60

Анонимен

преди 7 години

Стига с тая злоба и глобалистка пропаганда! Швейцария също отмени заявката си за членство! Платени писарушки смотани! Е не ви го искат скапания ес и теа е! Точк! Не може някакви чиновници, неизбрани от никого да ми определят живота. Маааарш!

59

Odysseus

преди 7 години

80 Че какво е Европа без Англия , хайде да не пишем глупости . Англия спря Хитлер когато Сталин все още му беше съюзник

58

Анонимен

преди 7 години

А така! Да напускат! Да се махат! Щом не щат Европа - да се махат по-скоро!Ще се оправим без тях и по-добре!

57

ВЪН

преди 7 години

Англия (не казвам Великобритания, защото се видя разделението вътре) беше Троянският кон на САЩ в ЕС, и тези, които натискаха най-силно, когато ставаше въпрос за прокарване на закон или договор, който касае директно САЩ. Лобистите на Белият дом. Аз мисля, че англосферата няма място в Европа, ингилизите никога не са се чувствали част от Европа, и имат изключително презрително отношение към континентална Европа, и най-вече източната част - смятат ни за ***.

56

Анонимен

преди 7 години

Ангела Меркел сама да се маха по-скоро от ЕС. Тя и Барозу съсипаха съюза, извратиха неговото начало, неговата идея за съюз на свободни нации, а не членове на свръхТОТАЛИТАРНА структура, ограничаваща развитието на членовете си, изтощаваща малките държави, правейки от тях колонии и пазачи на няколкото "големи". Срам за Меркел - машата на злата сила в света. Нейното глynaшко, лицемерно "Добре дошли" към добре организирано нашествие за съсипване на европейската цивилизация сложи гвоздея в ковчега.

55

Odysseus

преди 7 години

От 74 Спомням си на първите свободни избори 1990 беше така. Първоначално беше стъписването от безкрайната глупост на хората да гласуват отново за същите комунисти . Тогава БСП имаше пълно мнозинство сама дори не и трябваха смешниците от ОКЗНИ . После на другия ден София въстана , но Желю Желeв призна избора и така започна нашия Преход

54

Odysseus

преди 7 години

Добре де нали ако беше победило доброто , правдата , истината нали тогава трябваше да има ликуващи, радващи и празнуващи по площадите ДЕ ГИ , НЯМА ГИ , ЗАЩО , ЗАЩОТО СЕ СЪТВОРИ ЕДНА БЕЗУМНА ГЛУПОСТ , ЗА ТОВА . Както написа Чарлс Кайзер : Това е най-лошата стъпка назад за Западната цивилизация след края на ВСВ

53

Анонимен

преди 7 години

А БРЕ ЕЕЕ еее А КВО СТАНА С НАШИЯ РЕФЕРЕНДУМБързо трябва да свалим тая паткка Тиквуня заедно с целия му антураж от гейььове.

52

Хер флик

преди 7 години

Току що Германия си сбъдна мечтата най накрая да командва Европа, заедно други 5 държави. Очаквам като техни съюзници, да стане 700 евро минималната заплата

51

Анонимен

преди 7 години

Местя си го от единия крачол в другия. Хич не ми пука за Англия и англичаните.

50

ЕдиоТ

преди 7 години

До ДааПич в Великобритания има демокрация и народа има право да си решава съдбата. Твоята робска съдба я решава *** БокУ или някой друг мастит ***. Относно Индия и Пакистан - прочети малко история и Турското ни Робство, ще ти се стори като комедия пред това което са творили британските колониалисти там векове наред. Тези хора имат моралното и материалното право на британското гражданство, защото просперитета на Албиона в резултат на робска кръв и пиратство.

49

Анонимен

преди 7 години

Два дни ни занимават с прословутите енгилези а няма една статия за това че мутрите вдигнаха бензина и дизела които минаха 2 лева при цена на петрола под 50 долара. Но както се казва това не е важно нека си вдигат по важното е да си пишеме за братята енгелези които заедно с краварите ни бомбандираха през 44 година и хвърляха бомби играчки и осакътиха хиляди български деца!

48

леле

преди 7 години

леле, как си го набиха англичаните

47

летящата вещица

преди 7 години

СЕГА ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ ВАДЯТ ВИЗИ КАТО ИДВАТ ДА ЛОЧАТ В БГ:)

46

Анонимен

преди 7 години

Нека се обзаложим, че бледоликите от острова ще останат в ЕС, но ще останат на бял кон с още повече преференций! Камеран презцялото време плюваше и заплашве ЕС с излизане ако не стане тяхното, И накрая пръв европеец! Смешни английски трикове но затова са империя!

45

Анонимен

преди 7 години

Местя

44

Анонимен

преди 7 години

до василев!Васко, правси около 15%! Защо не си написал пьрво колко е спечелила Великобритания?

43

Анонимен

преди 7 години

Да се махат тия пияндури гадни

42

Анонимен

преди 7 години

До ДеянДоколкото следя новините започнали са подготовка за нов референдум, тъй като те са за оставане в ЕС, а "овчарите" не са. Все пак нещо ще се случи след този брексит, аз лично ще си сложа пуканките в микровълновата и ще си въртя синджирчето в очакване на вълнуващите събития:)

41

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че няма да напуснат ЕС, просто сме жертви на хитри междупартийни игрички на бледоликите от острова! И Камерън е в играта срещу ЕС, той съчини тая поставока!