

Анонимен

преди 7 години

Надежда Неистинска е имала информация за пуча и се скрила на сигурно място. Бедата не е в нея, а тези, които я назначават. "Кадрите решават всичко" Й.В.Сталин.

16

Анонимен

преди 7 години

Очаквам Боко Тиквата и той да ди спретне преврат , че скоро не е правил цирк , освен ежедневните си изцепки!

15

Анонимен

преди 7 години

Боже, стори добро на народа български. Дано тази голяма бяла птица е участвала в заговора и да попадне в където й е мястото:-)

14

Лермонтов

преди 7 години

Да не забравяме каква седесарска *** е г-жа Нейски,защото още когато бе по върховете на властта /министър на Външните работи/,се възползува от това обстоятелство , безцеремонно изкупи за "жълти стотинки" бившия гараж на ЦК на БКП /едва ли не в центъра на София/ и го подари на бившия си съпруг . . .!?Тези хора са за съд, а не да им се предоставят "топли местенца" за посланици ?

13

Голиев

преди 7 години

Въпроса тук е кога Местан ще последва господаря си Ердоган, и ще се извини за изказването си след свалянето на руския самолет? Да каже, въй това онова , обърках се грешки стават, не бях прав...

12

Анонимен

преди 7 години

Г-н данчо излезте в бащинство, тъй като много кратно сте доказали че сте некомпетентен, са зара ди това че ходите на козметик всеки ден не може да се натискате за министър. Не може непрекъснато да се замазва некомпетентноста и гафовете с някакви мъгляви обяснения че гласовете с виши са ти го прошепна и че има огромна заплаха от хибро-фекална война с русия а после да искаме да развиваме и туризм. Г-н данчо за първи последен път бъдете мъж отзовете посланик надето и напуснете поста.

11

Анонимен

преди 7 години

"Защо Нейнски мълча?"---Защото е възпитано момиче; знае, че с пълна уста е неприлично да се говори.

10

Анонимен

преди 7 години

ДееВа шаврантията долна на още по-долния мавър Иван Костов! Тя му беше любовница и роди от него мавърче, за това мъжа й я изгони, ама тоя глюпчо Нейнски как е зема за жена не ми е ясно!

9

Анонимен

преди 7 години

Значи след няколко дена мълчание, "посланика" се изцопа че имала нареждане да не дава коментари и заяви че била в анталия на благотворително мероприятие където чакали ердоган, фактите обаче говорят друго че ердоган пътувал от мармарис за истамбул когато нещата се случили. Та г-н данчо явно надежда е излъгала, второ и да и забранено да дава изявлвния с нея не са се свързвали граждани , голяма част за дпс и местан ми оревават главата всеки ден, а те са търсили помощ или информация.

8

Анонимен

преди 7 години

добре че преврата не беше истински, иначе щеше да стане като в Либия със сестрите, всички държави си изтеглиха медицинския персонал за отрицателно време, нашите - а, какво, кой, къде, как, ама те може и да са виновни... кой изобщо безотговорник я насади тая бяла птица точно пък в кипяща Турция? да бяха я пратили на службица в Гърция да се плацика, в Румъния да катери баирите, но най-добре в Казахстан или степите на Монголия.

7

БиеСипе

преди 7 години

Ами и аз това казвам, по-лошо от ГЕРП няма, затова гласувайте за нас. Ние може да крадем половината от парите, но с останалото правим нещата както трябва.

6

Анонимен

преди 7 години

От надежден източнок знам, че надето се е криела в мазето на посолството - и по точно в тоалетната в мазето.

5

Анонимен

преди 7 години

Нещо не ми се връзва:- Турският посланик в България е поканен и присъства на съвещание на Боко с нашите "служби", а в това време е ЗАБРАНЕНО на българския посланик в Турция ДОРИ ДА КОНТАКТУВА с медиите.А, сега де! Нека това дупце Даниелчо М., дето силно се навежда, да обясни.

4

Анонимен

преди 7 години

"Нито един посланик в такава ситуация не може да си позволи да прави публични изявления." - Тъй ли? Ами защо тогава *** и Пульо (разбирай всеки щатски посланик у нас) постоянно обикалят по медиите и дават мнения относно българската политика?

3

Анонимен

преди 7 години

До БиеСипеКолко милиарда дълг взе ГЕРБ за последната година?

2

Анонимен

преди 7 години

"Министър Митов: Не е приемливо Турция да върне смъртното наказание!"Приемливо ли е в САЩ да има смъртно наказание и в Сената открито да говорят за смъртни присъди на Сноуден и Асанж.

1

БиеСипе

преди 7 години

Ние от партия БиеСипе никога не сме мълчали, даже когато правихме далавери с европейски средста и заменки на гори за земя по черноморието, не сме мълчали и правихме всичко без скрито и покрито. Да жиевй партията. Гласувайте за нас.