47

Анонимен

преди 7 години

Прати на майка си поздрави :)

46

gost

преди 7 години

От истината боли ама боли еи затова сме в мъгла и управия няма от шарлатани

45

Анонимен

преди 7 години

До 67 Добре минетчията, разбрахме стига си цвилил ;)

44

е според теб

преди 7 години

До 46 500 евро нормална заплата ли е въобще ??? а тоя номер с осигуряване на минималната ....или викаш пенсия не ви трябва ?

43

Анонимен

преди 7 години

До 24 Кой си ти да казваш кой къде да се връща?

42

гурбетчията

преди 7 години

Здравейте, аз съм ***. Търся си мъж за хомо ласки, че отдавна не са ме оправяли.

41

до Osmanli Torunu

преди 7 години

"*** се разпада! Да видим коя ще я опъва пак балканската мома (а бе тя много e6ливa и невярна ама ...) останала пак на улицата с бохчичката в ръчичка!"Ти в тая *** не можеш да влезеш, ако ще и на челна стойка да застанеш, смятай по-низши сте и от прасетата, баси. :DИначе не бери грижа за балканската мома, ако ЕС наистина се разпадне и повлече всички държави към дъното, ние имаме валидна покана за членство в ЕАС лично от руския посланик. :)Опции имаме.

40

аз пиша

преди 7 години

До 41ако си забелязал за българите на запад а не конкретно за англия или за лондон ! ясно е , че има и такива занимаващи се с чистене НО не са мнозинство

39

До 37

преди 7 години

Официално средната заплата в България е 750 лева нетно, но тъй като много хора, може би около 50% от работещите не обявяват реалните си доходи и се осигуряват на минималните осигурителни прагове, реално средната заплата е над 1000 лева нето средно, тоест над 2 пъти повече от колкото си мислиш ти. Аз лично нямам роднина или познат които да има 500 лева месечен доход.

38

Анонимен

преди 7 години

"Станислава започва да се обучава - как да чисти, бърше, подрежда и сервира. Сервитьорка е. Работи по 10 часа на ден до пълна изнемога."Преуспяла висшистка, видно е. Как да се разделиш с такава престижна кариера. :DСериозно, чистачките ли ви са обективния и професионално обоснован критерий за ситуацията на Острова?

37

Айде стига

преди 7 години

След 5-то изречение и вече всичко е ясно , абсолютна евтина Брюкселска пропаганда с измислени герои и постановки . Сега е времето да се оправдаят тия грантове а и може някой нов да капне.

36

Анонимен

преди 7 години

катастрофа за България,чинии и санитарни възли приключващи.................

35

да

преди 7 години

да, бе точно така.. толкова са малко българите в Англия, които се заминават с чистене, че .. ти вярно ли си вярваш на тия глупости, които пишеш... да ти се чуди човек..

34

Анонимен

преди 7 години

Евросвинарника се разпада грух-грух квииииииик

33

Анонимен

преди 7 години

"Островът се затваря и потъва в мъгла"Какви изразни средства, какъв художествен замах! Острова потъваше в мъгла и докато си беше в ЕС. Климатични особености, биха казали някои. :)

32

Анонимен

преди 7 години

*** кво бъдеще ще осигури таз на детето си?! :-) :-)Мияч на чинии като нея... Сигурен съм,че цялото семейство живеят като скотове там :-) :-)

31

ами

преди 7 години

До Анонимен 29при БВП на човек около 6000 евро на година ....според тебе колко може да са заплатите средно в България ?

30

Анонимен

преди 7 години

"На 29 години Станислава напуска спокойния си роден град в България и се мести да живее в шумния и претъпкан Лондон заедно със съпруга и детето си."Изречение, което би предизвикало недоумение у всеки читател.

29

Анонимен

преди 7 години

Новият премиер Борко Джонсън е турчин, а кметът на Лондон Съндък Хан е афганистанец. И двамата са мохамедани. Очевадно Англия вече не е европейска държава, а ислямска.

28

миене на чинии

преди 7 години

До УМЕН ГУЩЕРхохолите отново истерия??????????????????