137

Василев

преди 7 години

Русия е най-великата страна а Путин е най-великия политик.Агент Кевин Андерсън! ЦРУ!!!

136

Анонимен

преди 7 години

До Василев"Слава на Русия и Владимир Путин!!"И защо? Колко ти даде?

135

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 164Само путинофилите са обладани от Путин. Те друго не виждат, защото им пречат капаците и не им достига сиво. Те и затова са путинофили.

134

Василев

преди 7 години

Слава на Русия и Владимир Путин!!Агент Арт Хопър! ЦРУ!!!

133

Анонимен

преди 7 години

До БОЖЕ РАЗРУШИ ЕСДоказваш, че путинофил , расист и хомофоб е едно и също! А да и безмозговой!

132

Путин:

преди 7 години

И в тази нова супердържава Джуджеландия ще се възцари мир, равенство и справедливост. Никой няма да е по-висок от 170см!

131

Анонимен

преди 7 години

На вас само Путин ви е в главата а не виждате че сте затънали в корупция и престъпни схеми

130

до 159

преди 7 години

Че нефтът беше стигнал до 15$, но фалира не Русия, а американските шистови компании. Както е на път и Саудитска Арабия, която за пръв път тегли заем от 80млрд да си върже бюджета.

129

Анонимен

преди 7 години

До БОЖЕ РАЗРУШИ ЕСЯко си се надрусал братот! Кво взе?

128

Oleee

преди 7 години

На крива ракета космоса й пречел! Руснаците ли внесоха референдума? Руснаците ли гласуваха? Путин ли управлява ЕС? Путин ли вземаше калпави и нескопосани решения? Тия са като нашите (или обратно) - все някой и ме виновен, но никога ТЕ! Некадърни ***!

127

фгб

преди 7 години

Путин не може да "управлява" ***, камо ли Русия и Европа!! То затова Русия прилича на истинска *** сега, и няма изглед да се оправи!! А като се срине до 15 долара цената на петрола, РУсия ще се разсмърди...

126

Анонимен

преди 7 години

Русофилчета, вече не живеем в Средновековието, дето да запалите манастирската библиотека и да изгорите типично по руска варварщина книгите и да заличите историята. Днес вече е трудно да крадете история и да я подменяте. Кеф!Всички знаят, че Русия влиза във Втора световна война като агресор, а излиза като страдалец победител. Изтрийте целия Интернет! Не можете! Днес истината е по-бърза от конния пратеник, дето ще убиете по пътя и от пощенския гълъб, дето ще му подмените писмото.

125

Анонимен

преди 7 години

Сега е редно Путин да докара кораби в пролива Кале, за да защити английският народ от диктатурата на ЕС. Трябва да се пази крехката демокрация.Нали подобни думи ви звучат познато по отношение на Сащ, които докараха кораби в Черно море, след реферндума в Крим.

124

Иван

преди 7 години

Руския президент няма нищо общо с гласуването във Великобритания. Той просто е най-влиятелния човек на земята.

123

Анонимен

преди 7 години

Вярното е, че "космополитна либерална Великобритания изгуби". Оттук нататък космополитно-либерално-гейовидните евроценности са у кереча, те не са нужни и народите на Европа ги мразят! Евросъюз може и трябва да има, без толерасти и със сериозна обща военна сила, която да налага европейската доминация в света.

122

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 145Така е защото са с изпилени мозъчета. Пък и инструкциите са им такива, така че всичко пасва!

121

трафоПОСТ

преди 7 години

До до 137Явно сте пропуснали целия 20 век. Има таен пакт ***-Рибентроп за разделяне на Полша. Русия влиза от изток малко след германците и руските генерали заедно с германските им колеги организират общ парад на войските си в Брест. Следва Катинското клане. Подозирам, че не знаете и за нахлуването на Сталин във Финландия и откъсването на областта Карелия като резултат от тази агресия. Тя се случва по времето, по което Хитлер анексира Судетия в Чехословакия

120

Анонимен

преди 7 години

Само не знам Михаил Ковальов и Семьон Тимошенко като командващи военни части на СССР както са търсили в Полша, след като българския русофил смята, че СССР не влиза в Полша... Е па сигурно са ходили на бирфест в Поша. И кебапчета са ходили да ядат там! Щото руските не са годни за храна!

119

Путин:

преди 7 години

Ще направим нов ЕС и ще го наречем Джуджеландия!

118

Победителите

преди 7 години

Велика Британия доказа, че още в Европа живеят разумни хора, готови да се борят за своето бъдеще с решителност и достойнство. Браво БРИТАНЦИ. Ще си позволя да перефразирам гения Христо Ботев : ЕС Е ТРУП НА СМУРТЕН ОДЪР. ЗАВЪРШВАМ С ЕДНО УРА !