17

Анонимен

преди 7 години

Каквото и да си говорим единственото което се случва и върви по план е политиката и волята на Путин. Свеждането на глава от Ердоган е най-яркото доказателство за това. Поредна загуба за САЩ на международната политическа сцена. Великобритания е надут балон без стратегическо значение, брекзитът е чудо за три дни.

16

Анонимен

преди 7 години

Какво чакате бе тттъпанари , нали живеете в свободна страна не в онзи социалитиечски концлагер наречен НРБ , взимайте си партакешите и зад Урал , там ви е мястото , разбрахте ли бббоклуци

15

Анонимен

преди 7 години

Много по-велики империи са се разпадали когато им дойде времето.И с ЕС ще е така.Около нас се зараждат нови съюзи но ние явно до последно ще седим до печатарницата за евра.Може пък да е за добро стига да не ни набутат в някоя война.По принцип не е лош евросъюза стига нашите политици да не бяха *** а хора които защитават българския интерес.

14

Гладен редактор

преди 7 години

Да се разпада. какво ми е дал ЕС на мен? Здравеопазването ли ни е европейско, образованието ли, заплатите ни ли??? Само се водим членове, равноправни с другите а нищо европейско няма в държавата ни.... освен цените. Да, цените са по европейски стандарт. Но със заплата от 200 евро на месец..... а в Германия вземат по 2000 евро. И казвате че сме равноправни с другите държави? Да ама не.

13

Анонимен

преди 7 години

16 Реално Русия е тръгнала към разпада и за това е така агресивна

12

Анонимен

преди 7 години

Много ми е интересно роптаете срещу така нареченото Турско робство а ИДЕАЛА НА ВЪЗРОЖДЕНЦИТЕ НИ е бил приобщаването ни към Европейската ЦИВИЛИЗАЦИЯ или по скоро връщането ни там където ни е мястото Така че марш скапянаци в Сибир и вземете и вълчетата си

11

ОПТИМИСТ

преди 7 години

Реално Европа се разпада ! Не е необходимо да бъдеш писимист за да видеш реалното.

10

Анонимен

преди 7 години

13 Само, че не са Щатите и напечтването на нови само ще ги закопа още повече .

9

Анонимен

преди 7 години

11 Правя разлика мебжду много неща и много добре знам каква долна русфилска пенюга си Да ЕС е проект на Европейските държави , той е най- хубавото създавано межуържавно образование здванвано някога в света и за нас българите е чест че сме в това еврошпейско семейство а на когото не му харесва а се пръждосва за да не пречи.

8

Анонимен

преди 7 години

"Не знам за ЕС но Русия към средата на 2017 свършва паричките"____________________Ще си напечатат нови. Като в Краваристан.

7

Анонимен

преди 7 години

9 Да виж как позна , копаят ги само че вече свършват ив буквалния и в преносния смисъл

6

Анонимен

преди 7 години

5 Тъпче още Аспарух е предопределил нашият избор и той е с ЕвропаГлупче правиш ли разлика между ес и европа. сърбите като не са в ес да не би да не са в европа и да не би да са по зле от българите.

5

Анонимен

преди 7 години

14% пролет не правят. Мога да ви изброя поименно въпросните 14. Одисей, Шопа, Странджата, Гурбетчия и Минко. Това е проатлантическото вувузелско ядро от Козяк. Посолството на САЩ няма пари за повече.

4

Анонимен

преди 7 години

всеки трети е реалист а ако осъзнава и ползата за България от разпад---------------------------5 Тъпче още Аспарух е предопределил нашият избор и той е с Европа Това в чалготеката на на фона на ориенталските кючеци и дейрета май не ви го говорят

3

Анонимен

преди 7 години

Не знам за ЕС но Русия към средата на 2017 свършва паричките

2

Анонимен

преди 7 години

Всеки трети песимист: ЕС върви към разпадвсеки трети е реалист а ако осъзнава и ползата за България от разпада на това ЦРУ недоразумение е и оптимист.

1

Анонимен

преди 7 години

2 Можеш да го изпреваришЧемодан Вокзал НовосибирскБъди първи Не протакай