191

кир

преди 8 години

Кво да карат бе? Русия е изостанала държава нищо не може да прави. Някой си живеят в учебниците с мита за нещо мн велико...алооо къде е това великото? Всичко им е крадено от запада? Хитлер за 6 месеца им смачква фасона а се бие на.4 фронта :)) А армията на Сащ е многократно по голяма и силна по него време. Кифли кви вълци кви путини

190

Споко

преди 8 години

До Дуло"Айде вече руските моторджии да си ходят. Дойдоха , скараха хората, осмърдяха храма , а стига демонстрации . Досвидания."Абе остави ги да покарат малко на хубави пътища. То, в Русията на 70 км извън Москва си вече в калта.

189

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 257Абе Путин нали щеше да изпеплява Истанбул брееееее!! Ся що го налапа на Ердоган?!

188

Ха- ха- ха

преди 8 години

След девет месеца ще очакваме плодовете на братската любов между дъpтите русофили и горните на Путин. От сега си представям какви дзверове ще се пръкнат!

187

В.Михайлов

преди 8 години

Днес България е част от рая на света, а никой не иска да живее в нея. Това е тъжно.

186

Анонимен

преди 8 години

Тубата е пълна как ги посрещат тези *** в Прага. Да му пикам и на пропагандата на Путин. "Рокери" били!! Точно рокер и то руски. Нещо като дървено желязо.

185

Анонимен

преди 8 години

Младите и умни ходят по чужбина да чистат *** !После казват че са живяли в чувбина -смях и пародия от грешки .

184

Въпрос

преди 8 години

Някой може ли да каже как са дошли до България тия рокери ? По кой машрут?

183

М

преди 8 години

Стига с тия "рокери". Да кажеш "руски рокер" е като да кажеш "американски мужик".

182

Мими

преди 8 години

До Анонимен А младите УМНИ мъже заминават в цивилизовани държави да правят пари, а не посрещат наведени руски мутри.

181

Анонимен

преди 8 години

Такова животно "Вълците на Путин" има само в главите на журналисти от жълтата преса, а колкото до моторите - всрки кара каквото иска. На пример в САЩ са на мода Урал.

180

Виждам че

преди 8 години

До 243 Бългaрския нaродТе и тия руснаци, понеже като теб мразят англо-саксонците, затова са станали "rocker"-и, и са яхнали все американски мотори !

179

кучките на Путя

преди 8 години

Що ги пази полицията "нощните помиярки " . Българския народ обичаме руските окупатори. Ще изразим само "любовта си" към тях!!

178

гучо

преди 8 години

Геновото *** асенчо е платеното ръчкатело но шорош .....

177

Aсен Генов

преди 8 години

рaботи кaто мъжкa проституткa нa повиквaне когaто идвaли по- специaлни гости предпочитaщи мъжки дупетa със волнa прогрaмa сaдо- мaзо ! Тaкa зaпочнaл "кaриерaтa" си ,после го вербувaли зa протестнa мрежa,зaщото имaл добро име в гей средите !

176

Krom

преди 8 години

До Анонимен 232 - и това го казва представител на страна, която скоро и калта и пясъка ще си внася от Македония? Благодарение на "вроденото ни трудолюбие" и на "ясната визия" на новият ни "стар" политически елит, който вчера си легна със сърп и чук на челото, а днес се събуди с "евроатлантическа" ориентация? Колко ти отива.

175

Shark

преди 8 години

До Дуло. Не, не рокерите скараха хората. Медиите скараха хората с преекпонирането на събитието с цел търсене на сензации и гледане на сеир. Всички наши медии са вече жълти, една няма която да говори истината и да не прави провокации. Така ще е защото няма осъдени журналисти и медии за това, защото те нямат право да изразяват лично мнение, а да отразяват събитията такива,каквито са.

174

Иво Минджев

преди 8 години

нaвремето е изгонен от Москвa,зaрaди две висящи делa зa педофилия ( блудствaл с мaлки момченцa и обичaл дa им смуче пишлетaтa),зaтовa толковa мрaзи руснaците!Aсен Генов е гей мaзохист,лежaл е в психиaтриятa в Курило!

173

Бългaрския нaрод

преди 8 години

винaги ще обичa Русия и ще мрaзи aнглосaксонците,те сa ни чужди и дaлечни,другa породa !

172

Българи....

преди 8 години

ИМАТЕ много Амбиция и ума малко!!!!!!!!!