16

Наблюдател

преди 7 години

Над 70% от британския експорт се реализира на пазара на ЕС. Достатъчно е да бъдат спрени за 5-6 месеца за да им се срине окончателно цялата икономика. Всъщност алчността и арогантността все някога се наказват.

15

Анонимен

преди 7 години

Две *** скумрии сериозно са си помислили, че някой нормален европеец е петимен да ходи на пикливите им острови. Заслужават едно пълно отрязване от континента, дебели такси за пристанища и летища, визи и всякакъв вид подигравки преди да стъпят на континента и разбира се опашка с лениви митничари на опашката "NON EU".

14

Риба наречена Уанда

преди 7 години

Тези лелки много ми напомнят на жената на главният герой от Риба наречена Уанда. Бог да им е на помощ която и да изберат. Не знам кой им втълпи, че могат да излазат и по-добре да определят правилата. ЕС никога няма да се навие да няма реципрочност при движението на стоки и услуги и хора (като двете ще са в комплект). Ако ЕС се навие - това ще е краят - всеки ще иска да е асоцииран.

13

(.)(.)

преди 7 години

По строги правила за европейци!---------------------------------------------------------Като гледам, то в брититата не е останало нищо Европейско! Камерун, да се подпише още от днес за излизането им от европейския сьюз щом искат да си останат бизнес партнюри с пакита и тнт.... до шириланка!

12

Анонимен

преди 7 години

Кои ли ше гласуват да тея 70 годишни нексролози!?

11

Анонимен

преди 7 години

Очевидно обича индийци пакистанци и араби.

10

Анонимен

преди 7 години

Хората си го казаха,вместо Велика Британия,остана малка Англия

9

Анонимен

преди 7 години

Уау! За пакистанската и мюсюлманска пааплач няма ограничения, но за европейците щяло да има...хахахах евала!

8

:)

преди 7 години

Тва #кога? След 10 години. Нема ли да излизат вече?

7

Анонимен

преди 7 години

Много работодатели реват още от сега за работници в британия! А тия разрешителни ще вадят!

6

европеец

преди 7 години

Както е казал Айнщайн "две неща са безгранични. Едното е Вселената другото е глупоста. За първото обаче не съм сигурен"За съжаление дори в Англия има много прости хора.

5

Анонимен

преди 7 години

Приемат без визи само роми и талибани.

4

мога да

преди 7 години

сравня излизането на англия от ес с една забрана на дпс или други етнически партии в България . и в двата случая ще имаме премахване на части от системата които работят срещу системата обслужвайки чужди интереси или тясни такива вредейки на развитието .

3

Цирк

преди 7 години

Тия момиченца на снимката говорят простотии, само и само даса на власт! Нали ако един биснесмен утиде в дьждовната англия да сьздаде работа примерно като производител на консерви, нали пак ще му трябват работници?

2

Анонимен

преди 7 години

Като гледам какви бабишкерници ще Оправят Англия направо тръпки ме побиват.Аз 5 цента не бих инвестирал в държава която такива "памперси" ще я управляват.Няма нищо вечно включително и Британската империя на която и се вижда КРАЯТ.

1

естествено

преди 7 години

англичаните са в правото си да определят правилата в англия...както и ес е в правото си да определя правилата в ес .след като отрежем англия от общият пазар ще има прехвърляне на работни места от острова към континента и това би компенсирало до известна степен ограниченията които биха наложили островитяните. преместването на финансовите потоци към франкфурт и париж ще повиши бвп и внесените данъци и ще компенсира ако има увеличение на вноските с бюджета на ес