162

az

преди 7 години

Не сме се обединили срещу веганите, а срещу тази им черта да натрапват на всички своите убеждения...

161

me

преди 7 години

И ми е много забавно как всички сте се обединили срещу веганите. А християнските пости какво са да попитам? И ако 40 дни можеш да изкараш без месо, дали пък е толкова трагично, ако не плющиш пържоли всеки ден. Или и християните са болни, и вегетарианците и веганите, и алергичните към мляко и изобщо всичко дето не живее като вас, на соеви саламчета, е болно. Уважавайте повече хората. Познавам и вегани и вегетарианци - здрави и нормални са. Тия родители са били просто за съд.

160

me

преди 7 години

Ама вие тука сте големи експерти всичките по здравословно хранене. Ама като лекарят ви каже да намалите свинското и червеното месо заради холестерола и черния дроб и се мръщите и си продължавате по старо му. Голяма част са и пушачи, които кристално ясно знаят,че цигареният дим вреди на децата им, но пушат около тях. С какво сте по-различни от тия родители? И спрете да говорите, че сме месоядни- баба ми ядреше месо само като заколеха прасето. В останалото време - хляб, сол и праз. Много месоядно!

159

Анонимен

преди 7 години

Тия родители са за затвор! Това дете е трябвало да се храни с мляко. Вероятно са го хранили със зеленчукови сокове. Добре, че бабата и дядото са имали малко акъл и са спасили детенцето.

158

Анонимен

преди 7 години

Смешни вегани, образоват се от ютуб клипчета и само тва повтарят - ама гледай тва, ама гледай онова, все едно не знаем откъде идва месото. Марш при Дънов да берете лимец!

157

Лулу

преди 7 години

*** вегани, какво чистене от токсини бе, какви хапчета, каква индустрия е заплашена?! Ям месо, но ям и зеленчуци, плодове, че и сладко! Балансирано хранене се нарича! Какви токсини бе мало.умнико, здрав черен дроб върши тая работа, как може да се връзвате на тия трикове?Сигурно и на Дънов вярвате, и лимец хрупате! Ужасна работа, горките ви деца. Едно такова веганче клето нямаше търпение да дойде у нас на гости да се нахрани "ама не казвайте на нашите, че после много ми се карат" Престъпници

156

Анонимен

преди 7 години

Напред БГ-мама-феминисти-антиваксър-вегани !!! Вероятно, всички Вие сте се отрекли от месото на 20-дневна възраст.

155

М.А.

преди 7 години

Българина пак показва колко е невеж и иоментира неща без и понятие да си има....Това, че има някакви отделни случаи на такива родители, който не са били подготвени и добре информирани как да се хранят и да отглеждат дете на такава диета, не значи, че може да обиждате цялата общност и начин на живот на хората избрали да живеят в по голяма хармония със себе си и природата.

154

ОО

преди 7 години

Теа веганите ептем изтрещеха

153

Анонимен

преди 7 години

Най-опасната порода човек в 21 век: взимащ се за интелигентен либерал-веган/феминист/ЛГБТ-активист. Вижда себе си като правдив, а всички останали като прости и необразовани. Фанатик с комплекси за малоценност, слаботелесен и пасивно агресивен. 1/3 от живота му минава в Ютюб, 1/3 в йога и 1/3 в джогинг в градски условия (където диша всички прахови частици). Но еволюцията си знае работата.

152

Анонимен

преди 7 години

Много болни мозъци има...:(

151

Анонимен

преди 7 години

Като чета коментарите, ми се струва, че някои, ако останат без месо, ще изядат децата си.

150

Свинско или Смърт

преди 7 години

Чичо бе народен човек,не правеше разлика между гледането на деца и ***,а книгите не чинеха нищо пред шамарите.Ето какво би казал:"Що правите бе,серсеми?5кила!За една супичка нема да стигне!Ще му сипвате помия,фуражец,белким нададе до Коледа гудето!"

149

Александър

преди 7 години

Що си вървите срещу природата не ми е ясно ..

148

Сектанти!!!

преди 7 години

Какви са тези ,бе!!! Сектантите в затвора всички!

147

.

преди 7 години

До АнонименКоито ти служат да си гониш плячката и да я убиваш ли... щото аз си мислех, че ядеш животински трупове :)

146

Buba

преди 7 години

И моето дете не яде месо и почти не яде млечни. Почти веган е, но е кърмена, яде хляб и други неща и си е ок с килограмите за възрастта си. Те просто не са го хранели както трябва и затова е станало така. Не е проблема в неяденето на месо и млечни, а в недостатъчното количество храна.

145

Анонимен

преди 7 години

Ей, че простотия тука. Ами едно бебе трябва да се кърми (с мляко) или с аналог. Въпросните вегани е трябвало поне това да правят. Колкото до инспекторите, които да надзирават родителите - това е супер безмислено. Децата не са зеленчуци, че да излизат по калъп.

144

Жоре Трабанто

преди 7 години

Що не е имало вегани преди- да се изпружиш на нивата и да работиш от сутрин до здрач, па после ходи рупай марули...Всичко е от глезотия и лиготия.

143

t-rex

преди 7 години

Абе то веганството и хомосексуализма сами по себе си не са лошо нещо, ама вманиачаването е проблема! Може ли да оставиш детето да гладува щото си прочел в интернет, че веганството било голяма работа! Ми не е! Нито е полезно, нито е естествено - човека е всеяден и организма му има нужда от определени витамини и минерали които се съдържат в месото, иначе трябва да ги приема под формата на лекарства.