42

Анонимен

преди 7 години

Ми тази новина е уклончива и подвеждаща. ДАИ нямат право да спират леки автомобили на пътя и да разпитват пътниците вътре кой какъв е и за къде пътува... А няма и да имат...

41

Анонимен

преди 7 години

Ако стопаджийка ме възмезди натурално,аз,като съвестен гражданин по,кой тарифи трябва да платя на бюджета,като за луксозен ескорт,или,като за гараджийка,или ДАИаджиите,ще имат оценителна скала за девойките!?

40

Анонимен

преди 7 години

Преди Роднина милиционер роднина милиционер Днес ДАЙ споделено пътуване ДАЙ ПАРИ

39

Анонимен

преди 7 години

V EVROPA TOVA PUTUVANE E POSVOLENO. SVERETE SI CHASOVNIZITE , NALI SME V ES.

38

овцамислител

преди 7 години

"събирането на сведения от превозваните лица е способ за събиране на доказателства в административнонаказателното производство, което в момента е невъзможно"Супер, създават закон който противоречи на друг закон. Евентуално наказателно постановление на база на такива доказатества веднага би паднало в съда. Само генерират работа за съдилищата.

37

Анонимен

преди 7 години

Значи има ли 2 *** в една кола е за проверка ! И ако нямат нищо общо значи са за глоба.

36

Apokalipsis

преди 7 години

ДАЙ: тоя приятел ли ви е?ПРИЯТЕЛ: не!ДАЙ: ИЗЛИЗАЙ ВЕДНАГА ОТ КОЛАТА И ЛЯГАЙ С ЛИЦЕ КЪМ АСВАЛТА, РЪЦЕТЕ НА ВРАТА!!!

35

Ванката

преди 7 години

Колата си е моя и ще си качвам които си искам АЗ още по малко ще давам обяснение на некви пррости калъфи.

34

мммда

преди 7 години

Значи ли , че ДАИ могат да спират леки коли?

33

Анонимен

преди 7 години

Автобусите да се борят с конкуренцията,а не да прокарват лобистки закони,малко сива икономика вреди само на самохвалството на Баце !

32

К. Красьов

преди 7 години

Значи аз нямам кола и от време на време давам по 10 кинта на комшията да ме закара и върне до града. Автобуса ми излиза 6, ама трябва да го чакам , а и колата ме кара точно до мястото където имам работа.

31

Анонимен

преди 7 години

Как ще стигна от т.А до т.Б си е моя работа. В нито един закон не е записано, че пътуването ми задължително трябва да е с транспортна фирма. Винаги можеш да кажеш, че си се качил на стоп. Все още не е забранено, ама както вървят нещата я са го забранили. Такова споделено пътуване спестява пари, време, чисто е, не е жега и е комфортно.

30

Вькторьа Бьчкова

преди 7 години

Палиции задухайет хо для булгаристанцев

29

До Вуте

преди 7 години

Естествено че е споделено пътуване, даже нарушението е двойно защото ракията ти със сигурност ще е без акциз.

28

Пачо

преди 7 години

Незаконно ли е да даря пари на никой, а той в знак на благодарност да ме повози с колата си?

27

Гошо

преди 7 години

Ха-ха Тиквун Боко, ами аз пари на шофера нямам да давам, ще му кажа да спре на една бензиностанция и ще ги дам на нея, а той ще си зареди гориво. Пак ли е незаконно?

26

Анонимен

преди 7 години

Наскоро ми се наложи да пътувам Бургас-София с рейс. 27 лв. билет, 6 часа, счупен климатик. А с кола - по 20 лв на пътник, удобно, бързо, и за двама ни има полза. Какви са тея глупости? Интересно ми е как точно ще доказват, че не се познаваме.

25

Walther_BG

преди 7 години

Това май го е писал някой с IQ на амеба ,или пак сме правили нещо само,за да кажем после ,че сме го правили.Как ще уставите,че примерно в кола с трима души пътуващи от София за Варна , двама са си платили за споделено пътуване? Кой нормален човек ще каже , че си е платил???Единствения начин да хванат такъв шофьор е да пуснат масово тайни клиенти,които по някакъв начин да сигнализират на ДАИ,за да спрат колата.

24

Анонимен

преди 7 години

Горанов да вади ценоразписа,да го покажа на жена ми,ей сега избих всички парфюми и парцали,здравейте въдици.ЖЕНА,БИЛЕТИТЕ ЗА ПРОВЕРКА!

23

Анонимен

преди 7 години

Баба ми(89 г) живее в село на 17км от общинският център,въпреки това до селото не отива нито един автобус,с какво аджеба трябва да се предвижи баба ми за да отиде до личния си лекар,да оправи документи,или дори да си напазарува сносно(аз живея на 200км и правя,каквото мога)