81

Хихи

преди 7 години

До легионерЛегонерче, легионерчеее, България вече е умряла, но още не го знаете, понеже сте слаби в доста науки и разчитате само на кураж и мускули. Тези, които го знаят, не ви го казват, защото по улиците ще стане страшно. Ще го разберете внезапно някоя петък вечер, когато банки и институции са затворени, и нищо няма да може да се направи. Ще имате два дни на безвремие до понеделник. Тези два дни ще са най-щастливите в живота ви, защото след тях ще започне ад.

80

Скептика

преди 7 години

"Патриотите" внесоха закон за еФтиното пушечно месо!

79

Анонимен

преди 7 години

До LOLТи в кой свят живееш? Че НАТО и ЕС са постоянно във война с някой. То не беше Ирак, то не беше Афганистан - съюзническите армии са все някъде...

78

Анонимен

преди 7 години

Казармата не е само да пуцаш с ,,Калашников",това може да го научиш и за 5 дена,за една модерна армия се изискват десетки,ако не и стотици милиарди,откъде тези пари,бре,пишман патриоти!?!

77

Анонимен

преди 7 години

Били в казарма, лежали и нищо не правели... Ами аз когато бях в казарма, не лежах, спортувахме постоянно, скачахме с парашути, стрелял съм с голямо разнообразие от оръжия, взривявал съм какво ли не, учил съм различни предмети. Ако е имало разложение, не е виновна казармата, а хората на които се е плащало там, за да обучават! Да, масово сегашното поколение са лигльовци.Човек трябва да види всичко, за да оцени нещата около него, свободата си, а не да се държи за полата на мама.

76

Анонимен

преди 7 години

До КрайЩе разбереш, не след дълго, когато балона с който се рееш се спука.

75

Welcome To Chalgaria

преди 7 години

Страната е *** и в букаваелн и преносен смисъл. Чалгата се лее навсякъде и по всяко време. Повечето населени места са мръсни и обрасли с трева. Ако към днешната простотии на младежите се добавят и тези която ще научат в казармата направо не ми се мисли.

74

LOL

преди 7 години

Надолу някой даде пример с Турция или Сърбия че имали наборна армия. Човеко в тези държави войната е започнала през 18-ти век и още не е свършила, ще ни е яко ли всеки ден да пукат бомбите в центъра на София? Стига глупости това са най-жалките примери за развити държави в Сърбия с 20 лева като отидеш в Ниш си като милионер... Искаме да сме европейци, ама все към ориента гледаме за примери. То и ние 1980-та сме имали 157 000 души армия, тогава хубаво ли е било, да се редиш на опашка за банани?

73

легионер

преди 7 години

Грешка, поста ми е адресиран до Анонимен 81.

72

Анонимен

преди 7 години

Искаме референдум дали да е 2 или 3 години нека народа си каже мнението!

71

Анонимен

преди 7 години

До хахаА знаеш ли ,,въшкарника",как хубаво епилира ?

70

легионер

преди 7 години

До Анонимен 82. Плазмодий с плазмодий, ти не си в ред. С безперспективност ще плашиш. Плаши себе си отворко. Ти отсега си жив умрял, а който обича страната си, винаги е бил личност за разлика от амеби като тебе. Жалко че МЪЖЕ като Ботев, Левски, Бенковски си дадоха живота за такива като вас мишоци с прашки.

69

Бранник

преди 7 години

А какво ще ги праим тези от третия пол. В далечната 1963 година излезе постановление всички обратни да бъдат освободени от казармата. В ротата ми беше най известния хомосексуалист в София Ваня Кочева и се отърва. Ама сега ще продължаваме да им нарушаваме правата или и всеки военен парад ще завършва с гей парад

68

Край

преди 7 години

Виждали в България само кал смрад и прасета - демек ***. Къде живеете бе хора. Аз пък виждам София пълна с цветя и нови строежи, като тръгна по магистралата виждам жътва, слънчогледи и стада от шарени крави. Като стигна морето виждам много усмихнати хора по плажовете, деца със сладоледи и пояси. Мразачите сте повечеко в народа ни ама и това не е страшно. какви страшни страни има по света ... и не са далече от нас Ирак, Сирия Либия нигерия ...

67

хаха

преди 7 години

Каква казарма ви гони вас бе? На мамините синчета ще им се счупи маникюра, а и козметични салони няма да има за да се епилират. Пък и ще трябва да се научат да се справят сами в живота, без мама да им пере нааканите *** и да им готви вкусни манджички

66

Анонимен

преди 7 години

Боце прати КАТаджии в Слънчака и събра един милиярд,зимъска,като ги прати и на Банско,може и космически кораб до Марс да изпратим(преди всички)

65

Анонимен

преди 7 години

А най-забавното е, че след 10 години тази умираща ***, ще е фалирала, пенсионерите ще са повече от работещите, и вие слепи, заспали националисти, които въобще си нямате на представа какво всъщност става и какво представлява една държава и как може тя да е развита и стабилна, ще се намерите в ситуация без перспектива за бъдещето, защото в момента вярвате, че вършите нещо смислено за доброто на нацията.

64

Развеселена

преди 7 години

За неграмотните два пъти ще се охарчим.То и какъв ли смисъл има?Амебата си е амеба!

63

легионер

преди 7 години

До Край Не разбираш ли на колко подобия на човеци им се иска България да я няма? Затова се промиват ежедневно и мозъците на младите ежеминутно. Чифутската схема действа навсякъде. Като превърнат младежта в желе, като си отидем и ние, които няма как да бъдем излъгани, целта им е постигната. Територията България им пада като зряла круша в устата.

62

Край

преди 7 години

Един българин от страната-***. По добре да не беше се раждал.