205

kan4o

преди 7 години

Русия светнала с 24 млрд. в зелено.Страшна статия за неделя.Русия може да ги плати в: нефт,земен газ,сребро.злато , диаманти и т.д. ...Ние светим с 36 млрд. в евро,ще ги платим с човешки кожи.Днес не сте днес.

204

Анонимен

преди 7 години

*** се разпада.

203

Анонимен

преди 7 години

"В Русия не са чували за здравни вноски. В Русия здравеопазването е безплатно и едно от най-добрите в света. Смъртността намалява с всяка година..."Нищо подобно. В момента здравеопазването в Русия е в трагично състояние. Просто провери и ще се убедиш. Да не говорим, че Русия е принудена внася 90% от лекарствата и 100% от медицинското оборудване именно от "гнилия Запад".

202

Анонимен

преди 7 години

Българската ясновидка Вангелия Гуштерова (Ванга) предсказывала "прекратяване на съществуването на" Европа към края на 2016 г., пише британският таблоид The Sun.

201

До 281

преди 7 години

Аре като пишеш глупости за продължителността на живота, поне си проверявай данните.infoplease/world/statistics/life-expectancy-country.html

200

Анонимен

преди 7 години

Горната камара на парламента на Италия (Сената) гласува против автоматично подновяване на санкции на ЕС срещу РУСИЯ.

199

Snorky

преди 7 години

Няма проблеми. Путин има 100 милиарда така че спокойно може да си закупи цялата тая клоака барабар с дефицита...:)

198

Анонимен

преди 7 години

Според неотдавнашно проучване на Pew Research Center за 70% от американците вземането на заеми е необходимост.

197

Анонимен

преди 7 години

Средната продължителност на живота в комунистическа Куба е по висока от тази в САЩ и Дания.

196

наблюдаващотдалеч

преди 7 години

До Анонимен275 Средна продължителност на живота в р00сия-57 г! САЩ 84 Г

195

eddim

преди 7 години

Ами то тия 23 милиарда са около 4% дефицит. То редица държави от ЕС имат по-висок. Без санкциии. Пък и валутния резерв взе да нараства. Април миналата година бе падрал до 350 милиарда, а дрес е вече 395 - с 45 милиарда отгоре.

194

Анонимен

преди 7 години

Да си вземат петте милиарда от хохълската открайна и да я фалират...

193

Анонимен

преди 7 години

До АнонименКрим е руски. Въпросът е затворен.

192

Анонимен

преди 7 години

Около 41% от американците в трудоспособна възраст, имат непогасени здpавни вноски; колекторски агенции ги изнудват с около 30 млн. всяка година.

191

Анонимен

преди 7 години

В Русия не са чували за здравни вноски. В Русия здравеопазването е безплатно и едно от най-добрите в света. Смъртността намалява с всяка година, има положителне демографски прираст увеличава населението си за разлика от западна Евроап където намалява.

190

Анонимен

преди 7 години

Наглия предател волен сидеров и гнилоча бсп обслуж. интересите на бивш.ДС и русия- хвърляха партенката за дълга, който те създадоха-похарчеха непродуктивно, и това че сега се рефинансира дълг -буди недоволството на тъ.пото племе заблу.дено и непросветено!

189

345

преди 7 години

Да ама Русия има резерви - 396 милиарда долара и не е като богата България с "цели" 13 милиарда лева фискален резерв :))) !

188

Анонимен

преди 7 години

Ей тъ.па.нар за да има растяща икономика и печби, трябва да има заеми! Глу.пак задай си въпроса защо всички силни икономики имат дълг- обяснявам за всезнаещите-защото е супер изгодно да ползваш чужди почти безлихвени пари!!! Няма бизнес в който да имаш печалба1-2% , винаги е много повече, затова ако искаш да се развиваш, ползваш чужди пари влагаш печелиш-връщаш и пак отново, по този начин печелиш времето което ти трябва за да натрупаш големи капитали и т.н! Ясно ли е!?!

187

Анонимен

преди 7 години

Със сигурност ако бяха купили Крим щеше да им струва доста по евтино

186

Анонимен

преди 7 години

"През 2007 г. едно от всяко осмо дете в САЩ живее благодарение на талоните за храна; днес тази цифра е едно от всяко пето дете."И всяко първо руско дете мечтае за подобни талони.