14

Аз

преди 7 години

На 35 год. отдавна трябва да се оправяш сам, а не да чакаш на държавата. И аз искам да живея за 150 лв. под наем с вкл. консумативи, ама няма!

13

Анонимен

преди 7 години

Те в чужбина размитат за вас псево учени от БАН. Ще миете чинии и *** и пушек ще се вига!

12

Анонимен

преди 7 години

Тия учени веднага да тръгват на солариум и да почнат да говорят на "Како" и "Бате" и тогава никой няма да ги пипне, че иначе БХК ще нададе вой.

11

Ин-дин-тин -фицирам

преди 7 години

То ако зависи от Боко ще премахне всички с по - голямо образование от основно!Репликата на Старшията /Калоянчев/ от "Неочаквана ваканция" - " Мене прости хора ми не требват" в сегашно Борисово време се превръща в - " Мене умни хора ми не требват"

10

Анонимен

преди 7 години

А тия млади учени Винету чели ли са? Който докаже, че го е чел-ще остане. Който не е да го почва веднага, че иначе-вън.

9

Мега Ум

преди 7 години

До АнонименДори и Тесла, въпреки всичките му изобретения .. е живял в бедност. А и какво очакваш да продаде един микробиолог?! Бактерии ли? :D

8

Анонимен

преди 7 години

Напълно разбирам проблема, но при така сложилите се обективни реалности, какъв е крайният срок за обитаване на общежитията? При това заплащане излиза, че учените, макар и далеч не млади, ще трябва доживот да живеят там... В същото време, много други, с по-ниско или същото материално положение, търсят сами изход от положението и биха възроптали. Значи става въпрос не за това дали си учен, а доколко в тази държава нормалното съществуване е еднакво право за всички!

7

Анонимен

преди 7 години

Само не разбрах как последните договори са подписани на 31 декември тази година....мислех си, че сме юли месец, а то какво било?!?! Дълго ще да съм спала тази нощ...

6

Анонимен

преди 7 години

Ермутран в акция за унищожаване на интелигенцията , враг N1 на управлението !

5

Напред с Винету !!!

преди 7 години

Унищожаване на интелекта първа точка от дневния ред на Герб!

4

Анонимен

преди 7 години

Колко пъти да казвам , че на Борисов умни хора не му трябват , които да разбират какво се случва и какви безобразия върши!Умни хора за него е равносилно на сваляне от власт!Разберете , че на него му трябват роби , стадо , които да бачкат за жълти стотинки и да не роптаят!

3

любопитен съм

преди 7 години

тези млади учени и въобще учените в България с какво и колко са допринесли чрез разработките си за повишаване на БВП на страната ? има ли някаква полза за държавата и данъкоплатците от тях или просто бутат до пенсия ??

2

Анонимен

преди 7 години

При тройната коалиция, царя и Костов беше много зле, но добер че дойде Бочко и оправи нещата...

1

Боколенд 2016

преди 7 години

На Тиквата не му трябват УЧЕНИ, трябват му ОВЧАРИ! Чел ли си повече от Винету си враг на народа!