76

Очевидно е !

преди 7 години

Очевидно е че аз съм *** ама това не ми пречи да имам актуално и модерно мнение по голямата политика и енергетика.

75

Българин

преди 7 години

До Очевидно е !От такива *** като вас, сме до тук! Това са си чисто наши интереси, фашистите/немците не им забраняват да строят втори северен поток, или и това са руски интереси?

74

Анонимен

преди 7 години

ДАЛВИ И КАКВО ЩЕ СТРОИМ НЯМА ДА РЕШАВАМЕ НИТО НИЕ, НИТО БОЙКО. ЩЕ ГО РЕШАТ ГОСПОДАРИТЕ НИ В БРЮКСЕЛ. СЕГА ЩЕ СЕ РАЗТИЧАТ, СЛЕД КАТО ТУРЦИЯ И РУСИЯ СЕ СДОБРЯВАТ И ЩЕ ИМА НОВИ РЕШЕНИЯ, КОИТО НЕ СЕ ЗНАЕ КАКВИ ЩЕ СА.

73

Руми

преди 7 години

Бойко е смел, силен, страшен, умен, красив, последователен, неподкупен, беден, има си само едни дънки и едно сако, не е *** като нас, ама ни разбира, мисли ни само доброто, обича ЕС и евроатлантическите ценности и мрази НАТО, а сега започва да обича Русия и ще праща Даниел Митов на среща с Лавров. Той е нашето спасение и упование.

72

Анонимен

преди 7 години

ВРЕМЕ Е ДА НАПРАВИМ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ЧЛЕНСТВОТО В ЕС ...И ДА СЕ МАХАМЕ ОТ ТЕЗИ МОШЕНИЦИ.../ДВОЙНИЯ СТАНДАРТ../

71

Анонимен

преди 7 години

Че кога успяха да платят 300 000 000, за тръби и компресори , без да има разрешение за строеж??????!!??¿ Народни пари лесно се харчат и се вземат комисионни, когато знаеш че никой няма да ти потърси отговорност. Същата схема като Белене, всичко направено от некъдърните български политици, а накрая ЕС им е виновен??!! Хора манипулират ви, за затвора са Боце, Гоце и Р.Овч , които служат на мафията.

70

Анонимен

преди 7 години

Бай *** пази границата, а Дойчо *** баницата.....Все тъй го лъжеха, все тъй го мамеха...брейййй...

69

Анонимен

преди 7 години

ЕНЕРГИЯТА ОТ ВЕИ Е 5 ПЪТИ ПО-СКЪПА ОТ ТАЗИ НА АЕЦ;

68

Боби

преди 7 години

До 96Вероятно съм сгрешил думата, Но идеята е ясна а и надлежно я сложих в кавички. :-)

67

до 75 Боби

преди 7 години

Чудя се дали знаеш значението и разликата на думите ИНТИФАДА и ИНТИФА , членувани разбира се.

66

СЪР СТЕНЛИ РОЙС

преди 7 години

КАКВА ГЛОБА ДА ТИ ПЛАЩА БРУКСЕЛ, *** ТИКВОО ПРОСТАА..АЕЦ БЕЛЕНЕ СИ Е ВАША ВЪТРЕШНА РАБОТА, ИПОН-ЕЦО..КАКВА ЕВРОПА ДА ТИ ПОЕМА ПЛАЩАНЕТО, ДЕТО ТЕ ОСЪДИХА В ПАРИЖ РУСКИТЕ ТИ ПРИЯТЕЛИ ??650 МИЛИОНА ЕВРО - КЕШ ДЕНГИ , ОБЪРНИ ГИ В РУБЛИ.А ИРАН НЯМА ДА ТИ КУПИ РЕАКТОРА.ЗАЩО Е.С. ДА ТИ ПЛАЩА ГЛОБАТА ЗА БЕЛЕНЕ ??

65

Боби

преди 7 години

До ФАКТИ 87Една АЕЦПроучване за икономическо развитие, Земетръсен Райион, наличие на охлаждаща вода дори и за Цунами(МИЛИОНИ $)Отчуждаване на земята като 20 км зона веднага имотите цената им падаСтроеж и то с СУПЕР КАЧЕСТВЕНИ ИЗИСКВАНИЯ.ЕКСПЛОАТАЦИЯ САМО ОТ НАИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛИСТИ - Алтернатива Чернобил/ФукушимаПогребване на реактора и и отработен горивоОХРАНА НА ВСИЧКО ТОВАКАКВА Е ЦЕНАТА ОБЩО?ВЕИ - работи се на парче(20 000 - 1 000 000$) Екологични, Охрана Няма, Инженери - Бакалавър

64

Силвия

преди 7 години

България като малка и тиха държава ,все се намира някой да я мачка,я Турция,я Русия,я Брюксел,Я Америка.Важното е политиците ни да са пекани и с дебели кожи ,да не се огъват и да не се ловят на провоции,по малко емоции повече работа и резултата ще е налице

63

Анонимен

преди 7 години

С пробуждането идва и краят на неговото управление. на госпоздарите са им нужни марионетки като Плевнелиев.

62

до 69 Берлин

преди 7 години

Имам усещането, че сте с обратни наклонности и носите дамско бельо, прав ли съм ?.

61

Анонимен

преди 7 години

На кратуняк взе да му идва акъла

60

ФАКТИ

преди 7 години

До толерастами да вземеш да замълчиш тогава, защото фактите за референдума за белене са:ЗА 60% (851 757 гласа)ПРОТИВ 37% (533 526 гласа)Невалидни гласове (20 180)Това са фактите. Айде троловете да вземете да се скриете вече...МОЛЯ ЧЕТЯЩИТЕ КОМЕНТАРИТЕ САМИ ДА ПОТЪРСЯТ В ГУГЪЛ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ РЕФЕРЕНДУМА!!! Да се уверите, че общественото мнение се манипулира от разни платени драскачи!!!

59

Az

преди 7 години

Нашите гении не разбраха простата истина, че битя бит е... ...ан. Първо клякат, после си мислят, че някой ще се съобразява с тях.

58

Анонимен

преди 7 години

Г-н Борисов , този "началник, ТЕ ГЛЕДА КАТО ОТРОВЕН...С такива европейци не трябва да се говори а само с боксовата ръкавица на Пулев срещу мошенниците....

57

Рая

преди 7 години

Браво бе мъже ,така трябва да се отстояват нашите интереси ,западните държави само за задниците си мислят,ако едно дете не заплаче майката никога няма да му обърне внимание.Браво това искаме,смелост и отстояване на националните интереси.Браво.