121

Лермонтов

преди 7 години

До АнонименИменно че превратаджийте не започнаха да режат из начале главите на ламята,а тръгнаха с 13 човека да атакуват президентския дворец в Анкара и да бомбандиратхотела на Ердоган в който е "почивал", след като той е вече излязъл от там, ми говори единствено че цялата тази СКАЛЪПЕНА ПРАВИТЕЛСТВЕНА ПАРОДИЯ след няколко месеца ще я гледаме като поредния турски хитов сериал по Btv или NOVA.Защото при участвуващи не повече от 500 човека в "преврата", вече са арестуванинад . . . 5000 ?

120

Анонимен

преди 7 години

В България населението се увеличава с 60 хиляди годишно. В момента населението на българия е 9 милиона българи, 200 хиляди роми и 300 хил турци.

119

Анонимен

преди 7 години

До 166Първото правило при преврата е да установиш контрол над средствата за комуникация, залавянето на човека срещу когото правиш преврата е второстапенна задача, има много успешни преврати където човека срещу когото се прави не е заловен или е заловен на по-късен етап.Според мен тези военни не са искали да взимат власта, може би са очаквали някаква макар и символична подкрепа от опозиционните партии, но не получиха, може би наистина са искали да провокират Ердоган да си покаже истинското лице

118

Румби

преди 7 години

На ви сега "подкрепа на демократично избраната власт". И сега ако си затворите очите за пътя, по който Турция върви от поне 10 години... Нищо добро не чака Балканите, при тия възгласи "Аллах акбар" Бог да ни пази, помага и закриля!

117

Анонимен

преди 7 години

Ако се вярва на турската статистика населението им намалява всяка година с по 2 милиона. По данни на ЦРУ реалното население на държавата е около 28 млн.

116

доктора

преди 7 години

Според мен преврата не е инсцениран а просто не взе участие цялата армия.Притеснителна е и реакцията на джон кери- надяваме се на приемственост.Ако това е така означава неуспешен 1-ви вариант и минаване на 2-ри-ескалиране на гражданската война с кюрдите и сирииски сценарий.А това е кошмар за всички в региона и край на турция

115

сн

преди 7 години

Хиляди турци излязноха на улицата за да подкрепят ИД!Същите тия, които крещяха слава на героите на стадиона в Константинопол.Същите фанатизирани ислямисти, които приемат като братя главорезите от ИД, когато идват я да отпуснат, я да се лекуват в Турция (както и в Израел).

114

Анонимен

преди 7 години

В българия населението намалява с 60 хиляди годишно. В момента населението на българия е 3 милиона българи, 1 милион роми и 1 милион турци.

113

Анонимен

преди 7 години

В Турция народът излезе на улиците и защити демокрацията, в българия овцете се гушат страхливо и гледа как мафиотите се стрелят по улиците.

112

Анонимен

преди 7 години

Един преврат се прави след като убиеш първо тоя който е на власт! Правило номер едно! Как Ердоган каца на летище Ататюрк след като във въздуха имаше изтребители по заповед на превратаджиите? Нали ако не беше театър на Ердоган тоя преврат, щяха да го свалят още във въздуха и след като Ердоган е взривен, всичко си идва по местата...само че това не беше преврат, а жалък гну.сен театър на Ердоган.

111

Анонимен

преди 7 години

От 80 милионното население на турция за кучешкият мустак са гласували едва 8 милиона. Къде са останалите 72 милиона? Разговарял съм с много турци които не го одобряват кучешкият мустак но няма какво да направят. Същото е както и с вашата тиква. От 7 милиона са гласували за него едва 500 000 но какво от това? Някой питали ви да ли го искате или не!? Демоникрацията така е направена че от вас да не зависи нищо. Вие сте никои въпреки че ви успиват и ви казват от вас зависи. Не от вас нищо независи!

110

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен149Каква демокрация са защитили бе такова нещо в Турция няма демокрация не се защитава с бой с коиши и рязане на глави и викове алах е велик ,каква демокрациа е тази да арестуваш 2000 магистрати и неудобни журналисти -това е направо диктатура от средновековен вид.

109

Анонимен

преди 7 години

Дотук с мита за силната турска армия

108

Доклад

преди 7 години

Доклад от руски турист:Изведнъж от нищото изскочиха танкове и блокираха пътеката към плажа. Въведоха комендантски час и не ни пускаха да се приберем в хотела.Тогава дойдоха хора от народа. Прелестно красива туркиня застана точно срещу танка и го гледаше в очите. Танкът потрепна, мръдна малко, спря. Туркинята вдигна божествената си ръка и посочи с пръст към него. Вдигна рязко ръка, посочи небето и танкът се повдигна на два метра. Туркинята завъртя пръста си и го спусна. Танкът падна по гръб!

107

Анонимен

преди 7 години

Хиляди промити мозъци!

106

Анонимен

преди 7 години

Много интересно защо тия, които излязоха по улиците уж в защита на демокрацията не викаха "Да живее демокрацията", ами крещяха "Аллах акбар"?!

105

Анонимен

преди 7 години

Превратът не успя, Турция продължава напред, българия се разпада и изчезва.

104

Волен

преди 7 години

Едно от добрите неща на този "преврат" е, че са задържали и изгонили няколко хиляди съдии и прокурори, които и там са корумпирани.Да дойдат да задържат и нашите...

103

Анонимен

преди 7 години

До ССДълбоко си заблуден, атентатът не успя, народът подкрепи Ердоган и той е най-големият печеливш от всичко случило се.

102

Анонимен

преди 7 години

Новият турски сериал преврат който беше започнал свърши поради технически причини. Организаторите на този метеж не си бяха направили добре сметката и се изложиха. Как ще сваляш правителство когато оня с кучешкият мустак е в самолета си и кръжи над истамбул. Да не би да са си мислели че той кучешкият мустак ще се предаде сам? За да има успех преврата трябва да се почне от високото и да се стигне до ниското. Но кой да им каже на тези превратажии? Тя простотията е с висше образование!