17

Martin

преди 7 години

Не съм забравил деня, в който турците свалиха Су то и застреляха от упор пилота. В този ден имаше много щастливи българи по форумите, дали са българи или просто русофоби, платени драскачи, все тая. В този ден бяхте в еуфория, щастливи и едва ли не братя с турският потур. Смеехте се, че Путин може само да спре вноса на доматите. Жалки сте, дребни продажни душички. Ами сега, като са ви толкова близки турците пращайте им пари да стъпят на крака. Турция я чака мизерия, атентати глад, заради Су 24.

16

Край

преди 7 години

винаги съм се учудвал на това колко добре турците научаваха руския за да обслужват руснаците. Въпреки че езиците им са коренно различни турците го говореха по-добре от нас. Интереса клати феса.

15

Пасажер 57

преди 7 години

До до 6Мой познат летя преди 10 дена от Москва до Варна. Заобикаля се Украйна и така летят на запад и после през Чехия към нас.

14

Бай Иван

преди 7 години

Трети пореден ден една и съща тема с различни заглавия.

13

Анонимен

преди 7 години

Това няма нищо общо с конфликта Русия-Турция. Който е ходил по южната съседка сигурно е виждал, че в немалко курорти на входа има по едно-две картечни гнезда. Страната им си е опасна, но успяваха да предоставят приемливо ниво на сигурност. С тия мигранти и непрекъснатите териристични актове на кюрдите никой не е достатъчно луд, че да ходи там.

12

Българин

преди 7 години

Турция е на светлинни години напред от русия и България така че не ги мислете а трябва да се поучим от по умния и успелия за да си подобрим поне малко хала

11

Наблюдател

преди 7 години

Ердоган или по-скоро обикновенните турци трябва да разберат ,че не могат да стоят разкрачени между това да бъдат обединител на ислямския свят и да зависят от парите на Русия и западния свят. Няма как да стане. Предпочитам да ме хване диария на българското черноморие ,отколкото някой мюсли *** да излезе на плажа с калашник(както стана в Тунис). Е , най-добре е в Гърция.

10

Анонимен

преди 7 години

В НАЧАЛОТО НА МЕСЕЦА БЯХ В ЧЕРНА ГОРА, БУДВА. ПЪЛНО Е С РУСНАЦИ. И БИЛБОРДОВЕТЕ СЪЩО СА ИМ НА СРЪБСКИ И РУСКИ. БЕДНИ И ГЛАДНИ БИЛИ. ТИЯ АЛАБАЛАНИЦИ ГИ РАЗПРАВЯЙТЕ НА БАБА МИ.

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен3Ела да ги видиш в Бургас,нямат ли пари,вчера в ,,Кауфланд",една мамаша беше натоварила количката за 800лв.луксозна храна ,българската пенсионерка,зад нея,щеше да колабира от завист

8

Наблюдател

преди 7 години

Малко скъпичък ще им излезе на турците 1 СУ 25 + двама убити пилоти пък е още началото на сезона....

7

до 6

преди 7 години

Стига повтаря едни и същи глупости. Това със забраната за прелитане над Украйна отначало касаеше само Аерофлот, но тихомълком бе премахната. Откъде мислиш идват чартърите в Бургас с руснаци. Да не би да идват през Южния полюс:-)

6

до 6

преди 7 години

Не съм предполагал, че в няколко реда текст може да се съберат толкова глупости.

5

до 3

преди 7 години

Ха нямали пари руснаците. Това ли ти казаха на козяк да пишеш! Като че ли само в Турция ходят на почивка. Ами Тайван за тази година са увеличени двойно посещенията. Очакват 2 милионния турист. Ами Карибите, че дори на Хаваите ще чуеш руска реч.

4

Анонимен

преди 7 години

е това са последствия от действия,да се сърдят на управляващите ги

3

Потурчено Сигане

преди 7 години

Султанат Ердоганистан , азиатската *** ще пустее , защото много им разбират кривите глави , а за самолета няма да им се размине , рано или късно ще го лапнат с топките.

2

Българин

преди 7 години

Нека после пак посягат на Русия. Добре им го вкара Путин.

1

турист

преди 7 години

Турските туристически екскурзоводи говорят по-добър руски от българските .Това е факт и когато потърсих обяснение се оказа че те са до един азери и руски им е официален ,а турски майчин език.