45

рънте

преди 7 години

И защо толкова години се бие барабана,че МВР и МО са деполитизирани? С какво един некъдърен политически министър ще помогне на нац.сигурност или престъпноста?

44

Анонимен

преди 7 години

В Англия също се пенсионират рано полицаите и военните - на 60години. Обаче пенсията е колкото на един бачкатор. А не като в БГ най-ранно пенсиониране от цяла европа, една шапка пари при пенсиониране и пенсията е 3 пъти повече от на бачкатор. Да не би полицаите и военните да плащат тройно повече за пенсия??? После ревем, че няма пари за пенсия. Еми как да има хора които никога не са плащали пенсионни вноски са роми, полицаи и военни, но получават пенсии т.е. всяка моя вноска ще ги хрантутни дока

43

Анонимен

преди 7 години

Като цяло идеята не е лишена от смисъл,но в конкретиката куца.След безумията които ГЕРБ натвориха в МВР и МО едва ли ще има някой читав,който да иска да се върне,за да слугува отново и да се съобразява с политическите капризи на банда ***.Сбогом Гергино,да ти е.. панаирите!

42

Истината

преди 7 години

МВР от 26 години плаче за закриване, а те още пари искат да профукат. Някой да е видял някаква полза от МВР през тези години? Аз не съм и не познавам такъв човек.

41

Неа

преди 7 години

Пак изказвания от хора които понятие си нямат от системата .... Аман ....

40

Анонимен

преди 7 години

Май търсят начин да дадат още пари на фуражките след пенсионирането им. Все пак след толкова години нощоправене фуражките са доста по-добре запазени физически.

39

Анонимен

преди 7 години

Щом се уж налагало да се пенсионират рано, значи трябва да им се забрани да работят след пенсионирането. Все пак клатенето на краката по цял ден изхабява капарите.

38

Анонимен

преди 7 години

48, тогава защо им се разрешава лично оръжие, а и ловци стават?

37

Анонимен

преди 7 години

49, Престанете с лъжите! От 50 хил. полицаи, над 1/2 е администрация! От останалите не малко част са на бюро, а не на улицата, така, че хайде няма нужда да си обясняваме кой колко зле бил. Не е проблем един полицай като не става за улицата да мине на бюро, нали има опит, а да не говорим колко от 20 годишните сегашни тюфлеци могат да надбягат някой. По отношение на отпуск, компенсации и т.н., с наглото си поведение сами ще си ги изядете!

36

Реалист

преди 7 години

Всички трябва да работят до една и съща пендионна възраст. Смешни са аргументите в защита на ранното пенсиониране на фуражките. Като не може да тича след престъпниците, да си намери друга работа, както правят всички други. В много други професии хорат се трудят в по-трудни условия, но за тях няма ранни пенсиониране.

35

ДО WE

преди 7 години

До we Защо се пенсионират рано полиция и военни ? Причините са няколко : 1 Защото полицай или военен след 50 години трудно може да изпълнява служебните си задължения ( нали не се съмнявате че 45-50 г чичко трудно ще гони престъпници или може да стреля добре ) место в администрацията за всички няма . 2 Военният и полицаят трябва да се водят 1 категирия труд защото той е на разположение на 24 часа и за това получава заплата и одпуска за 30 КАЛЕНДАРНИ ДНИ . Компенсациите са за друго !

34

we

преди 7 години

А защо трябва да се пенсионират толкова рано ,напълно трудоспособни хора?!Защо оголвате полицията и я оставяте в ръцете на млади неопитни но за сметка на това самонадеяни полицайчета?!

33

Бъч Страшната

преди 7 години

Предлагам нито един колега от което и да е силово ведомство съкращаван или лъган да не постъпва в тези структори ! Бъчварова и ГЕРБ трябва да се махнатбезвазвратно както и останалите измислени сини , червени и разните *** също . Трябва рестарт на държавата и партията . За да се случи това трябва да народът да се обере , фалира , да му откраднат последните *** от простора за да разбере че тези управници са същите тези които го крадът ! ПОЗОР ЗА ТОЗИ НАРОД КОЙТО СИ ПРЕЗИРА ЗАЩИТНИЦИТЕ

32

Анонимен

преди 7 години

Кък ш ги погнат ?. Пръво требва да са изгонат от Българее БХК или да са затворът .

31

Бъч Лицемерието

преди 7 години

*** каква наглост само А? 1 Уволняваме , съкращаваме и *** компенсациите по закон на военнослужещите и полицията 2 Като видим зор ги назначаваме като общински служители да свършат мръсната работа на терен защото новите чиновници някъкси от бюрото няма как да го направят ! 3 Ако се получи одчитаме оспешна дейност че сме прекарали цяло съсловие . Г-жо Бъчварова за ваше сведение всички завършили виши школи и училища имаме цивилни спецялности и не се нуждаем от подаяния а и много сме на вън !

30

Анонимен

преди 7 години

Яко! Увеличение на щата, без да го увеличаваме. Те като могат да го правят това, защо са пенсионери?

29

123

преди 7 години

Дай БОЖЕ да закрият полицията и да останат само лекари, бизнесмени, депутати, свободен народ и ДЕМОКРАЦИЯ, виждам и усещам че точно това искате всички.

28

Анонимен

преди 7 години

Колко от колко са така ? Споделете , очевидно знаете повече отколкото ние

27

Анонимен

преди 7 години

Те и сега здраво се включват в държавния апарат на закътани длъжности за по 2 бона! Виждал съм доста такива, а отделно пенсия 900 лева! Между 14.00-16.00 задължително се спи на работното място!

26

така си е

преди 7 години

До питам по целия свят дъртите ги пенсионират защото по здравословни причини не стават за активна работа. Защо у нас ,въпреки че полицаите могат да работят, бързат да ги пенсионират, а след това искат със закон да разрешат на хора с високо кръвно, затлъстели и т н. здравословни проблеми да хукнат да гонят тинейджери ?! Това изглежда да стане ВЕЛИКО РЕШЕНИЕ НА НС, достойно за вписване в ГИНЕС КНИГА........